Maşallah kilosu iyimiş. Geçmiş olsunKontrolden çıktık 3830 Gr olmuş paşam güzel kilo almış maşallah yine sarılık değeri 9 geldi bir sürü tahlil istedi uzamış sarılığı var dedi bende şart mı bu kadar tahlil dedim prosedür bu sen istersen yaptırma annesi dedi valla kıyamadım yaptırmadım zaten sarılığı da kalmadı sırf prosedür diye cocugu delip deştiremem
Ay çok şaşırdım nasıl olmuş ki neresinde var mantarAhh kuzum sinirden Azerice yazdım mantar
İlk pişik olduğunu sandım pişik kremi kullandım fayda etmedi sonra dedim kremi değişim iyiki doktora yazdım mantar deyince şaşırdım ya bezden olmuş yada nemli kalmasından nemli bezinde ben saklamıyorum çok sık sık değişiyorum bezini..belkide ben yıkadıktan sonrami iyice kurutmuyorum korkuyordum soğuk olur diye hemen giyindiriyordum bütün moralim bozulduAy çok şaşırdım nasıl olmuş ki neresinde var mantar
YaaKeçimin saçları bir yıkanırken inik
Anladım canım, Nisan grubundan da baya banlanan oldu, belki grup kutulmuşturBuradan mesaj atmış numaram bu wp grubu kurduk karılmak istersen yaz diye ben görüldü yaptım korkudan bende banlanmayayım diye
Abooo, benimki anne karnında çok hareketli bir bebek değildi ama şimdi bakıyorum maşallahı var, bende koltukta vs yalnız bırakamam, hiç belli olmaz bu bebelerin işiKızlar ben size bir şey anlatmayi unuttum dün sabah bebegimi yatağının sağ tarafına dayayıp yatırdım bu şekil yastıklar var ya ona sırtını dayadım. Birkaç saat sonra bebeğim mızmızlanıyordu bende ağlamadı diye bakmadım hiç uyuyo çünkü geri. Neyse sonra ağlamaya başladı bi baktım bebek yatağın sol tarafında ve sırt üstü yatıyor20 günlük bebek nasıl becerdi kendini oraya nasıl götürdü anlamadım aklımı yitircem karnımda da durmuyodu hiç. Debelene depelene gitmiş sanırım o tarafa mızmızlandıgı sıra yapmış bunu. Küçük dönemez gidemez demeyinnkoltukta vs korumasız bırakmayın beşiği anne yanı yapmıştım sonra eski haline getirmiştim iyi ki getirmişim
Benim yerime de at şamarıAslı konum at gelip şamarlıcam bak 57ne 3 lü sayılardayım benyemekte yiyemiyorum aslında neden böyle oldu anlamadım
Bencede bizim ashley de mi acaba gruba girdi ne zamandır yok ortadaYaaçok tatlı sarı bir kız
Anladım canım, Nisan grubundan da baya banlanan oldu, belki grup kutulmuştur
Abooo, benimki anne karnında çok hareketli bir bebek değildi ama şimdi bakıyorum maşallahı var, bende koltukta vs yalnız bırakamam, hiç belli olmaz bu bebelerin işi
Benim yerime de at şamarı
Kız mantar nasılmış ki görüntüsü ayİlk pişik olduğunu sandım pişik kremi kullandım fayda etmedi sonra dedim kremi değişim iyiki doktora yazdım mantar deyince şaşırdım ya bezden olmuş yada nemli kalmasından nemli bezinde ben saklamıyorum çok sık sık değişiyorum bezini..belkide ben yıkadıktan sonrami iyice kurutmuyorum korkuyordum soğuk olur diye hemen giyindiriyordum bütün moralim bozuldu
Üzülme canım düzelir kremlerle kuru tutmaya dikkat etİlk pişik olduğunu sandım pişik kremi kullandım fayda etmedi sonra dedim kremi değişim iyiki doktora yazdım mantar deyince şaşırdım ya bezden olmuş yada nemli kalmasından nemli bezinde ben saklamıyorum çok sık sık değişiyorum bezini..belkide ben yıkadıktan sonrami iyice kurutmuyorum korkuyordum soğuk olur diye hemen giyindiriyordum bütün moralim bozuldu
Teşekkür ederiz teyzesiiYaaçok tatlı sarı bir kız
Anladım canım, Nisan grubundan da baya banlanan oldu, belki grup kutulmuştur
Abooo, benimki anne karnında çok hareketli bir bebek değildi ama şimdi bakıyorum maşallahı var, bende koltukta vs yalnız bırakamam, hiç belli olmaz bu bebelerin işi
Benim yerime de at şamarı
Aslında beyaz diğil kırmızı bende beslenmeden önce alıyorum çünkü sonra kusması oluyor valla saatlerle bezli kakalı kalsaydi hiçbir şeyde olmucaktı bu kadar uğraşıyorsun temiz kalsın diye sonu bak böyle oluyorKız mantar nasılmış ki görüntüsü aygeçmiş olsun canım nemli bırakmamak gerek
Ben kız bebek diye ekstra dikkat editörüm o yüzünden beslemeden önce alt alıyorum ki işemesin biraz açık kaldın popo havalansın
Mantar beyaz renk olmaz mı pişik kırmızı olur nasıl ayırt ederiz ki
Minnosu kızlar kullanıcı adı mesajın ekran görüntüsünü almıştımBende bakacaktım ama mesajlardan gitmiş şubat grubu başlandı demiş bulamadım adını bir daha
Şubat grubuyla ashleyin bağlantısı yok aslında ama bilemedim ay onu çok merak ediyorum ya doğurdu mu acabaBencede bizim ashley de mi acaba gruba girdi ne zamandır yok ortada
Bak işte kesin almıcam çünkü düşünüyoruz eşimle yani bu kadar temiz sakla nasıl ola bilir..mesela ben eskiden mantar olmuştum ben günlük pedden oldum onu bırakınca birde mantar olmadı bende ahh kuzum benim nasıl kızarmış birdeNiqu canım mantar diyince görüntüsünü internette araştırayım dedim o sıra sleppy bez resmî gördüm içine girdim şikayet var sayfasına attı oraya bakayım derken sleepy bebek bezi kullanan kişilerde mantar sorunu olmuş bak istersen bi şansa bak denk geldiğim şeye sende sleepy kullanıyordum sanırım şikayetçiydin en son
Sana da yazdı demi canım tek ben değilimdir yaMinnosu kızlar kullanıcı adı mesajın ekran görüntüsünü almıştım
Pazartesiden yana yorumu yok ama bizler gibi biriymişMinnosu kızlar kullanıcı adı mesajın ekran görüntüsünü almıştım
Evet evettt şubat grubundayum ben bana da yazdıSana da yazdı demi canım tek ben değilimdir ya
Canım bezden de mantar olmuş olabilir okudum da bir çok insan aynı şeyden şikayetçiBak işte kesin almıcam çünkü düşünüyoruz eşimle yani bu kadar temiz sakla nasıl ola bilir..mesela ben eskiden mantar olmuştum ben günlük pedden oldum onu bırakınca birde mantar olmadı bende ahh kuzum benim nasıl kızarmış birde
Stalk deyince benPazartesiden yana yorumu yok ama bizler gibi biriymiş
Delisin ya sadece sana yazmış olsa ne kurcan kafandaSana da yazdı demi canım tek ben değilimdir ya
Ahhahaha ya kız güldürme Mart grubunda tel değilimdir anahahhaDelisin ya sadece sana yazmış olsa ne kurcan kafanda