2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Maşallah kilosu iyimiş. Geçmiş olsun
Kilosunu ölçtüklerinde tamamen çıplak olarakmi ölçuyorlar. Bende evde ölçtüm bebegimi kiyafetinin disinda ince orttugum seyle 3.800 gr çikti. 18 ci günde. Dogdugunda 3 kl dogdu hastaneden 2.900 gr çiktik. Sizce kilosu nasil almiş

Ay çok şaşırdım nasıl olmuş ki neresinde var mantar
İlk pişik olduğunu sandım pişik kremi kullandım fayda etmedi sonra dedim kremi değişim iyiki doktora yazdım mantar deyince şaşırdım ya bezden olmuş yada nemli kalmasından nemli bezinde ben saklamıyorum çok sık sık değişiyorum bezini..belkide ben yıkadıktan sonrami iyice kurutmuyorum korkuyordum soğuk olur diye hemen giyindiriyordum bütün moralim bozuldu

Keçimin saçları bir yıkanırken inik
Yaa çok tatlı sarı bir kız
Buradan mesaj atmış numaram bu wp grubu kurduk karılmak istersen yaz diye ben görüldü yaptım korkudan bende banlanmayayım diye
Anladım canım, Nisan grubundan da baya banlanan oldu, belki grup kutulmuştur
Abooo, benimki anne karnında çok hareketli bir bebek değildi ama şimdi bakıyorum maşallahı var, bende koltukta vs yalnız bırakamam, hiç belli olmaz bu bebelerin işi
Aslı konum at gelip şamarlıcam bak 57ne 3 lü sayılardayım ben yemekte yiyemiyorum aslında neden böyle oldu anlamadım
Benim yerime de at şamarı

Bencede bizim ashley de mi acaba gruba girdi ne zamandır yok ortada

Kız mantar nasılmış ki görüntüsü ay geçmiş olsun canım nemli bırakmamak gerek
Ben kız bebek diye ekstra dikkat editörüm o yüzünden beslemeden önce alt alıyorum ki işemesin biraz açık kaldın popo havalansın
Mantar beyaz renk olmaz mı pişik kırmızı olur nasıl ayırt ederiz ki

Üzülme canım düzelir kremlerle kuru tutmaya dikkat et
Teşekkür ederiz teyzesii valla ben bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum diyenler olunca şükredeyim mi yoksa bittim mi ben diyordum otobüste arabada bile vururdu yetmez gece tuvalete kalkardım yine uyanık olurdu aşırı hareketliydi hala öyle uyurken eller ayaklar sürekli oynuyor. Sen uyuma uyuma ama doğuma 2 saat kala uyumuştu ebe karnımı ordan oraya sarstı da uyanmıştı Aslı’ya gelince biraz daha kilo muhabbeti yaparsa cidden bulucam evini kızımla yolcaz onu

Niqu canım mantar diyince görüntüsünü internette araştırayım dedim o sıra sleppy bez resmî gördüm içine girdim şikayet var sayfasına attı oraya bakayım derken sleepy bebek bezi kullanan kişilerde mantar sorunu olmuş bak istersen bi şansa bak denk geldiğim şeye sende sleepy kullanıyordum sanırım şikayetçiydin en son

Eklentiler

• IMG_5573.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 53
Aslında beyaz diğil kırmızı bende beslenmeden önce alıyorum çünkü sonra kusması oluyor valla saatlerle bezli kakalı kalsaydi hiçbir şeyde olmucaktı bu kadar uğraşıyorsun temiz kalsın diye sonu bak böyle oluyor

Bak işte kesin almıcam çünkü düşünüyoruz eşimle yani bu kadar temiz sakla nasıl ola bilir..mesela ben eskiden mantar olmuştum ben günlük pedden oldum onu bırakınca birde mantar olmadı bende ahh kuzum benim nasıl kızarmış birde

Canım bezden de mantar olmuş olabilir okudum da bir çok insan aynı şeyden şikayetçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…