2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Cnm bnde aynı mamayı kullanıyorum, bızde oyle bı durum yok hatta bn bıktım poktanher bezi poklu, tabi bebekten bebeğe değişir. Düzene girer bnce bu kaka olayı.

Cnm bnde aynı mamayı kullanıyorum, bızde oyle bı durum yok hatta bn bıktım poktanher bezi poklu, tabi bebekten bebeğe değişir. Düzene girer bnce bu kaka olayı.

evet ben de sizin yani hepinizin yorumları üzerine aklımda kaldı da onu almıştım, bakalım dün geceden beri 2 kere yaptı kendisi, alışma evresidir umarım sadece iyi gibi şimdilik

Kızlar bu damlayı kullanan var mı , doktorumuz verdi de nasıl size kullanmayı önerdiler

Eklentiler

• image.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 86
Benim kanamam çok azaldi canım ben de öyle yapayım teşekkür ederim

Kızlar ilay kucakta uyumaya alıştı asla yatağında piş pişle uyumuyor . İşin kötüsü yatağına koyunca da hemen uyanıyor nasıl çözcm ben bu sorunu.
Cnm biraz zor olacak ama sabırla yatağına koyup pişpiş yapmalısın başka türlü olmaz. Odasına alıştırılan çocuguda uzmanlar sabırla odasında yatağında yatsın dıyorlar, hatta anne çocugun odasında uyutup bırakıyor onu osekılde alışıyor. Yatağına alışmalı..

Ben açıkçası ağlamadığı surece hiç kucaga almıyorum hep baby nest'te yatıyor. Genelde onun içinde hep poposuna pış pış yapıyorum hatta onu bıle yapmıyordum, yatırınca kndı uyuyordu. Mıkırdanınca yapmaya basladım, smdıde ninniye basladım oğlumu çok sallamıştım ayagımda ve beşikteayy o cok zor sakın alıştırmayın. Çok şukur bunu hiç sallamadım

Cnm yaa kıyamam
Sen boyle anlattıkça kndi annemi düşünüyorum ve saçma gelecek biliyorum ama bazen keşke annemde bıraz kndi hayatına baksa, kndını düşünse, bişyler yapsa kndi için dıyorum. Çunku evini, kocasını bırakıp evlatları için heryere koşuyor 70 yaşında kadın. Evlatlarına torunlarına aşırı bagımlı boyle olması bnı bazen rahtsz edıyor cunku busefer çok mudahale edıyor çatışıyoruz. Kndını bu kdr evlatlarına adaması..
Ekonomik durumumuza, ne alıp ne verdıgımıze, fitremi bile kime vereceğime, yaptgımız birikimin bıle onda durmasını istıyor daha nicesii tabii.. Her attıgımız adıma, her nefes alışımıza hakim olmk istıyor, bnde eşimle busefer çatışıyorum çunku annem cok etkılıyor bni. Eşimle aram açılıyor bi nevi

Benim 1 tane kesi dikişim vardı 11.gün düşmüştü her tuvaletten sonra saç kurutma makinesiyle orayı kurutuyordum ben ıslak bırakmıyordum kanamadan dolayı günlük ped mecbur kullandım ama sık sık değiştirdim doktorum crystalin antiseptik vermişti onu sıktım ve gece yatarken altıma hasta bezi serip altıma hiç çamaşır bir şey giymeden yattım açık kalıp hava alması daha hızlı iyileştirirmiş. Ama üzerine çok fazla oturursanız ödem yapıyor benim yaptı ve inanılmaz bir acım olmuştu sonrasında koltuk ve sandalyelerin hep ucuna oturdum kuyruk sokumuma doğru bu şekilde hemen iyileşti

Benim de gitti göbeğim 3 kg fazlam var gitmese daha iyi, çok zayıf oluyorum diğer türlü ama kesin gidecek
Yaa sorma bende öyleyim annem diyorki yine bir parça kaldın çok zayıflıyorum hasta gibi gozukuyorum bu sefer bide bende boyda yok biraz etli olunca daha heybetli duruyorum zayıflayınca çocuk gibi kaliyorum sende boy var en azından

Reactions: The
Çok sevindim canım yaa o boğulma insanı diken üstünde tutuyor çok şükür sana da iyi gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…