- 11 Şubat 2024
- 128
- 147
- 36
O yanmada agladigimi biliyorum ya çok kötü.... 3 lt su iç dedi doktorum. İki gündür yanma yok.antibiyotik kullanıyorum birdeCanım ped takiyorsun yani di mi ? Ped tahriş ediyor demiş de bir arkadaş ondan soruyorum. Bana da aynılari söylendi yani ben kantaronu falan kendi isteğimle sürüyorum. Benim de 3 günden sonra acımaya başladı ve 4 gündür acıyor. İki kez doktora göründüm hiçbir şey yok çok güzel dikişlerin dedi ama inanmıyorum yani aciyor. Lavaboda yanma olmuyor benimki oturup kalkarken dokunurken vs acıyor canım.
Arıtıcı dan direk içiyorum. Kaynatmak falan saçma şeyler uğraşma. Soğuk su icmiyorum kesinlikle. Ayran soğuk içildiği için ben şahsen içmem. Komposto içiyorum bol bol oda sıcaklığında. Lohusa şerbeti içiyorum. Günde 1 bardak rezene çayı içiyorum.KIZLAR emzirirken ayran içebiliyormuyuz. Resmen yediklerimi sınırladim meyve pasta vs gibi şeyler yiyemiyorum gaz yapar diye. Pasta gibi şekerli seyleride ilk gunler yedim yuzune kirmizi seyler cikti bebegimin. Siz emzirirken neler yemiyorsunz.
Bide suyu kaynatarak sogutarak mı içiyorsnz. Yoksa çig içiyormsnz
Ya çok susuyorum geneliklle bol çay içiyorum ama oda biyerden sonra bıktıriyor. Dogumdan sonra çok terler sıcak basar oldum. Buz gibi şeye hasret kaldım. Susuzlugumu hiç bişey gidermiyorArıtıcı dan direk içiyorum. Kaynatmak falan saçma şeyler uğraşma. Soğuk su icmiyorum kesinlikle. Ayran soğuk içildiği için ben şahsen içmem. Komposto içiyorum bol bol oda sıcaklığında. Lohusa şerbeti içiyorum. Günde 1 bardak rezene çayı içiyorum.
Ya ayran içilmiyormuş ben de kahroldum bunu öğrenince çok severim ayranıKIZLAR emzirirken ayran içebiliyormuyuz. Resmen yediklerimi sınırladim meyve pasta vs gibi şeyler yiyemiyorum gaz yapar diye. Pasta gibi şekerli seyleride ilk gunler yedim yuzune kirmizi seyler cikti bebegimin. Siz emzirirken neler yemiyorsunz.
Cnm bnde gunduz uyumuyorum, bebişim halbukı uyuyor ama yemk, bulaşık, çamaşır, oğlan okuldan geliyor vs..Gece 4-5 saat kadar gibi uyuyorum canım. uyanırsam zor uyuyorum geri. Ama hep uykum oluyor dinlenemiyorum. Gündüz bebeğim uyuyunca da uyuyamıyorum.
Kızlar hayran kaldım size maşallah, doğum,ameliyat,bebek sürecini çok güzel atlatıyorsunuz
Sebebi neymiş kiYa ayran içilmiyormuş ben de kahroldum bunu öğrenince çok severim ayranı
Ben sıkıntı olmadığına inanmıyorum hala canım, o yüzden yarın başka bir doktora daha görüneceğim.evet canım pamuklu ped takıyorum 2 hafta geçti ama hala kanamam oluyor mecburum yani. Yaa, sıkıntı yoksa neden ağrıyor acaba ilginç.
Hamilelikteki gbi hiçbirseye dıkkat etmıyorum pek özellikle yeme konularına bilhassa pasta tatlıKIZLAR emzirirken ayran içebiliyormuyuz. Resmen yediklerimi sınırladim meyve pasta vs gibi şeyler yiyemiyorum gaz yapar diye. Pasta gibi şekerli seyleride ilk gunler yedim yuzune kirmizi seyler cikti bebegimin. Siz emzirirken neler yemiyorsunz.
Hayır doktor krem vermedi canım, ilk doğumumda doktor madecassol krem vermişti bunda da süreyim dedim kendimce onu sürüyorum bir kez. Verdiği antibiyotigi kullanmadım ben, sanırım orda hata yaptımOrkid kullandım ama çok rahatsız etti. Kotex kullanıyorum. Sık sık değiştiriyorum ki pişik yapmasin diye.
Krem verdi mi doktor
kesinlikle iyi yaparsın canım asla ihmal etme, orası enfeksiyona çok müsait bir bölge ya başka bir doktora görünmen iyi olur. Umarım hiçbirşey yokturBen sıkıntı olmadığına inanmıyorum hala canım, o yüzden yarın başka bir doktora daha görüneceğim.
Vişne ,erik içiyorum benYa çok susuyorum geneliklle bol çay içiyorum ama oda biyerden sonra bıktıriyor. Dogumdan sonra çok terler sıcak basar oldum. Buz gibi şeye hasret kaldım. Susuzlugumu hiç bişey gidermiyorkayisi komposto su bebege gaz yapmazmı. Mesela vişne falanda olur di mi
Ben sana sormalıyım kuzumKızlar bu bebeler ne zaman görmeye başlıyor hani sevince gülerek tepki vermeleri falan ne zaman olur ya çok sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
Valla bilmiyorum ki, bi de mercimek olan şeyler yiyip içmiyorum. Kuruyemiş, fasülye nohut yemiyorum onun dışında çok dikkat etmiyorum henüzSebebi neymiş ki
Bize kesinlikle fıtık dediler canımKuzum internette fıtık farklı görüntüsü
Mutlaka yaz yarın merak ederimBen sıkıntı olmadığına inanmıyorum hala canım, o yüzden yarın başka bir doktora daha görüneceğim.
Bana kullandığın kremi yazdı birde antibiyotik verdi. Batıcon sur dedi onu ben yapmıyorum. Bakalım yarın bana ne diyecekHayır doktor krem vermedi canım, ilk doğumumda doktor madecassol krem vermişti bunda da süreyim dedim kendimce onu sürüyorum bir kez. Verdiği antibiyotigi kullanmadım ben, sanırım orda hata yaptım
Aaa ben kuruyemisi özellikle süt yapsin diye yiyorumValla bilmiyorum ki, bi de mercimek olan şeyler yiyip içmiyorum. Kuruyemiş, fasülye nohut yemiyorum onun dışında çok dikkat etmiyorum henüz
Ayyy bayıldım MaşAllah prenseslereİkisi de ağlayıp kucak isteyince böyle oluyor ve orada uyuyakalıyorlar bende kıyamıyorum 3 saat böyle yatıyoruz
Bn buakşm 2 bardak ayran içtim yemkte, noluyomuş kiYa ayran içilmiyormuş ben de kahroldum bunu öğrenince çok severim ayranı