Aaa böyle bisey olduğunu bilmiyordumşimdi kalkıp baktım üst üste değilmiş. Üst üste getirdim. Bide böyle deniyim inşallah sorun çözülmüş olur da boğulmaz çocuk içerken. Çok teşekkür ederim yaa
Cnm bnım beyaz kapak tarafında işaret yok, baktım şimdi
Canım ayakta gezerek emzirmeyi denedin mi? Oğlumda aynı sorunu yaşadım. Solu asla istemiyordu otururken verirsem. Geze geze zar zor veriyordum. 10. Gün birden düzeldi. Bizde ayakta emzirmek işe yaramıştı belki sizde de olur.Nolur fikir verin bütün akşam uğraştım her emzirmede anca 10 dk toplamda emmiştir. Sağ memede süt bitti soldakinden süt akıyor ama tutmuyor. Kalkanla da denedim olmadı. En son karnı öğleden sonra doydu Sude Nil'in. Ne yapsam, sağsam ve kaşıkla içirsem mı?
Gördüm cnm şimdine demek rica ederim, inşallah farkederKubraa_07
canım tırnak gibi bişey var, muhakkak var yani, video da atayım tam tırnaklar nasıl oturmalı, biberon başlığı nasıl oturmalı gösteriyor, o zaman damla akmıyor. ben mama ısıttığımda bileğime akıtamıyorum bir türlü hatta çok zor oluyor
Gördüm cnm şimdibilgı için tesekkurler, bn buna dıkkat etmemiştim ama, zaten hiç akıtmıyor ki
Normal bir sey diyorsa yapardim.1 hafta geçti kestim benim kv başladı tırnakla alakalı bir şeyler konuşmaya boş verdimsende durum farklı sana çok yardım ettiyi için sanıyorki her dediğini etmelisin malesef
Evet zatn bebekten sonra normal düz oturamiyorum. KamburumBenim ağrı değilde eğildiğimde geri doğrulamıyorum eğildiğim yerde öyle iki büklüm kalıyorum uzun bi süre düzenlemiyorum
Tamam cnme süper o zaman olur da akıtırsa ama aklında olur
Evet diğerlerine göre pahalıymış ve en erken 5 nisanda geliyor
Canım bir kere tesadüf eseri aldı ayakta emdi o emzirme saatimi güzel güzel geçirdik sonra ne zaman denesem olmadı. Ben de neyi doğru yapmıştım sonra neyi yanlış yaptım bulamadım.Canım ayakta gezerek emzirmeyi denedin mi? Oğlumda aynı sorunu yaşadım. Solu asla istemiyordu otururken verirsem. Geze geze zar zor veriyordum. 10. Gün birden düzeldi. Bizde ayakta emzirmek işe yaramıştı belki sizde de olur.
Ben Trendyoldan aldım ama hepsi aynı ürün ya sadece etiket değişiyorSen nerden almıştın. Bendeki sanki çok sert olmuyor ya anlamadım kiçocuğun tırnağına değdirdiğimde bi tuhaf oluyor. Olmuyor beceremedim yani. Anlatamadım da derdimi
Canım bu biberon iyi mi memnun musun? Memnunsan linkini atabilir misin modelininGördüm cnm şimdibilgı için tesekkurler, bn buna dıkkat etmemiştim ama, zaten hiç akıtmıyor ki
Canım çocuk doktorunuzun numarası var mı? Ben her şeyini atıyorum mesai saatlerinde hemen dönüş yapıyor aklıma ne takılsa soruyorum resim atarak. Mutlaka doktoruna sor bu arada benim bebişde de bu tarz akıntı oluyordu kakası da böyle olduğu oluyordu ama neden bilmiyorum o zaman sarılığı da vardı açtı ondan mı değil mi bilemem ama doyduğuna emin olBebeğim susuz kalmış di mi
Henüz dr edinmedik yarın muayene olacağız canım. Sanırım ben doyuramıyorum bebeğimiCanım çocuk doktorunuzun numarası var mı? Ben her şeyini atıyorum mesai saatlerinde hemen dönüş yapıyor aklıma ne takılsa soruyorum resim atarak. Mutlaka doktoruna sor bu arada benim bebişde de bu tarz akıntı oluyordu kakası da böyle olduğu oluyordu ama neden bilmiyorum o zaman sarılığı da vardı açtı ondan mı değil mi bilemem ama doyduğuna emin ol
Cnm memnunum ben akışından falan link atmayı bılmıyorum, e bebekten gdip aldık geçen hafta hatta indirimdeydi 240 tl idi.Canım bu biberon iyi mi memnun musun? Memnunsan linkini atabilir misin modelinin
Cnm sen mama verıyomuydun bezleri bol çişlimiHenüz dr edinmedik yarın muayene olacağız canım. Sanırım ben doyuramıyorum bebeğimi( süt var ama kafasını tutamıyorum ememiyo yavrucuk
Emzirme eğitimi verdiler mi canım? Emzirme yastığına yatırıyorum ben kolumun arasına kafasını destekliyorum diğer elimle de ağzına göğsümü yerleştiriyorum öyle rahat kavrıyor. Ama kavrayamıyorsa elinle ensesinden tutup göğsüne de yerleştirebilirsin o şekilde kafasını çeviremiyorlar tutunca da kolunla kafasını desteklersin. Yine olmuyorsa doğum yaptığın hastanenin doğumhane kısmındaki hemşirelerinden de destek alabilirsin bana çok yardımcı olmuşlardıHenüz dr edinmedik yarın muayene olacağız canım. Sanırım ben doyuramıyorum bebeğimi( süt var ama kafasını tutamıyorum ememiyo yavrucuk
Bir bakayım canım benimki çok akıtıyor ne yapsam akma sorunu nu çözemedim de bunda akma olmuyor değil miCnm memnunum ben akışından falan link atmayı bılmıyorum, e bebekten gdip aldık geçen hafta hatta indirimdeydi 240 tl idi.
Modeli zaten tek model bu