2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar 39 hafta bitti bugün 2 gündür şiddetli baş ağrım var tansiyonum normal acaba bebekle ilgili bi sıkıntı mo var da vucudum alarm veriyor ya

Cnm bnımde başıma geldi, bzımkide dönüyor ben genelde yan yatırıyorum, bi sağ bi sol, bi gun sağa yatırdım, dedıgın gbi mızırdanıp sonra uyuyor yıne bzımkıde, sonra bi baktım, kaymış aşağı ve ben şokk yüzüstü dönüp sola doğru bakıyor bi kere yine kıpraşa kıpraşa baby nestin en altına yanlamasına yat

Ayy yüz üstünden korkarım ya artık mızırdanınca da bakıyorum korkudan ne biçim 22 günlük bebek anlamadım babasını kapı üstünden alırmış annesi Buda kapı tepelerine çıkacak herhalde

İstanbul Avrupa yakasında oturan kızçeler, hava çok güzel diyorum ki Ali Keremi biraz dışarı çıkarayım hava alsın ama üşür mü onu da bilemedim daha hiç dışarıda durmadık, eşimde çarpar bu hava diyor, bende kararsız kaldım yaaa amaaan

Cnm dün hava sıcaktı ama bulutluydu, heran yagmur yağcak gbıydı, değişikti gokyuzu, bugun açık ve guneşli, ruzgar da yok sanırım,

Evet
Cnm dün hava sıcaktı ama bulutluydu, heran yagmur yağcak gbıydı, değişikti gokyuzu, bugun açık ve guneşli, ruzgar da yok sanırım,
Evet yok canım gayet sakin, yani bir bakkala gidip gelcek kadar çikartayim diyorum daha hiç hiç çıkmadık bebek arabasını kullanmadık bile, yaa korkuyorum üşütürüm diye galiba analık böyle bir şey mi acaba

Reactions: The
Kızlar merhaba, kızım 10 günlük oldu, 6. Gününde topuk kanı vermeye gidince sağlık ocağından d vitamini verdiler monovit d3, henüz kullanmaya başlamadım, günde kaç damla kullanıyorsunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…