canım senin de mi dikişlerin ağrıyor? hiç kontrol ettinmi aynayla felan. Birde antibiyotiği düzenli aldınmıBana kullandığın kremi yazdı birde antibiyotik verdi. Batıcon sur dedi onu ben yapmıyorum. Bakalım yarın bana ne diyecek
Çay bildiğimiz çay mı? O çayın pek bir faydası olmaz ki sütüne canım. Kayısı hoşafı da gaz yapmazYa çok susuyorum geneliklle bol çay içiyorum ama oda biyerden sonra bıktıriyor. Dogumdan sonra çok terler sıcak basar oldum. Buz gibi şeye hasret kaldım. Susuzlugumu hiç bişey gidermiyorkayisi komposto su bebege gaz yapmazmı. Mesela vişne falanda olur di mi
İnşallah canım aynen farklı bir görüş almak istedim.kesinlikle iyi yaparsın canım asla ihmal etme, orası enfeksiyona çok müsait bir bölge ya başka bir doktora görünmen iyi olur. Umarım hiçbirşey yoktur
Yazarım sabah 9.50de randevum. Eğer açılma vs derse ilk doğumumu yaptığım doktoruma gideceğim. Resmen başka doktora güvenemiyorum şu an. Doktor çok önemliymiş yaMutlaka yaz yarın merak ederim
Valla gaz yapıyor diye okudum ben internetteAaa ben kuruyemisi özellikle süt yapsin diye yiyorum
Onu araştırmadım ama emziren çok arkadaşım ayran içme dedi ben de içmiyorumBn buakşm 2 bardak ayran içtim yemkte, noluyomuş ki
Kız süt gaz yapar da ayran sanmıyorum. Yoğurt falan tuketmemiz gerekiyor çünkü bu süreçteValla gaz yapıyor diye okudum ben internette
Onu araştırmadım ama emziren çok arkadaşım ayran içme dedi ben de içmiyorum
Daha 1 ay oldu doğum yapalı hemen göbek hafif kaldı daha gitmedi , kilo olarak da hamilelikten önceki kiloma 4 kg kaldı kilo gitti , senin canımSezeryan göbeği kaldı mı sizde kızlar
yağsız ve tuzsuz içmemiz gerekiyormuş şimdi baktım da, e yağsız yoğurt da yok ki yağsız ayran içelimKız süt gaz yapar da ayran sanmıyorum. Yoğurt falan tuketmemiz gerekiyor çünkü bu süreçte
Canim uzun süre sert zeminde oturunca ağrıyor. Suyu az içince yanma oluyor birde. Antibiyotigicanım senin de mi dikişlerin ağrıyor? hiç kontrol ettinmi aynayla felan. Birde antibiyotiği düzenli aldınmı
Ben daha doğum yapmadım canım öyle merak edip sordumDaha 1 ay oldu doğum yapalı hemen göbek hafif kaldı daha gitmedi , kilo olarak da hamilelikten önceki kiloma 4 kg kaldı kilo gitti , senin canım
normal gaz damlalari var aldinizmiYa ben gaz için bebeğime sabah ve akşam kimyon çayı veriyorum gaz için ama araştırdım sorun olmaz diye okudum veren var mı başka
Ödem canım normal belirti değil ben aylarca şiş gezdımKızlar bugün ayaklarım bileklerim balon gibi şişmiş baya 39 +1 deyim normal mi bu yoksa doğum belirtisimi
Penti külot korsesini aldım ben dr onu önerdi 5 kez falan giydim ama aslında güzel baya rahat ama işime gelmedi sanırımSelamlaar, korse kullanan var mı?dr um sezeryandan iki hafta sonra kullanabileceğimi söylemişti. Kullanıyor ve memnunsanız link alabilir miyim ben.
Benim doğum belirtimdi Hadi hayırlısı olsun inşallah doğur artık kızKızlar bugün ayaklarım bileklerim balon gibi şişmiş baya 39 +1 deyim normal mi bu yoksa doğum belirtisimi
Ayva göbek dedikleri kaldı ama rahatsız etmiyor beniSezeryan göbeği kaldı mı sizde kızlar
Ben bundan 3/4 damla her bir burun deliğine sıkıp aspiratörle temizliyordum dr önermişti bu marka ama aspiratör ve bu sadece burun ucundaki sümükleri alıyor o da bir zaman sonra hırıltı yapmaya başladı şimdi 2 cc her burun deliğime serum sıkıp aspiratörle çekiyorum sabah akşam hırıltı bitti şükür 5 gün de bitti o hırıltı böyle temizleyerek arka solunum yolu baya dolmuş dr sormadım amaEki Görüntüle 3407546
Kızlar kayranın burnu arada tıkanıyor doktorumuz bunu yazdı reçeteye damla diye yazmış netten baktım kimi sıkıyor direk bileniniz varsa aydınlatın beni burun aspiratörü almıştım onunla çekiyordum ama tam olarak temizlemiyor oda