2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Keçimin saçları bir yıkanırken inik 🤣🤣

Eklentiler

• 0A86FE27-9B7B-40CA-B6A1-7E5C19D5EBFA.jpeg
    0A86FE27-9B7B-40CA-B6A1-7E5C19D5EBFA.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 80
Benimde aklıma geldikçe gelşyo periler 🤣🤣

Kız emin misin numaranı nasıl buldular dolandırıcı olmasın
Kız yok buradan bana mesaja tmış numaram bu grup kurduk katılmak istersen diye sonra banlanmış şubat grubundan bir kaç kişiye daha yazmış🤣 ben katılmadım gruba korkudan mesaja cevap vermedim

Kız yok buradan bana mesaja tmış numaram bu grup kurduk katılmak istersen diye sonra banlanmış şubat grubundan bir kaç kişiye daha yazmış🤣 ben katılmadım gruba korkudan mesaja cevap vermedim
Kesin başka bişey vardır altında o zaman

Maşallah maşallah 🧿 9 değer yüksek değil ki, bizim 11 Di en son 5 gün sonraya çağırdı, rengi güzel hiç bebeğe boşuna tahlil yapmayalım demişti, tabii bunun yanında kaç saatte bir kalktığını falan sordu, beslenmesini emmesini sordu, genel olarakta bebeği iyi bulunca gerek görmedi, cihazla ölçülende genelde yüksek çıkar dedi, bende gözlemliyorum, 2_3 saatte bir emziriyorum, kendini uykuya da vermiyor, rengi de günden güne açılıyor, bence de iyi yapmışsın 9 değer hiç birşey

Bilgin yok kuzum, bana birşey gelmedi
Numaranı nasıl bulmuşlar ki
Buradan mesaj atmış numaram bu wp grubu kurduk karılmak istersen yaz diye ben görüldü yaptım korkudan bende banlanmayayım diye

Kızlar ben size bir şey anlatmayi unuttum dün sabah bebegimi yatağının sağ tarafına dayayıp yatırdım bu şekil yastıklar var ya ona sırtını dayadım. Birkaç saat sonra bebeğim mızmızlanıyordu bende ağlamadı diye bakmadım hiç uyuyo çünkü geri. Neyse sonra ağlamaya başladı bi baktım bebek yatağın sol tarafında ve sırt üstü yatıyor 🤣 20 günlük bebek nasıl becerdi kendini oraya nasıl götürdü anlamadım aklımı yitircem karnımda da durmuyodu hiç. Debelene depelene gitmiş sanırım o tarafa mızmızlandıgı sıra yapmış bunu. Küçük dönemez gidemez demeyinnkoltukta vs korumasız bırakmayın beşiği anne yanı yapmıştım sonra eski haline getirmiştim iyi ki getirmişim

Aslı konum at gelip şamarlıcam bak 57ne 3 lü sayılardayım ben 🤣🤣 yemekte yiyemiyorum aslında neden böyle oldu anlamadım
Hahaha adhdhahd kız bütün kemiklerim ağrıyor sanki aşağıya doğru çekiliyorum bence birden kilo vermek yerine zamanla vermek daha iyi 😂😂 buarada o miniginin sarı saçlarını yerim bakkk kız çok tatlı maşallah güneşe çıktımı iyice sarı olacak 😍🧿 benim oglanda 37 günlük dönmeye başlamıştı kız bunlar folik asit çocuğu bide kilo alsınlar diye bastık cevizi bademi ondan boyleler 😂😂

Doktora resmini attım göbelek diyor olmuş 2 tane krem yazmış onu kullanıcam İn şa Allah gecer nasıl olmuş anlamıyorum bu kadar temiz saklıyorum hiç çişli saklamam gece kaç defa bez için kalkıyorum çişli kalmasın diye günde kaç defa yıkıyorum😒

Hahaha adhdhahd kız bütün kemiklerim ağrıyor sanki aşağıya doğru çekiliyorum bence birden kilo vermek yerine zamanla vermek daha iyi 😂😂 buarada o miniginin sarı saçlarını yerim bakkk kız çok tatlı maşallah güneşe çıktımı iyice sarı olacak 😍🧿 benim oglanda 37 günlük dönmeye başlamıştı kız bunlar folik asit çocuğu bide kilo alsınlar diye bastık cevizi bademi ondan boyleler 😂😂
Babası kılıklı işte benim ki eşimde sarışın ben kumralım huyu bile babası kılıklı 2saattir uyumuyo kendine baktırıyo uykuyu ciddi anlamda doğduğundan beri sevmiyo Buda babasının huyu oda hiç sevmez uyumayı 🤣🤣 bi arkadaşım üzülme kulakları sana benziyo dedi djsksjksjshshkd

Doktora resmini attım göbelek diyor olmuş 2 tane krem yazmış onu kullanıcam İn şa Allah gecer nasıl olmuş anlamıyorum bu kadar temiz saklıyorum hiç çişli saklamam gece kaç defa bez için kalkıyorum çişli kalmasın diye günde kaç defa yıkıyorum😒
Göbelek ne oluyor ki

X