2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Gözun aydin canim.minik.kizina kavustun cok sukur

Çok şükür sağlıkla kavuştun ya, kilosu gayet iyi, benim bebem gibi, maşallah canım sana da geçmiş olsun, sağlıkla büyüsün Ayza kız
The benimde bebe beşikte durmuyor napıcaz bunu memede uyumak istiyor e benimde hala kaenım falan ağrıyor emzirme dışınsa çok süreli tutamıuorum
Memeciler klübe hoşgeldin

Reactions: The
The benimde bebe beşikte durmuyor napıcaz bunu memede uyumak istiyor e benimde hala kaenım falan ağrıyor emzirme dışınsa çok süreli tutamıuorum
İlk iki gün benimkinin totosu da yatak görmedi, değişir inşallah seninki de sabret hayırlı olsun kizz çok sevindim

Kizlar dun bir aylik aşisini yaptirdik bu gece atesi vardi az bisey normalmi sizce yasa grip falanmi oldu atesi olunca ne yapicaz dr surup veriyormu
Normaldir canim bizde dun olduk aşıyı ateş yapmadı ama yapabilir diye ateş düşürücü yazdilar

Âmin canım inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım sakın üzülme bak bana üzüle üzüle resmen depresyon yaşıyorum haftaya destek almaya başlayacağım. Ağlamaktan sütüm gitti resmen, yazdım buraya biliyorsun geçen banyodan çıkınca ölüyorum sandım bizim kaderimiz bu kuzum kocaman yalnızlık. Sende evladın için dik dur kuzum. Annen nasıl yanında olmaz bilmiyorum ama sorgulamıyorum. Çünkü insanların artık yaptıklarına şaşıramaz oldum, benim annem yok biliyorsun. 12 senedir hayatımın her evresinde yalnızdım hemde çok yalnız. Nigu çok güzel söylemiş hep daha kötüsünü düşün, benim gibi yapma inan bak geçen hafta aklımı oynatacaktım o kadar kötüydüm. Haftaya psikoloğa başlıyorum, çünkü atlatamayacagım. Ev işi için kendini yorma olduğu kadar yemek için yorma olduğu kadar kuzum. Destek almak istiyorsanda al canım, bence hayatımızda yaşadıklarımız şimdi şimdi çıkıyor bizden. İnsan şunu istiyor aslında sırtını sıvazlasın ben burdayım yanındayım desin, ama bizim yok öyle insanlarımız. Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım,

canım dr bana haftada bir yıka şampuan bile sürme su yeterli krem vsde sürme dedi mesela benim cildim çok hassastır yüzüme sabun su değsin kızarır silme yıkama bebeğin yüzünü belkidaha iyi olur
Tamam kuzum birde öyle deneyeyim, bende memorialde iyi bir çocuk doktoru var ona gidiyorum. Oda bana birsey sürme dedi, sen nasılsın kuzum bebiş nasıl mama veriyorsun dimi kilo falan aldı mı bebiş

Söyledim canım bizde tek başımıza büyüttük dedi
Canım seni çok iyi anlıyorum, insan istiyor annesi en yakını yanında olsun, hiç bir şey yapmasa da sözleriyle destek olsun istiyor, bırak evin dağınık kalsın, 3 çeşit yemek yapacağına 2 çeşit yap, bebeğinde en kısa sürede sakinler inşallah canım, herşeye yetişme boşver, bebişler çok hızlı büyüyor, şu zamanların tadını çıkaralım, çoğu işim kalıyor benimde, birde 2 evlat var evde olsun 2 çeşit basit yemeklerle geçiştiriyoruz, çok şükür eşim ve çocuklar birşey demiyorlar, miniğimin büyümesine şahit oluyoruz, bol bol öpüp kokluyoruz
Ben kuruyemiş yiyorum, yemeklerede kimyon katıyorum, baklagilleri yemiyorum, yoğurt süt yemiyorum

Valla onu bilmiyorum ama kefiri nasıl içiyorsunuz ya ben meyvelisini zor içiyorum sadesini içemiyorum
Ben de içemezdim ama diyetisyen önerisiyle Altınkılıç markasına alıştım. Migrosta çok daha kaliteli olanı var ama o da çok pahalı nedense. Bebeğe 6 aylık olunca ayran diye alıştırcam. Çok faydalıymış

Gözün aydın canım. Maşallah darısı geride kalanlara bana

Aynen bellli saatlerdeymiş canım

Tamam kuzum birde öyle deneyeyim, bende memorialde iyi bir çocuk doktoru var ona gidiyorum. Oda bana birsey sürme dedi, sen nasılsın kuzum bebiş nasıl mama veriyorsun dimi kilo falan aldı mı bebiş
Evet canım hem meme hem mama veriyorum sağma işine girmedim doktorum da yapamazsın dedi sütüm benim de bir tuhaf şimdi kendi elimle sıkıyorum bakmak için hiçbisey gelmeyebiliyor ama oğluma veriyorum çekiyorum süt gelmeye başlıyor hatta dün gece ilk defa tazyikli gördüm şarıl şarıl bir sütüm yok ama bebek emdikçe süt geliyor bir de acıbademdeki doktor solgar brewer fest diye bir takviye önerdi onu kullanıyorum şimdiki doktorum psikolojiktir ama kullan dedi aklında olsun bir de bestlak damla

Kızlar dikişlerim enfekte olmak uzereymis ondan böyle olmuşum. Azcik dikişin var iyileşmek de üzere ama enfekte olmak üzere dedi, antibiyotik kullanacağım mihra78 M meraklianne39

Canım benimde göğüslerim dolu değil ama sıkınca süt geliyor bende anlamadım, bestlak bende kullanıyorum canım, solgara bakayım kuzum. Mama günde kaç kez veriyorsun canım

Selam hanımlar, probiyotik damla ne kullanıyorsunuz? Dr.umuz bize forbiome damla önerdi. Ama pek iyi gelmedi çok fazla gaz sancısı çekiyor. Başka bir marka kullanıp memnun olan var mı?

Ara ara aklıma gelip mutsuz huzursuz ediyor işte güçlü durmak zorundayız inşallah ustesinden geliriz
İşte ben eskisi gibi olmaya çaba gösterdikçe de yoruldum

Allahtan gitmişsin doktora canım ya, erkenden önüne geçersin inşaAllah. Enfeksiyon çok berbat dikişleri çürütüyor çünkü.
Evet çok şükür iyi ki gitmişim canım. Krem falan da önermedi, krem dikislerini açabilir dedi. Sadece kuru temiz tut dedi işte bakalım. Zaten sık değiştiriyordum ama daha da sık değiştiririm pedi

Evet çok şükür iyi ki gitmişim canım. Krem falan da önermedi, krem dikislerini açabilir dedi. Sadece kuru temiz tut dedi işte bakalım. Zaten sık değiştiriyordum ama daha da sık değiştiririm pedi
bana da doktorum krem vermemişti hiç kullanmadım. canım ben pedin üstüne tam dikişin olduğu hizaya bu bebek temizleme pedleri varya pamuklu oluyorlar, onlardan koyuyorum her lavaboya gidişimde onu değiştiriyorum, 6 saatte birde pedimi değiştiriyorum. Eğer senin kanamanda çok aşırı değilse bu şekilde yapabilirsin hem kuru kalmış olur hem de temiz.

Reactions: The
Bizimde aynı attığın fotodaki gibi. Bugün doktor kontrolü vardı . Doktor fıtık dedi. İlk bir sene içinde kendiliğinden düzeliyor dedi. Sünnet olurken cerraha bir gösterin dedi

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…