- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.457
Wp kurmak yasak mıymış yaKesin wp kurdular o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wp kurmak yasak mıymış yaKesin wp kurdular o zaman
Yasak olmasa sence çoktan kurmamış mıydık ama sistem harika sürekli takipteyizWp kurmak yasak mıymış ya
Ahaha ne bileyim bı ara keşke olsa falan diye konuştuk da ben anonim kalmak istiyorlardır diye seyetmemistim yasakmış demek kiYasak olmasa sence çoktan kurmamış mıydık ama sistem harika sürekli takipteyiz
Anonim deyince aklıma küfür zanneden dayı geliyo of the çok konuşmayalım bu wp hakkında ban yicez susalımAhaha ne bileyim bı ara keşke olsa falan diye konuştuk da ben anonim kalmak istiyorlardır diye seyetmemistim yasakmış demek ki
Ahahah ben senin anonim aynen susalım bariAnonim deyince aklıma küfür zanneden dayı geliyo of the çok konuşmayalım bu wp hakkında ban yicez susalım
Monovit gunde 3 damla cnmKızlar merhaba, kızım 10 günlük oldu, 6. Gününde topuk kanı vermeye gidince sağlık ocağından d vitamini verdiler monovit d3, henüz kullanmaya başlamadım, günde kaç damla kullanıyorsunuz siz
canım mama denedik yine ağladı...adapte sürecinden sanırım bugün gündüz az uyuttum inş uyur gececanım ilk bir haftamız acaipti o kadar ağladı ki tekrar hastaneye gittik çok zor aç olabilir meme yetmeyebilir diğer nedeni de adapte olma çabası çok normal korkma zamanla düzelecek
Çıplak tartıldı canım 3190 doğmuştu bugün 16 günlük 3830 Gr geldi doktor kilosu güzel dedi . Sarılık belası gitmedi hala yüzü sarı gibi zaten cihazla değeri düşük geldi benden istediği tahliller farklıymış genetik bişeyler bakacakmış sarılığı etkileyen idrar testleri filanda bakalım dedi valla gereksiz geldi bana boşu boşuna cocugu hastanede oyalamak gibi kıyamadım..Maşallah kilosu iyimiş. Geçmiş olsun
Kilosunu ölçtüklerinde tamamen çıplak olarakmi ölçuyorlar. Bende evde ölçtüm bebegimi kiyafetinin disinda ince orttugum seyle 3.800 gr çikti. 18 ci günde. Dogdugunda 3 kl dogdu hastaneden 2.900 gr çiktik. Sizce kilosu nasil almiş
Anlattıkların tamamen normal doğuma yakin makatta baskı hemoroid şişlik hepsi olabiliyor eğer kendi sancin gelefejae her türlü geliyor birşeye ihtiyaç kalmıyor ben birşey yapmadım 37+0 de kendi kendine vura vura geldi Rabb'im kolaylık versin inşallahDoğum yapmış güzel annelerim Allah aşkıma bana bir fikir verin ananas yürüyüş merdiven sıcak su ilişki eğilerek yer silme herseyi deniyorum tık yok gün sonunda sadece biraz vajina ağrısı ve bel ağrısı oda geçiyor hemen. Suni sancıyla alakalı okuduklarım beni biraz tedirgin etti korktum kendi sancımın gelmesi için herseyı yapıyorum ama gelmiyor bi türlü başka fikri olan ben şunu denedim doğum yaptım sancım geldi diyen bir koca yürekli varmı birde kızlar 1-2 haftadır makatımda şişlik var bağsur gibi ama böyle bir sorunum yoktu daha öncesinde 2-3 gündür daha da şişti bu normalmi doğum yaptıktan sonra beni daha çok zorlar cunku git gide şişiyor gibi tavsiyenız varmı ay çok soru sordum helal edin hakkınızı varmı bana yardım edicek
Normal kuzum ilk bir hafta sürekli ağlıyor du uyku hiç uyumiyordu bu hafta gece uyumuyor yine gündüz uyumaya başladı adaptasyon sürecindeler kolay değil dünyaya birden geliyorlarcanım mama denedik yine ağladı...adapte sürecinden sanırım bugün gündüz az uyuttum inş uyur gece
Ay bizimde 3200 doğdu 2800 düştü ilk bir jafta bu hafta 3280 olmuş geri biz fazla alamadık sarılık da hala yüzümüzde varÇıplak tartıldı canım 3190 doğmuştu bugün 16 günlük 3830 Gr geldi doktor kilosu güzel dedi . Sarılık belası gitmedi hala yüzü sarı gibi zaten cihazla değeri düşük geldi benden istediği tahliller farklıymış genetik bişeyler bakacakmış sarılığı etkileyen idrar testleri filanda bakalım dedi valla gereksiz geldi bana boşu boşuna cocugu hastanede oyalamak gibi kıyamadım..
Balım hayırlı olsun sende doğum yapmışsın bende salı günü doğum yaptım çok giremiyorum buraya oğlan zorluyor beni memelerim acıyor artık baya inşallah düzelir ikinci gün benim sütüm bitiyor gibi oldu göğüslerim fosladı falan sonra B Buddy x aklıma geldi emzirirken kanallara masaj yaptım ve hemen eczaneden bestlak damla aldım inanılmaz fark etti gerçekten çok şükür arttı gibi süt bugün ilk kontrolümüz var bizime kanımız uyumsuzmuş inşallah sıkıntı olmaz bakalımcanım mama denedik yine ağladı...adapte sürecinden sanırım bugün gündüz az uyuttum inş uyur gece
Kız en aktif bizim grup cidden biz buradan gidersek buralar dutluk kalır kk askerleriyizYasak olmasa sence çoktan kurmamış mıydık ama sistem harika sürekli takipteyiz
Bizimde 3 damla 15 günlük Ken başladıkKızlar merhaba, kızım 10 günlük oldu, 6. Gününde topuk kanı vermeye gidince sağlık ocağından d vitamini verdiler monovit d3, henüz kullanmaya başlamadım, günde kaç damla kullanıyorsunuz siz
Maşallah canım çok şükür iyi yapmışsın sevindim işe yaramasınaBalım hayırlı olsun sende doğum yapmışsın bende salı günü doğum yaptım çok giremiyorum buraya oğlan zorluyor beni memelerim acıyor artık baya inşallah düzelir ikinci gün benim sütüm bitiyor gibi oldu göğüslerim fosladı falan sonra B Buddy x aklıma geldi emzirirken kanallara masaj yaptım ve hemen eczaneden bestlak damla aldım inanılmaz fark etti gerçekten çok şükür arttı gibi süt bugün ilk kontrolümüz var bizime kanımız uyumsuzmuş inşallah sıkıntı olmaz bakalım
Nerde yasakmış biz oğlumun doğumunda 2016 Ekim anneleri ile tanıştık grubumuz var hala görüşüyoruzEvet canım banlanılıyormuş
Eskiye dönük ban varsa banlanacan şimdiNerde yasakmış biz oğlumun doğumunda 2016 Ekim anneleri ile tanıştık grubumuz var hala görüşüyoruz