2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ahaha ne bileyim bı ara keşke olsa falan diye konuştuk da ben anonim kalmak istiyorlardır diye seyetmemistim yasakmış demek ki
Anonim deyince aklıma küfür zanneden dayı geliyo of the çok konuşmayalım bu wp hakkında ban yicez susalım

Reactions: The
Kızlar merhaba, kızım 10 günlük oldu, 6. Gününde topuk kanı vermeye gidince sağlık ocağından d vitamini verdiler monovit d3, henüz kullanmaya başlamadım, günde kaç damla kullanıyorsunuz siz
Monovit gunde 3 damla cnm

canım ilk bir haftamız acaipti o kadar ağladı ki tekrar hastaneye gittik çok zor aç olabilir meme yetmeyebilir diğer nedeni de adapte olma çabası çok normal korkma zamanla düzelecek
canım mama denedik yine ağladı...adapte sürecinden sanırım bugün gündüz az uyuttum inş uyur gece

Çıplak tartıldı canım 3190 doğmuştu bugün 16 günlük 3830 Gr geldi doktor kilosu güzel dedi . Sarılık belası gitmedi hala yüzü sarı gibi zaten cihazla değeri düşük geldi benden istediği tahliller farklıymış genetik bişeyler bakacakmış sarılığı etkileyen idrar testleri filanda bakalım dedi valla gereksiz geldi bana boşu boşuna cocugu hastanede oyalamak gibi kıyamadım..

Anlattıkların tamamen normal doğuma yakin makatta baskı hemoroid şişlik hepsi olabiliyor eğer kendi sancin gelefejae her türlü geliyor birşeye ihtiyaç kalmıyor ben birşey yapmadım 37+0 de kendi kendine vura vura geldi Rabb'im kolaylık versin inşallah

Reactions: The
Ay bizimde 3200 doğdu 2800 düştü ilk bir jafta bu hafta 3280 olmuş geri biz fazla alamadık sarılık da hala yüzümüzde var

canım mama denedik yine ağladı...adapte sürecinden sanırım bugün gündüz az uyuttum inş uyur gece
Balım hayırlı olsun sende doğum yapmışsın bende salı günü doğum yaptım çok giremiyorum buraya oğlan zorluyor beni memelerim acıyor artık baya inşallah düzelir ikinci gün benim sütüm bitiyor gibi oldu göğüslerim fosladı falan sonra B Buddy x aklıma geldi emzirirken kanallara masaj yaptım ve hemen eczaneden bestlak damla aldım inanılmaz fark etti gerçekten çok şükür arttı gibi süt bugün ilk kontrolümüz var bizime kanımız uyumsuzmuş inşallah sıkıntı olmaz bakalım

Kızlar merhaba, kızım 10 günlük oldu, 6. Gününde topuk kanı vermeye gidince sağlık ocağından d vitamini verdiler monovit d3, henüz kullanmaya başlamadım, günde kaç damla kullanıyorsunuz siz
Bizimde 3 damla 15 günlük Ken başladık

Maşallah canım çok şükür iyi yapmışsın sevindim işe yaramasına
Kontrol güzel geçsin inşallah kan uyuşmazlığı ilk bebekte genelde kan değişimi oluyor sanırım benim ilk çocuk ablam kan uyuşmazlığı varmış annem babamda o yüzden ablamın kanını vücuttan boşaltırken bir yanda da damardan yeni kan veriyorlarmış gayet sağlıklı yani merak etme Allahın izniyle hiçbir şeye gerek kalmaz

Bu arada son bir ay kala burdaki kızları da dinleyip özele gittiğim için inanılmaz mutluyum Allah razı olsun hepinizden sancılarım başladıktan yarım saat sonra eşim yetişti hastane eve yürüme mesafesindeydi 10 dk yürüdüm ve gayet sakin gittim eşim gelince hemen dogumhanedeki sancı odasına aldılar belime masajlar yaptı plates topunda ziplatti çok destek oldu ve doğumada girdi hala düşündükçe ağlıyorum çok zordu ama kısa sürdü çok şükür bu arada kimseye haber verme demiştim ama yetisememekten korkup kuzenine vermiş malesef doğumdan çıkınca odadalardi kuzeninin karısı ilk travmamı yaşattı bebek odaya girince hemsireden almaya çalıştı hemşire vermedi daha babası almadı dedi videoda kadın ortada görmeniz lazım kocam bebeği alıp ağlamaya başlayınca kocamdan aldı bebeği kız kardeşimle çok sinirlendik o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…