- 13 Şubat 2021
- 263
- 197
- 31
Gözun aydin canim.minik.kizina kavustun cok sukurKızlarrr hepinize teşekkür ederim ben saat 22:02 itibari ile kızceme kavuştum, darısı bekleyenlereBir daha asla doğurmam dediğim bi doğum hikayem oldu 2 gün boyunca sancı çektim, ama sonucumuz güzel Allaha şükür kızım yanımda emiyor şimdi doğum 5dk da bitti ama açılma zor oldu
Çok şükür sağlıkla kavuştun ya, kilosu gayet iyi, benim bebem gibi, maşallah canımay hadi bakalım, bizim indirekt coombs testleri.hep negatif çıkıyodu ama meğer benim bebe pozitifmiş. Kan uyusmazlığımız olduğu için gelişmemiş büyğk ihtimalle. Ama kilosu 2700gr maşallah gayet ideal.
Memeciler klübe hoşgeldinThe benimde bebe beşikte durmuyor napıcaz bunu memede uyumak istiyor e benimde hala kaenım falan ağrıyor emzirme dışınsa çok süreli tutamıuorum
İlk iki gün benimkinin totosu da yatak görmedi, değişir inşallah seninki de sabretThe benimde bebe beşikte durmuyor napıcaz bunu memede uyumak istiyor e benimde hala kaenım falan ağrıyor emzirme dışınsa çok süreli tutamıuorum
Normaldir canim bizde dun olduk aşıyı ateş yapmadı ama yapabilir diye ateş düşürücü yazdilarKizlar dun bir aylik aşisini yaptirdik bu gece atesi vardi az bisey normalmi sizce yasa grip falanmi oldu atesi olunca ne yapicaz dr surup veriyormu
Canım sakın üzülme bak bana üzüle üzüle resmen depresyon yaşıyorum haftaya destek almaya başlayacağım. Ağlamaktan sütüm gitti resmen, yazdım buraya biliyorsun geçen banyodan çıkınca ölüyorum sandım bizim kaderimiz bu kuzum kocaman yalnızlık. Sende evladın için dik dur kuzum. Annen nasıl yanında olmaz bilmiyorum ama sorgulamıyorum. Çünkü insanların artık yaptıklarına şaşıramaz oldum, benim annem yok biliyorsun. 12 senedir hayatımın her evresinde yalnızdım hemde çok yalnız. Nigu çok güzel söylemiş hep daha kötüsünü düşün, benim gibi yapma inan bak geçen hafta aklımı oynatacaktım o kadar kötüydüm. Haftaya psikoloğa başlıyorum, çünkü atlatamayacagım. Ev işi için kendini yorma olduğu kadar yemek için yorma olduğu kadar kuzum. Destek almak istiyorsanda al canım, bence hayatımızda yaşadıklarımız şimdi şimdi çıkıyor bizden. İnsan şunu istiyor aslında sırtını sıvazlasın ben burdayım yanındayım desin, ama bizim yok öyle insanlarımız. Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım,Âmin canım inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Tamam kuzum birde öyle deneyeyim, bende memorialde iyi bir çocuk doktoru var ona gidiyorum. Oda bana birsey sürme dedi, sen nasılsın kuzum bebiş nasıl mama veriyorsun dimi kilo falan aldı mı bebişcanım dr bana haftada bir yıka şampuan bile sürme su yeterli krem vsde sürme dedi mesela benim cildim çok hassastır yüzüme sabun su değsin kızarır silme yıkama bebeğin yüzünü belkidaha iyi olur
Canım seni çok iyi anlıyorum, insan istiyor annesi en yakını yanında olsun, hiç bir şey yapmasa da sözleriyle destek olsun istiyor, bırak evin dağınık kalsın, 3 çeşit yemek yapacağına 2 çeşit yap, bebeğinde en kısa sürede sakinler inşallah canım, herşeye yetişme boşver, bebişler çok hızlı büyüyor, şu zamanların tadını çıkaralım, çoğu işim kalıyor benimde, birde 2 evlat var evde olsun 2 çeşit basit yemeklerle geçiştiriyoruz, çok şükür eşim ve çocuklar birşey demiyorlar, miniğimin büyümesine şahit oluyoruz, bol bol öpüp kokluyoruzSöyledim canım bizde tek başımıza büyüttük dedi
Ben kuruyemiş yiyorum, yemeklerede kimyon katıyorum, baklagilleri yemiyorum, yoğurt süt yemiyorumAkşam yer fıstığı yiyorduk eşimle internette baktım o da gaz yapıyormuş, yemeyi bıraktım eşim diyor e sen ne yiyeceksin onu yeme bunu yeme boşver ye gitsin yaben de bu sefer çocuk kıvranınca vicdan yapıyorum işte
Ben de içemezdim ama diyetisyen önerisiyle Altınkılıç markasına alıştım. Migrosta çok daha kaliteli olanı var ama o da çok pahalı nedense. Bebeğe 6 aylık olunca ayran diye alıştırcam. Çok faydalıymışValla onu bilmiyorum ama kefiri nasıl içiyorsunuz ya ben meyvelisini zor içiyorum sadesini içemiyorum
Gözün aydın canım. MaşallahKızlarrr hepinize teşekkür ederim ben saat 22:02 itibari ile kızceme kavuştum, darısı bekleyenlereBir daha asla doğurmam dediğim bi doğum hikayem oldu 2 gün boyunca sancı çektim, ama sonucumuz güzel Allaha şükür kızım yanımda emiyor şimdi doğum 5dk da bitti ama açılma zor oldu
Aynen bellli saatlerdeymiş canımBenimki de aynı bütün vücudu kıpkırmızı oluyor. Kolik olduğunu nasıl anlarız ki benimkinin belli bi saati yok bazen gece tutuyor bazen sabah bazen akşam hiç belli olmuyor. Kolik sanırım belli saatlerde oluyor
Evet canım hem meme hem mama veriyorum sağma işine girmedim doktorum da yapamazsın dedi sütüm benim de bir tuhaf şimdi kendi elimle sıkıyorum bakmak için hiçbisey gelmeyebiliyor ama oğluma veriyorum çekiyorum süt gelmeye başlıyor hatta dün gece ilk defa tazyikli gördüm şarıl şarıl bir sütüm yok ama bebek emdikçe süt geliyor bir de acıbademdeki doktor solgar brewer fest diye bir takviye önerdi onu kullanıyorum şimdiki doktorum psikolojiktir ama kullan dedi aklında olsun bir de bestlak damlaTamam kuzum birde öyle deneyeyim, bende memorialde iyi bir çocuk doktoru var ona gidiyorum. Oda bana birsey sürme dedi, sen nasılsın kuzum bebiş nasıl mama veriyorsun dimi kilo falan aldı mı bebiş
Canım benimde göğüslerim dolu değil ama sıkınca süt geliyor bende anlamadım, bestlak bende kullanıyorum canım, solgara bakayım kuzum. Mama günde kaç kez veriyorsun canımEvet canım hem meme hem mama veriyorum sağma işine girmedim doktorum da yapamazsın dedi sütüm benim de bir tuhaf şimdi kendi elimle sıkıyorum bakmak için hiçbisey gelmeyebiliyor ama oğluma veriyorum çekiyorum süt gelmeye başlıyor hatta dün gece ilk defa tazyikli gördüm şarıl şarıl bir sütüm yok ama bebek emdikçe süt geliyor bir de acıbademdeki doktor solgar brewer fest diye bir takviye önerdi onu kullanıyorum şimdiki doktorum psikolojiktir ama kullan dedi aklında olsun bir de bestlak damla
Ara ara aklıma gelip mutsuz huzursuz ediyor işte güçlü durmak zorundayız inşallah ustesinden gelirizCanım sakın üzülme bak bana üzüle üzüle resmen depresyon yaşıyorum haftaya destek almaya başlayacağım. Ağlamaktan sütüm gitti resmen, yazdım buraya biliyorsun geçen banyodan çıkınca ölüyorum sandım bizim kaderimiz bu kuzum kocaman yalnızlık. Sende evladın için dik dur kuzum. Annen nasıl yanında olmaz bilmiyorum ama sorgulamıyorum. Çünkü insanların artık yaptıklarına şaşıramaz oldum, benim annem yok biliyorsun. 12 senedir hayatımın her evresinde yalnızdım hemde çok yalnız. Nigu çok güzel söylemiş hep daha kötüsünü düşün, benim gibi yapma inan bak geçen hafta aklımı oynatacaktım o kadar kötüydüm. Haftaya psikoloğa başlıyorum, çünkü atlatamayacagım. Ev işi için kendini yorma olduğu kadar yemek için yorma olduğu kadar kuzum. Destek almak istiyorsanda al canım, bence hayatımızda yaşadıklarımız şimdi şimdi çıkıyor bizden. İnsan şunu istiyor aslında sırtını sıvazlasın ben burdayım yanındayım desin, ama bizim yok öyle insanlarımız. Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım,
İşte ben eskisi gibi olmaya çaba gösterdikçe de yoruldumCanım seni çok iyi anlıyorum, insan istiyor annesi en yakını yanında olsun, hiç bir şey yapmasa da sözleriyle destek olsun istiyor, bırak evin dağınık kalsın, 3 çeşit yemek yapacağına 2 çeşit yap, bebeğinde en kısa sürede sakinler inşallah canım, herşeye yetişme boşver, bebişler çok hızlı büyüyor, şu zamanların tadını çıkaralım, çoğu işim kalıyor benimde, birde 2 evlat var evde olsun 2 çeşit basit yemeklerle geçiştiriyoruz, çok şükür eşim ve çocuklar birşey demiyorlar, miniğimin büyümesine şahit oluyoruz, bol bol öpüp kokluyoruz
Ben kuruyemiş yiyorum, yemeklerede kimyon katıyorum, baklagilleri yemiyorum, yoğurt süt yemiyorum
Allahtan gitmişsin doktora canım ya, erkenden önüne geçersin inşaAllah. Enfeksiyon çok berbat dikişleri çürütüyor çünkü.Kızlar dikişlerim enfekte olmak uzereymis ondan böyle olmuşum. Azcik dikişin var iyileşmek de üzere ama enfekte olmak üzere dedi, antibiyotik kullanacağımmihra78 M meraklianne39
Evet çok şükür iyi ki gitmişim canım. Krem falan da önermedi, krem dikislerini açabilir dedi. Sadece kuru temiz tut dedi işte bakalım. Zaten sık değiştiriyordum ama daha da sık değiştiririm pediAllahtan gitmişsin doktora canım ya, erkenden önüne geçersin inşaAllah. Enfeksiyon çok berbat dikişleri çürütüyor çünkü.
bana da doktorum krem vermemişti hiç kullanmadım. canım ben pedin üstüne tam dikişin olduğu hizaya bu bebek temizleme pedleri varya pamuklu oluyorlar, onlardan koyuyorum her lavaboya gidişimde onu değiştiriyorum, 6 saatte birde pedimi değiştiriyorum. Eğer senin kanamanda çok aşırı değilse bu şekilde yapabilirsin hem kuru kalmış olur hem de temiz.Evet çok şükür iyi ki gitmişim canım. Krem falan da önermedi, krem dikislerini açabilir dedi. Sadece kuru temiz tut dedi işte bakalım. Zaten sık değiştiriyordum ama daha da sık değiştiririm pedi
Bizimde aynı attığın fotodaki gibi. Bugün doktor kontrolü vardı . Doktor fıtık dedi. İlk bir sene içinde kendiliğinden düzeliyor dedi. Sünnet olurken cerraha bir gösterin dediKuzum aynı diğilmi pek anlamıyorum ben gerçi ama eğer bir şey söylemediylerse yok demekki bu arada bende kaç defa gittim sağlik ocağına bana fıtık var diye demedilerben kendim dedim bir bakın bu neden böyle bez olduğu için belkide dikkat etmemişler
Gözün aydın canımKızlarrr hepinize teşekkür ederim ben saat 22:02 itibari ile kızceme kavuştum, darısı bekleyenlereBir daha asla doğurmam dediğim bi doğum hikayem oldu 2 gün boyunca sancı çektim, ama sonucumuz güzel Allaha şükür kızım yanımda emiyor şimdi doğum 5dk da bitti ama açılma zor oldu