2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Benim ab negatif oğlan b pozitif olmuş balım ama sorun yoktu çok şükür bana iğne yaptılar doğumdan sonra inanılmaz morarmış vurdukları yer bebeği iyice besle dediler ilk gün sadece 50 gr kaybetti çok şükür doğum kilosunun altına düşmedik süt konusunda senin yazdıkların geldi aklıma hep göz yaşı kanalınıda çok güzel anlatmistin bir gözünde oldu aa ben bunu biliyorum deyip müdahale ettim duacınım yani Allah razı olsun

Oy çok şükür canım maşallah minnoşa kilosu çok kaybetmemiş tosbik olur bakarsın
Ay çok sevindim canım şifa bal olsun her bir yöntem inşallah

Ay kızlar oto koltuklarımız gelmiş eşim takmış arabaya bana oturacak yer kalmamış ahahahsh koptum ayakta yanlarında giderim artık eşimde sığarsın ya diyor kör herhalde bir kere sabitli onlar ortaya nasıl oturayım neyse bu akşam Kv giderken oturmayı deneyeceğim bebeleri de onlara oturtacağız bakalım ama görseniz çoo komik olmuş ikisi arkada hahaha bi foto atmış yer yok bana

Ay bizimde 3200 doğdu 2800 düştü ilk bir jafta bu hafta 3280 olmuş geri biz fazla alamadık sarılık da hala yüzümüzde var
Canım ben ilk hafta baya mama takviyesi verdim belki onun etkisiyle kilo alışı hızlandı şuan sadece emziriyorum her ağladığında emziriyorum gak meme guk meme tabiri caizse çok emiyor saatlerce memede kalıyor

Ay bi bu eksikti Kv terörü yetiyordu bize ona neymiş Allah aşkına ona mı kaldı bebeği kucağına almak
Kız daha yeni doğurmuşum odaya girdim odada hiç susmadı asla susmadı huzurla bebegime bakmak istiyorum az bı dur artık he hı deyip gecistirdim Allahtan gittiler yok bebenin göbeğine 4. Gün kuru kahve koyacakmisiz yok hemen eve geçince yikayacakmisiz anlatiyor falan görmen lazım hemşire geldi anne emzirecek dedi kardeşim var yanimda kocam çıkıyo baktim kocama çıkma dedim onada abla müsade et dedim suratini görmen lazım şokla çıktı odadan sonraki emzirmede çıkmadı neyse dedim canım acıyor incelemiş dediki gerçi simdi senin sütün yoookta benimki fışkırıyordu daha dogurali iki saat olmamış gözlerimi devirdim iftara az kalmıştı gittiler evdeykende aradı yıkayacak misin gelecem diye dedm doktor izin vermiyor yikamayacagim net basina bir iş geldi de şuan benle uğraşacak durumu yok kız kardeşimle kocamla çok güzel huzurla bakiyorum

Ayyy bana fenalık geldi kahve koymak nedirrr bu kulaklar daha neler duyacak bu gözlerim daha neler okuyacak..
O niye bakıyormuş emzirirken meme görmemiş mi hayatında nedir yani o bakınca sütün mi artacakmış bana da baksın öyleyse bir de şu kıyaslamalar yok mu şu ben bi sıkardım duvara kadar fışkırırdı larrr
Ay sokma onu eve bi süre kış kış bak çiçek gibi eşin ve kardeşinle onunla uğraşılmaz lohusa halinle kuzum aman aman

Reactions: The
Kız zaten hangi koltuğu alırsan al yer kalmaz sana ben de kara kara bunu düşünüyorum. Bir tane koltuk var ama eşim ikinciyi almak istemiyor. Büyük olan bir şekilde kemerle oturur veya farklı bir şey buluruz diyor ama bilemiyorum yani

Ayy tam boğmalik

Kız oto koltuk zorunlu değil mi
Bilmiyorum da kuzum biz yazın uzun yol yazlığa çok gidiyoruz o yüzden aldık her anlamda bize şarttı oto koltuk
Cidden arkada yer kalmayacağını düşünmemiştim neyse ayna oluyor ya onlardan alırız dedim yüzlerini görmek için eğer sığmazsam hala umudum belki sığarım yönünde ama foto da bile yer yok gibi görünüyor eşim minicik var yer yan oturursun dedi hayattaki gördüğüm değer

Biz bakıyoruz valla böyle olunca kocama cesaret geldi kolları sıvıyo bebek altı alıyor falan kv görüntülü arıyor babanannen seni böyleeee mi görecekti diye bizz çok güzel bakıyoruz aklın kalmasin yine gelecen zaten dedim onada bu karıya ne oldu bilmiyorum iki gün önce sütüm bitti diye ağladım yemin ederim söylediği zoruma gitti

Ya kesinlikle çok gerekli. Oğlum doğduğundan beri kullanıyoruz ve uzun yolda kısa yolda her yerde aşırı kullanışlı oluyor uyumasi vs. Oğlum zaten oturur oturmaz uyuyor uykusu olmasa bile Dur bakalım ikna etmeye çalışacağım. Diyor ki ikisini de arkaya koyunca sen oturamayacaksin. E küçük bebek aglayinca da öne yanına alman gerekecek o da mantıklı değil diyor , o yüzden napacagimi bilemedim

Ayy tam boğmalik
Valla öyle kendinin çok bildiğini sanan insanlar böyle işte görüntülu aramadan bile kv müdahale ediyor ince üstü diye emzirirken üstünü cıkar dedi doktor diyorum zaten ev sıcak iki kat don giydirecekmişim kombiyi kapattım bugün yaz gibi hava gerçekten sıcak çocuk kıpkırmızı oluyor iki derece var hep 25 26 derece Allahtan yanımda kimse yok valla çok şükür

Ay canım bakarsın tabi kendini nasıl rahat ve iyi hissediyorsan o şekilde bakacaksın bebeğine ona neymiş sakın ağlayıp canını sıkma etkileme kendini ne takıyorsun onu dış kapının dış mandalı kuzenin eşi yani salla

Evet ya o ortaya oturma olayı hiç düşünemedim almasan da olmaz ayrı dert ama senin oğluş da daha küçük kız

Benim sütüm bebeme yetmiyor mu kafası çok farklıymış balım yaşayınca anladım lohusa ağlaması gerçekmiş bu günüme bin şükür iyi ki böyle oldu benim istediğim gibi eşim doğuma girdikten sonra değişti ve şuan paranın hiç önemi yokmuş iyiki yanındaydım diyor bende o olmasa yapamazdm

Ay maşallah Allah bozmasın canım ne güzel gönlünden geçen gibi geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…