2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Cnm mamayı özellikle kaç saatte 1, kaç cc verıyosun?

Nbl den ben memnunum ya şükür gece beni hiç uğraştırmıyor artık gündüz değil akşam 7-8 gibi çay kaşığıyla 6 damla veriyorum ikisine de zaten 9-10 gibi akşam uyuyorlar artık gece hiç gaz çıkarmyorum alt da değişmiyorum besliyorum 30 dk hop geri uyuyoruz hep beraber gündüz çok erken verince gece gaz çıkarmalarına yardım etmem gerekiyordu 10 dk ee ikisi etti 20 dk bir de uykuları açılıyordu o da ayrı bir çabası şimdi 7-8 de veriyorum akşam oh mis maşallah diyim

Cnm mamayı özellikle kaç saatte 1, kaç cc verıyosun?
Düzenli vermedim mama Genelde hep akşam ya da gece verdim canım. 30-40 CC gibi veriyordum. 2 gece önce 60 CC verdi eşim doymadı diye çünkü hep aç gibi aranıp ağlıyor . Sonra karnı çok şişti. Kusması arttı. Pazar gecesinden beri arttı kusma.

Doktor bana da bugün NBL probiyotik D3 drop bi de bigaia D3 probiyotik verdi. İkisinden birini kullan dedi.

B Buddy x canım bu kadar küçükken probiyotik kullanmamıştım diyen arkadaşlarım var bi sıkıntı olmaz dimi 18 gunluk

Canım o ne bana bir atar mısın ?

Canım acaba, inek sütü alerjisi mi var

Çok haklısın canım çok, ama alışacağız azıcık zaman lazım bize bence, üzülme bak ben üzüldüm sütüm gitti, daha dirayetli olmaya çalış

Kuzummmm nasılsın İlay nasıl ne var ne yok ?
Bugün hiç keyfi yok canım. Asla uyumuyor sürekli bi ağlama krizi tutuyor. Allah sabır versin bana
, sen nasılsın kuzum bebiş nasıl

Doktor bana ısrarla spirali önerdi canım, sanırım 4 aydan sonra spiral düşüneceğim ben de. Çünkü bu ilaçlar hiç icime sinmiyor
Ya benimde öyle ama spiral acılı bi işlem sanırım dimi

Doktor bana 40 gün yasak dedi. Resmen son 1 hafta. Ama bu sefer riske atamam yani . Bir şekilde korunmak lazım

Ben iyice uyandırıp aktif tam 20 dk tutuyorum saat hep karşımda emzirirken ve alıştı bu sefer tam çekiyoo yoksa sallana sallana içiyo sütü. Burnu temizse hava da yutmuyosa kusma az olur dedi .
bana da doktorum her bir memede 20 dakika tut sonra çek dedi

Reactions: The
Bugün tam olarak hissettiğim bu. Tuvalete bile gidemedim henüz

Toplu olarak yazayım dedim..doktorunu değiştim başkasına gittim kalçaya ve mideye bakıldı çok şükür sorun çıkmadı..o zaman dedi bu reflü büyüdükce gecicek..göbeyine baktı fıtık dedi ama korkma gecicek söyledi..dil bağı için evet var dedi kestirin gitsin...daha dik besliceksin mamayı sordu söyleyince iyi dedi devam et açık açık söyledim sütüm yok emzik gibi alıyor dedim..önce dedim acaba fazlamı veriyorum hayır dedi kilosu çok iyi MaşAllah ondan kilosuna göre 90 CC ver ama istemese zorlama 2 ve ya 3 saatten bir.Burnuna göre normal dedi tıkanması temizle hatta günde 2 defadan fazla temizleye bilirsin sorun yok.aşılarını yaptır iyide yaptırıyorsun dedi..geceni ağladım hep şimdi rahatladım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…