2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım bunu ben ortanca oğluma kullanıyorum, onunda kulak arkası, diz kapakları, kolları özellikle çok kuru
Her banyo sonrası kullanıyorum, 2 yıldır kullanıyoruz, inşallah iyi gelir size de
İkisi de ağlayıp kucak isteyince böyle oluyor ve orada uyuyakalıyorlar bende kıyamıyorum 3 saat böyle yatıyoruz
Yaa Maşallah çok tatlılar uzaktan bakmak kolay Sana ve hepimize bol bol güç kuvvet versin Rabbim, maşallah ya üstesinden geliyorsun
Ahahah niye ya iyiydi böyle koca göbeklerle takılırken iyiydik
Sende 3.bebek kokusu alıyorum

Canım ben sürmeyeyim dedim ama bu sefer kulakları kulak arkaları dudak üstü kurumaya başladı dokunuyorum resmen pütürlü kuru ve kızarık egzamadan korktum yine nemlendirdim mecbur
Canım bu mustela aldığın krem bizim aldığımız mustela setlerinde yok mu?

B Buddy x cnm bnım bebişin sivilce gbi yanakları hafifledi ama alnı çok dolu. Bnde bısey surmuyorum. Walla dedıgınle ılgılı aklıma bısey gelmedi cnm. Egzama sanmıyorum, bebişlerde özellikle yenidoğanlarda oluyor böyle döküntüler falan.

Canım inşallah bize de iyi gelir ya kullananlar baya memnunmuş
Teşekkür ederiz rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah

Canım bu mustela aldığın krem bizim aldığımız mustela setlerinde yok mu?
Baktım 3 li aldığım sette benim şampuanı bakım yağı ve pişik kremi var kuzum bu seri krem yok bence ayrıca şimdi aldım inşallah iyi gelir yoksa doktora göstericem

Kuzum ama seninki gibi sivilce olarak kalmadı bizim ki kuruluşa döndü bütün yüzü sivilceye ek kuru lekeler oldu

dikişlerim açıldığı için bugün tekrardan kesime dikiş atıldı doğum yaptığım ilk âna döndüm resmen hareket etmeye lavaboya gitmeye korkuyorum, umarım kimsenin başına gelmez böyle bir durum.
Normal doğum yapan kızlar sorum size, dikişlerinizin bakımını nasıl yapıyorsunuz, benim doktorum anlattı ama size nasıl anlatıldı merak ettim

Selamlaar, korse kullanan var mı?dr um sezeryandan iki hafta sonra kullanabileceğimi söylemişti. Kullanıyor ve memnunsanız link alabilir miyim ben.

Ay canım çok geçmiş olsun. Ben de 4 gündür dikislerimden çekiyorum. doktor bir şey yok diyor ama bence var yani iyileşmiyor acımaya devam ediyor. Ben her WC sonrası batikon sürüyorum, günde 1 kez madecassol krem sürüyorum. Kantaron yağı da sürüyorum. Sana doktorun nasıl anlattı?

Gece 4-5 saat kadar gibi uyuyorum canım. uyanırsam zor uyuyorum geri. Ama hep uykum oluyor dinlenemiyorum. Gündüz bebeğim uyuyunca da uyuyamıyorum.
Kızlar hayran kaldım size maşallah, doğum,ameliyat,bebek sürecini çok güzel atlatıyorsunuz

Canım benimde başlarda hiç ağrım yoktu sonradan özellikle lavaboda ağırmaya yanmaya başladı, senin lavaboda yanma oluyor mu?
Banada suyla taharet aldıktan sonra ya pamuklu bezle tampon şeklinde kurut yada saç kurutma makinasıyla kendini kurut tamamen sonrasında batikon sür dedi, 5 günlük de antibiyotik yazdı.

Reactions: The
Canım ped takiyorsun yani di mi ? Ped tahriş ediyor demiş de bir arkadaş ondan soruyorum. Bana da aynılari söylendi yani ben kantaronu falan kendi isteğimle sürüyorum. Benim de 3 günden sonra acımaya başladı ve 4 gündür acıyor. İki kez doktora göründüm hiçbir şey yok çok güzel dikişlerin dedi ama inanmıyorum yani aciyor. Lavaboda yanma olmuyor benimki oturup kalkarken dokunurken vs acıyor canım.

evet canım pamuklu ped takıyorum 2 hafta geçti ama hala kanamam oluyor mecburum yani. Yaa, sıkıntı yoksa neden ağrıyor acaba ilginç.

KIZLAR emzirirken ayran içebiliyormuyuz. Resmen yediklerimi sınırladim meyve pasta vs gibi şeyler yiyemiyorum gaz yapar diye. Pasta gibi şekerli seyleride ilk gunler yedim yuzune kirmizi seyler cikti bebegimin. Siz emzirirken neler yemiyorsunz.
Bide suyu kaynatarak sogutarak mı içiyorsnz. Yoksa çig içiyormsnz

Ped kullanıyorum evet canım sen ne kullanıyorsun? Benim 1 hafta 10 gün içinde düsmeye başlar demişti canım bakalım ne zaman düşecek
Orkid kullandım ama çok rahatsız etti. Kotex kullanıyorum. Sık sık değiştiriyorum ki pişik yapmasin diye.
Krem verdi mi doktor

Benim dikişlerimde dokununca acıyor gibi normalde öyle çok bi his yok bende kotex kullanıyorum hala ara ara artan lekelenmeler oluyor hiçbişry kullanmasam rahatsız olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…