Agahshfgd grup mu grup işte anlatır dururdunAhhahaha ya kız güldürme Mart grubunda tel değilimdir anahahhadüşünsene sadeceno ve ben ikimiz konuşuyoruz ahahaha
Bence sen şubat grubuna da yazdın diye seni seçtiAhhahaha ya kız güldürme Mart grubunda tel değilimdir anahahhadüşünsene sadeceno ve ben ikimiz konuşuyoruz ahahaha
Evet 4 hafta dolunca otomatik doğdu olarak kaydetmiştır, değiştr tarıhını cnmAaa Tarih yazmadım hiç ben acaba otomatik mi attı hiç haberim yok
Nisan grubundan da çok kişi banlandı, kimki bu?Bende güvenmedim kimseye yazmadı mı bizden şubat grubundan yazmış baya kişiye
Cnm bnımde başıma geldi, bzımkide dönüyor ben genelde yan yatırıyorum, bi sağ bi sol, bi gun sağa yatırdım, dedıgın gbi mızırdanıp sonra uyuyor yıne bzımkıde, sonra bi baktım, kaymış aşağı ve ben şokk yüzüstü dönüp sola doğru bakıyorKızlar ben size bir şey anlatmayi unuttum dün sabah bebegimi yatağının sağ tarafına dayayıp yatırdım bu şekil yastıklar var ya ona sırtını dayadım. Birkaç saat sonra bebeğim mızmızlanıyordu bende ağlamadı diye bakmadım hiç uyuyo çünkü geri. Neyse sonra ağlamaya başladı bi baktım bebek yatağın sol tarafında ve sırt üstü yatıyor20 günlük bebek nasıl becerdi kendini oraya nasıl götürdü anlamadım aklımı yitircem karnımda da durmuyodu hiç. Debelene depelene gitmiş sanırım o tarafa mızmızlandıgı sıra yapmış bunu. Küçük dönemez gidemez demeyinnkoltukta vs korumasız bırakmayın beşiği anne yanı yapmıştım sonra eski haline getirmiştim iyi ki getirmişim
Ayy yüz üstünden korkarım ya artık mızırdanınca da bakıyorum korkudan ne biçim 22 günlük bebek anlamadım babasını kapı üstünden alırmış annesi Buda kapı tepelerine çıkacak herhaldeCnm bnımde başıma geldi, bzımkide dönüyor ben genelde yan yatırıyorum, bi sağ bi sol, bi gun sağa yatırdım, dedıgın gbi mızırdanıp sonra uyuyor yıne bzımkıde, sonra bi baktım, kaymış aşağı ve ben şokk yüzüstü dönüp sola doğru bakıyorbi kere yine kıpraşa kıpraşa baby nestin en altına yanlamasına yat
Evet o ve aftaraftacBencede bizim ashley de mi acaba gruba girdi ne zamandır yok ortada
Nisan grubunda o. Bi suru kişi banlandı nisanda. Hatta onları etıketleyıp soranlar bıle banlandıŞubat grubuyla ashleyin bağlantısı yok aslında ama bilemedim ay onu çok merak ediyorum ya doğurdu mu acaba
Ay tövbeNisan grubunda o. Bi suru kişi banlandı nisanda. Hatta onları etıketleyıp soranlar bıle banlandı
Seçilmiş kişiBence sen şubat grubuna da yazdın diye seni seçti
Minnos mu neymiş adıNisan grubundan da çok kişi banlandı, kimki bu?Sana yazan
Kesin wp kurdular o zamanNisan grubunda o. Bi suru kişi banlandı nisanda. Hatta onları etıketleyıp soranlar bıle banlandı
Aynen canım bencede bezden hatta eminim bezden olduğunuCanım bezden de mantar olmuş olabilir okudum da bir çok insan aynı şeyden şikayetçi
Cnm dün hava sıcaktı ama bulutluydu, heran yagmur yağcak gbıydı, değişikti gokyuzu, bugun açık ve guneşli, ruzgar da yok sanırım,İstanbul Avrupa yakasında oturan kızçeler, hava çok güzel diyorum ki Ali Keremi biraz dışarı çıkarayım hava alsın ama üşür mü onu da bilemedim daha hiç dışarıda durmadık, eşimde çarpar bu hava diyor, bende kararsız kaldım yaaa amaaan
Evet öyleymiş cnm, bende afra'yı merak edıyorumKesin wp kurdular o zaman
Evet yok canım gayet sakin, yani bir bakkala gidip gelcek kadar çikartayim diyorum daha hiç hiç çıkmadık bebek arabasını kullanmadık bile, yaa korkuyorum üşütürüm diye galiba analık böyle bir şey mi acabaCnm dün hava sıcaktı ama bulutluydu, heran yagmur yağcak gbıydı, değişikti gokyuzu, bugun açık ve guneşli, ruzgar da yok sanırım,