2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım nasıl bi şırınga kullandın anlamadım. Of çok zor bi emzirme seansından daha çıktım şimdi. Sevmediği memeyi vermeye çalıştım

Kızlar yeni kilo durumunuz ne benim göbeğim duruyor öyle sadece içi boş biraz küçüldü yani ama beklediğim kadar değil. 8 kilo vermişim tartıldım bugün 5. Gün.

18 mart 3504 37+4

herkese merhaba biraz hamilelik sürecimi anlatmak istiyorum . Çok kolay mide bulantısız geçen ve bol bol yürüdüğüm hamileliğim 26.haftada erken doğum riskine dönüştü 1 hafta adalat 37.haftaya kadar da progestan kullandım normal doğum istiyordum çatımda müsaitti fakat ne suyum geldi ne de sancım 39 hafta 2 günlüklen dr a gittim ve istersen suni sancı veririm fakat %60 sezaryen e dönebilir dedi eşimle ben de o zaman sezeryan olsun dedik o sancıyı çekmek korkuttu beni , dr öyleyse yarın gelin sezeryan yapalım dedi ben de hocam 3 gün sonra yapalım 21 mart doğumlu olsun dedim ilk karşı çıktı sonra tamam sen bilirsin ama bence karar verdikten sonra bebeği dünyaya getirmek en mantıklısı dedi neyse 21 mart a gün aldık 20 mart gecesi çok stresliydim nasıl geçecek ameliyat bebek nasıl acaba die binbir türlü stres yaptım sabah uyandığımda karnım ağrıyor midem bulanıyordu 7:40 da hastaneye giriş yaptım 9:10 da bebek dünyaya geldi meğer benim stresim sonucumda bebek gece kakasını yapmış ve çok az yemiş doğum sırasında doktor bebek kakasını yemiş götürün hemen dediğinde dünyam başıma yıkıldı şükür yoğun bakıma yatmadı . Ama benim saçma gün takıntım ve stresim sonucunda daha da kötü olabilirdi demek istediğim kimsenin doğum hikayesini dinlemeyin boşuna stres yapmayın. Son olarak doğum anım çok iyiydi spinal anestezi oldum canı çok tatlı biri olarak asla acımadı her kan alındıktan sonra ağlayan ben spinal anestezi de bir damla gözyaşı dökmedim ameliyat 30 dakika sürdü. Sonrası ağrı kesici antibiyotikle çok kolay atlatabiliyorsunuz doğum sonrası her saatte bir yürüyün mutlaka kahve ve bitter çikolata tüketin benim ne baş ağrım olmadı ertesi gün dışarıya çıkıp bebek alışverişi yaptım . Dilerim herkesin doğumu kolay geçer bebek şuan 3 günlük birbirmizi anlamaya ve tanımaya çalışıyoruz anne karnında eşiniz ve siz bol bol konuşun gerçekten doğruymuş babasını tanıyor ve onun kucağında gerçekten sakinleşiyor

Canım nasıl bi şırınga kullandın anlamadım. Of çok zor bi emzirme seansından daha çıktım şimdi. Sevmediği memeyi vermeye çalıştım
Şırıngayı bu hale getirdik kesilmemiş tarafı uca yerleştirdim iyice çektim sonra

Eklentiler

• image.jpg
    221,2 KB · Görüntüleme: 47
Nolur fikir verin bütün akşam uğraştım her emzirmede anca 10 dk toplamda emmiştir. Sağ memede süt bitti soldakinden süt akıyor ama tutmuyor. Kalkanla da denedim olmadı. En son karnı öğleden sonra doydu Sude Nil'in. Ne yapsam, sağsam ve kaşıkla içirsem mı? Sert değil meme akıyor süt. Yoksa Uyudu yorgunluktan uyandırıp sol memeyi yine mi denesem?

Kuzum ben hiç korse takmadim valla o yüzden bir bilgim yok fikir yürütmek gerekirse sonuçta kilo vermek isteyen kadınlar da kullanıyor korseyi o zaman faydasını görmen lazım

Hahah kıyamam nasıl sevinmiş benim annemde aynı burç oldular diye çok seviniyor

Doğru düzgün uyumuyor ki zaten çok nadir uyuyor koyuyorum ağlıyor geri alıyorum bı iki sefer Max. Uyuyor ondan da bişey olmaz Allah'ın izniyle ya hahah parmak sansür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…