2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282

Cnm bnım beyaz kapak tarafında işaret yok, baktım şimdi

ne demek rica ederim, inşallah farkeder Kubraa_07

canım tırnak gibi bişey var, muhakkak var yani, video da atayım tam tırnaklar nasıl oturmalı, biberon başlığı nasıl oturmalı gösteriyor, o zaman damla akmıyor. ben mama ısıttığımda bileğime akıtamıyorum bir türlü hatta çok zor oluyor

Canım ayakta gezerek emzirmeyi denedin mi? Oğlumda aynı sorunu yaşadım. Solu asla istemiyordu otururken verirsem. Geze geze zar zor veriyordum. 10. Gün birden düzeldi. Bizde ayakta emzirmek işe yaramıştı belki sizde de olur.

Son düzenleme:
Gördüm cnm şimdi bilgı için tesekkurler, bn buna dıkkat etmemiştim ama, zaten hiç akıtmıyor ki

1 hafta geçti kestim benim kv başladı tırnakla alakalı bir şeyler konuşmaya boş verdimsende durum farklı sana çok yardım ettiyi için sanıyorki her dediğini etmelisin malesef
Normal bir sey diyorsa yapardim.
Evet gerçekten hamileligimde başindan beri özel doktora baktirdik her ay düzenli hastanelerde yatmak düzenli önlem amaçli baktirmak. Daha öncede çok kaybim oldu. Kan uyuşmazligi yuzunden.
Çok fazla para gitti ve kv boŕç bile aldı başkalarindan. Eşimde olmadiginda zatn ayni evde oldugmuz için bütçemiz bir. Hamileligimde çogunlukla ev işini bile kendi yapti yaptirmadi. Aslinda iyi birisidir patavatsiz konuşmalar dışında
O yuzden kırmak istemiyorum. Sacma bisey dediginde bile kirmadan kendi istedigimi yapmak istiyorum.

Benim ağrı değilde eğildiğimde geri doğrulamıyorum eğildiğim yerde öyle iki büklüm kalıyorum uzun bi süre düzenlemiyorum
Evet zatn bebekten sonra normal düz oturamiyorum. Kamburum
Sanki nasil anlatayim o ignenin yapıldığı yerden yukarı dogru yayilan ağrı.

Canım bir kere tesadüf eseri aldı ayakta emdi o emzirme saatimi güzel güzel geçirdik sonra ne zaman denesem olmadı. Ben de neyi doğru yapmıştım sonra neyi yanlış yaptım bulamadım.

Bebeğim susuz kalmış di mi

Eklentiler

• 01443434-cc83-41ed-97a3-1a33aacf69f0.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 98
Bebeğim susuz kalmış di mi
Canım çocuk doktorunuzun numarası var mı? Ben her şeyini atıyorum mesai saatlerinde hemen dönüş yapıyor aklıma ne takılsa soruyorum resim atarak. Mutlaka doktoruna sor bu arada benim bebişde de bu tarz akıntı oluyordu kakası da böyle olduğu oluyordu ama neden bilmiyorum o zaman sarılığı da vardı açtı ondan mı değil mi bilemem ama doyduğuna emin ol

Henüz dr edinmedik yarın muayene olacağız canım. Sanırım ben doyuramıyorum bebeğimi ( süt var ama kafasını tutamıyorum ememiyo yavrucuk

Henüz dr edinmedik yarın muayene olacağız canım. Sanırım ben doyuramıyorum bebeğimi ( süt var ama kafasını tutamıyorum ememiyo yavrucuk
Emzirme eğitimi verdiler mi canım? Emzirme yastığına yatırıyorum ben kolumun arasına kafasını destekliyorum diğer elimle de ağzına göğsümü yerleştiriyorum öyle rahat kavrıyor. Ama kavrayamıyorsa elinle ensesinden tutup göğsüne de yerleştirebilirsin o şekilde kafasını çeviremiyorlar tutunca da kolunla kafasını desteklersin. Yine olmuyorsa doğum yaptığın hastanenin doğumhane kısmındaki hemşirelerinden de destek alabilirsin bana çok yardımcı olmuşlardı

Cnm memnunum ben akışından falan link atmayı bılmıyorum, e bebekten gdip aldık geçen hafta hatta indirimdeydi 240 tl idi.
Modeli zaten tek model bu
Bir bakayım canım benimki çok akıtıyor ne yapsam akma sorunu nu çözemedim de bunda akma olmuyor değil mi

Kızlar bebeğin kaka rengi sarıya dönmüştü ama dün fototerapi ye gittik tekrar yeşile su gibi olmuş kakası neden böyle oldu ki başına gelen var mi? Orda mama vermişler mama yeşil yapar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…