- 25 Şubat 2011
- 6.290
- 7.146
Evet cnm bağırsak düzenleyiciCanım bu gaz için mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm bağırsak düzenleyiciCanım bu gaz için mi?
Yok leke bırakacak bir merhem değil ben yüksek bel çamaşır giyiyorum düşük bek giymiyorum rahatsız etmemesi için ilk başlarda gazlı bez koydum sürünce şimdi koymuyorım CanımKıvamı nasıl canım direk sürüp iç çamaşırını giyince her yere bulacak kıvamda değildir inşallah da işe yarar aynen ton farkı var sadece baktım internetten izler içinmiş dediğin gibi inşallah iyi gelir herkes memnun baya , insanlar sivilce yanık leke yaralara sürüyormuş izlerin gitmesi için
Yıkamak çok iyi ya dün bende yıkadım 4 saat durdular ama tek sefer duruyorlar aynen mamadan uyuyor karnı iyice tok oluyorAa acaba ben gce ilk kez 60 verdim, 1 saat mırın kırın edince bi 30 daha verdım, acaba oyuzdenmi sabah 7ye kdr uyumuş olabılır
Buarada yıkadık şimdi yine uyudu kndi kndine
Bende yüksek giyiyorum saşol canım sevindimYok leke bırakacak bir merhem değil ben yüksek bel çamaşır giyiyorum düşük bek giymiyorum rahatsız etmemesi için ilk başlarda gazlı bez koydum sürünce şimdi koymuyorım Canım
Of keşke süt gerçekten korusaBana doktor şu zaman falan demedi bugün mesaj attım kontrole gelmeme gerek var mı smear testi yapacak mısınız cinsel ilişki ne zaman olur rahim toplamış mıdır falan yazdım baya dikişim fotosunu at bi demiş onu attım dedim dikişlerim iyi sorun yok vajinadan kan akıntı leke de gelmiyor koku da yok daha cevap vermemiş eşim dört gözle bekliyor ama doktor korun mutlaka doğumdan sonra çok kolay hamile kalınıyor demişti
Canım şimdi siz kendilerinin mi uyanmasını bekliyorsunuz B Buddy x ve Tikabasa ben gece alarm kuruyorum uyandırıyorum. Mercan şimdi kaç haftalık oldu canım. Bizim sarılık bir geçse bende gece uyandırmak istemiyorum aslındaYıkamak çok iyi ya dün bende yıkadım 4 saat durdular ama tek sefer duruyorlar aynen mamadan uyuyor karnı iyice tok oluyor
Bizzzz kullanıyoruz 5 günlükken başladıkKızlar bu probiyotik kullanan var mı? Kaç günlükken kullanılır bu marka fark ediyor mu?
Normal de altını açmayı memeden sonra yapmak gerekiyor ama ben uyandırmak için öncesinde yapıyorum bir güzel uyanıyoo deneyebilirsin uyandıramadığın zamanlar . Çenesinin altını ittir çekmeye devam eder gözün yüzünde olsun tam karşında da saat olsun . Baktın uyuyo kaldır gazını çıkar tekrar ver.Benimki de hep sallana sallana içiyor. Uyuyakalıyor ben uyanık da tutamıyorum memede. 20 dk tutunca bıraktırınca ağlamıyor mu canım?. Doymuyor benimki sanki.
Kuzum ben tabi yeni doğan göbeyi görmediğim için annem dedi sağlık ocağına giderken göbeğini göster bende gösterdim fıtık dediler kendi kendine gecicek korkma dediler ama benim oğluş aşırı ağlamaz sadece çok çok fazla gazdan dolayı gerilir işte gerilerek göbek dışarıya çıkmış..bu doktorda gecicek dediİn şa Allah dizinde cevablar temiz çıkarBizdede hiçkıran bebeğe midesi büyüyor diyorlar benimkide sık sık hıçkırıyorÇok şükür canım sevindim
Bende kalçaya 52 günlükken gidicem 1 nisanda aldım randevu
Bu hafta da kalp doktorun eko çekilecek üfürüm için ama içim rahat Allahın izniyle kötü bir şey yoktur
Göbeğe neden baktırdın ? Yani fıtık olduğu nasıl ortaya çıktı ? Bana kivezden bebekleri verirken katılarak ağlamalarına sakın müsade etme ağladıkça altın kasları gelişmediği için uzun süre katılarak ağlarlarsa göbekte fıtık olur demişlerdi ona dikkat ediyorum.
Dil bağı evet çok şükür dert değil çok basit hemen minik kesik atıyorlar halloluyor şükür
Reflüde aynen büyüdükçe geçer hatta kusan bebeğe eskiler kustukça midesi büyür iyidir derler
Ayyyy canım resmen benim oğlumu anlattın, bizdede öyle hangi mamayı kullanıyorsun acaba mama hazımsızlık mı yapıyor ?kızlar sizin bebeklerde uykusunda kendini kasıp sıkıyor mu? benim bebe kendi sıka sıka mosmor yapıyor ya ıkınıyor birde. Neredeyse bütün uykularında var ve her mamadan sonra ağzından gazını alıp uyutmama rağmen, sizce yine de gazmıdır bu yaa
Canım mama yazmışım yanlışlıkla emme yazacaktımDoğduğu ilk 2 3 gün mama verdim aptamil, ama beğenmedi yemedi bende sütüm arttığı için mamayı kestim sadece anne sütü emiyorAyyyy canım resmen benim oğlumu anlattın, bizdede öyle hangi mamayı kullanıyorsun acaba mama hazımsızlık mı yapıyor ?
Aynı benimkide öyle kasa kasa göbek dışarıya çıktıkızlar sizin bebeklerde uykusunda kendini kasıp sıkıyor mu? benim bebe kendi sıka sıka mosmor yapıyor ya ıkınıyor birde. Neredeyse bütün uykularında var ve her mamadan sonra ağzından gazını alıp uyutmama rağmen, sizce yine de gazmıdır bu yaa
Ya bana da öyle dedi ama benim kız o kadar uzun uyanık kalamiyor ya henüz 6 günlük ama yine de kalmalı sanırım. Tek memede uyuyakaliyor zaten. Diğerini zar zor birkaç fırt anca çektirebiliyorumbana da doktorum her bir memede 20 dakika tut sonra çek dedi
Aa hayırlı olsun canım anlatsana nasıl oldu Allah sağlıkla huzurla buyutmeni nasip etsin inşallahBen doğurdum kızlar çok şükür
10 gibi suyum geldi biraz kanamam oldu evden yürüyerek hastaneye geldim 11 de 2 cm açıklık vardı sonra 4 oldu 5 oldu 8 oldu tam açıklığa ulaştım nevrim döndü ama acıdan çığlık kıyamet kendi sancımla dikişli bir sekilde 13:59 da doğurdumAa hayırlı olsun canım anlatsana nasıl oldu Allah sağlıkla huzurla buyutmeni nasip etsin inşallah