2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Cnm bısey sorcam bn daha hiç burnunu temızlemedım hrkes temızlıyor, bnce tıkanıklık yok olsa ememez zaten, yınede temızleyim mi ki
Canım bende hiç temzilemedim hırıltı başladı ama bu temzilemekle alakalı mı bilmiyorum dr söylemiştim ben hiç temzilemedim diye o da neden dedi bende gerek duymadığımı bi belirti vermeyince temizlemediğimi söyledim o da sen sabah burnunu hiç gün içinde temizleme gereği duymuyor musun dedi ben tabi içimden bi güldüm ne alakaysa ama mantıklı geldi neyse 🤣 dr minik tüp serumlardan al aspiratörle sıkıp çek dedi öyle yaptım ama hırıltı geçmedi sonra 1 ayı geçince bebek niqu tavsiyesiyle şırınga peşine aspiratör çektim 5 güne hırlama geçti benimkiler çok hırıltılı solunum yapıyordu resmen ötüyorlardı hırılmadamaktan biliyorsun bir de yenidoğan ağızdan nefes almıyor sadece burundan alıyorlar o burnun bence temizlenmesi gerek yani çok doluysa bizim gibi hırıltı varsa günde iki kez bence ki ben hala günde 2 yapıyorum çünkü gece rahat uyuyorlar uyumadan yapıyorum bir de uyanınca , ama baktın temizledin çok bir şey çıkmıyor o zamana günde 1 kez yapmak gerekiyor çünkü aspiratör sadece burun ucundaki sümükleri alıyor arka solunum yolunun temizlenmesi şart bence ya da bebeği hapşırtabilirsin burnuna minik peçete sokuyordum ilk zamanlar hapşırtıyprdum hemşire önermişti onu da ama büyüdükçe şırıngaya geçtim daha rahat bak burada dr güzel anlatıyor ben bunu izlemiştim

Takip ediyorum o doktoru bende aslında. Ama doktorlar ikiye ayrılmış bu konuda kararsız kaldım bende canım
Canım tamamen tercih meselesi aslında senin için nasıl rahat edecekse iyice araştır bak istersen benim bütün yeğenlerim şırıngayla temizlendi burunları hala da öyle bir zararı görmedim yani olmayacağı anlamına da gelmiyor ama hiç temizlememekten iyidir bir yerde mecbur bir şekilde burnu temizlemek zorundayız

Canım tamamen tercih meselesi aslında senin için nasıl rahat edecekse iyice araştır bak istersen benim bütün yeğenlerim şırıngayla temizlendi burunları hala da öyle bir zararı görmedim yani olmayacağı anlamına da gelmiyor ama hiç temizlememekten iyidir bir yerde mecbur bir şekilde burnu temizlemek zorundayız
Sadece şu tek kullanımlık okyanus suyu yeterli değil diyorlar yoksa diğer şeyleri düşünmezdim bile

Kızlarrr hepinize teşekkür ederim ben saat 22:02 itibari ile kızceme kavuştum, darısı bekleyenlere🙏 Bir daha asla doğurmam dediğim bi doğum hikayem oldu😂 2 gün boyunca sancı çektim, ama sonucumuz güzel Allaha şükür kızım yanımda🙏 emiyor şimdi😂😂 doğum 5dk da bitti ama açılma zor oldu
Şükürler olsun kuzuuum sağlıkla büyütmek nasip etsin allah

İnşallah kuzum , aynen de gaz damlası önermiyorum ben probiyotik kullan diyip vermişti yenidoğanların bsğırsakları daha gelişmemiş oluyormuş 3 aya kadar gelişyiromuş aslında o yüzden bu gaz ıkınmaları nasıl sezeryan da bizim bsğırsaklar dışarı çıkıyor gericyerşne koyuyorlsr done ağaç çıksrmamızı bekliyorlar çünkü o gaz bağırsaktan geçerken başırsağı şekillendiriyor dr öyle örneklendirmişti baya detay anlattı da aklımda kalan işte bebekler de 3 ay bağırsak hareketlerini çok kontrol edemiyor gelişmediği için probiyotikte bu bağırsak hareketlerini kolaylaştırıyor
Anladım kuzum probiyotiğşn ekran görüntüsünü aldım, gerekli görürsem bende alırım🥰
Cnm bısey sorcam bn daha hiç burnunu temızlemedım hrkes temızlıyor, bnce tıkanıklık yok olsa ememez zaten, yınede temızleyim mi ki
Canım bende temizlemedim ama şöyle ki banyosunu yaptırınca ne var ne yok çıkıyor 😊

Anladım kuzum probiyotiğşn ekran görüntüsünü aldım, gerekli görürsem bende alırım🥰

Canım bende temizlemedim ama şöyle ki banyosunu yaptırınca ne var ne yok çıkıyor 😊
Hiç burnundan bugune kdr bısey çıkmadı, hırıltıda yok🙄

Dikişin olduğu yer de sert bayağı. Keloid o mu kuzum? Doktor da o dediğin jeli verdi geçen hafta düzenli kullanmadım daha. Aklıma geldikçe sürdüm ama günde 2 kere düzenli hafif masaj yaparak yedir demişti.
Canım böyle dışarı doğru et oluyor resimdeki gibi ihmal etme kuzum onu çok iyi bir krem

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-28-14-49-19-779_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-03-28-14-49-19-779_com.android.chrome-edit.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 81
Maşallah canım gayet güzel görünüyorsun, toto bende ezelden beri var😒

Canım bu gaz damlası yerine mi kullanılıyor

Boşver en güzeli, hele birde senin ikiz, yapman bile çok iyi, kv de bir zahmet yapsın 😬

Çok şükür canım, ilerleyen zaman da tamamen geçer 🤲
Saol kuzum ayy keşke bende de olsa 😅

Canım böyle dışarı doğru et oluyor resimdeki gibi ihmal etme kuzum onu çok iyi bir krem
Kız bu kadar değil benimki bu dikiş şişmiş gibi benim dikişin üstündeki etim şişmişti indi dr hatta üstüne çok abanma otururken dedi ben dikişime doğru eğiliyordum hep bebeklerle ilgilenirken

Cnm bnımde bu kdr göbeğim ama kilo veremedım ben yaaa millet başladıgı kiloya döndü bn halaa 5 kilo verdım sen kuzum?
Seninde Toto gitti mi gobekle kuzum nasıl geri alicam ben totodan kilo 😂 tartım yok yaa hiç bilmiyorum şuan kaç kiloyum yarın sağlık ocağına gidicez orda tatirtilayim bakayım merak ettim şimdi sen sorunca 😂

Kız bu kadar değil benimki bu dikiş şişmiş gibi benim dikişin üstündeki etim şişmişti indi dr hatta üstüne çok abanma otururken dedi ben dikişime doğru eğiliyordum hep bebeklerle ilgilenirken
Kuzum aman böyle olmasın zaten sonra düzelmiyor o görüntü ne yaparsan yap dikkat etmek lazım iyileşene kadar sen hassas dönemi geçirdin ama senin daha bişey olmaz

Kuzum aman böyle olmasın zaten sonra düzelmiyor o görüntü ne yaparsan yap dikkat etmek lazım iyileşene kadar sen hassas dönemi geçirdin ama senin daha bişey olmaz
Benim dümdüz dikişim kuzum sadece ten rengimden bir tık koyu ona da krem verdi dr rengi açılsın diye ama bu değişik bir durummuş attığın

Bizimde aynı attığın fotodaki gibi. Bugün doktor kontrolü vardı . Doktor fıtık dedi. İlk bir sene içinde kendiliğinden düzeliyor dedi. Sünnet olurken cerraha bir gösterin dedi
Bizede öyle dediler biz zaten cerraha göstericez bebişimin dil bağı var

Ben sümük görmedikce temizlemiyorum hatta bir yöntem buldum aspiratör ile çekmek yerine tel tokanin arkası ile sumukleri alıyorum 😂😂
Evet tel toka ile yapan varmış bana hemşire yenidoğanken tel toka veya peçetelik spiral yapıp ucuyla temizle demişti gelmeyolar yapmadım ama peçeteyle yaptım🤣 çareler tükenmez

X