2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bu arada oturdum sarmalarımı böreklerimi, soğuk baklavamı yiyorum, misafırlerım yolda kaldı, araç bozuldugeri dönüyolar o kadarda hazırlık yaptım, tüm gun yoruldum,
Hazırlık yapmana daha çok üzüldüm küçücük beben var yormasana kendini bi çay bi hazır kurabiye tamam eziyet etme kendine

Yan tutamıyorum bi türkü sadece ayakta yürürken aldı yan tutuşu ama deniycem teşekkürler video için benimkinde düzeltilmesi gerekenler var gerçekten de videoya göre
Bnım sol göğsümün ucu çok acıyor çunku güzel tutamıyor, uç kısmını tutuyor ağzını küçük açıyor sokamıyorum kahverengi kısmın tamamımı. Nasıl yapıcam bılmıyorum

Kızlar çok zorluydu müsait olunca yazacağım acil sezeryana alındım şu an çok şükür sağlıklı bir şekilde yanımda önemli olanda buydu zaten
Çok şükür canım sağlıkla kucağına aldın ya gerisi önemli değil sen nasılsın

Hazırlık yapmana daha çok üzüldüm küçücük beben var yormasana kendini bi çay bi hazır kurabiye tamam eziyet etme kendine
Cnm börek yapmıştım, sarma sarıktı zaten sadece pişirdım okdar, bıde tatlı yapmıştım dün akşam, bugunde full temizlik yaptık işte. Mercanı yıkadık. şehır dısından gelıyolardı. Zaten 2 tane yegenım var topu topu. Biri yeni evlendi.
Mercan 6dan beri uyuyorgece zannetti kesin, cunku uykusunda bı kere emzirdım uyu du tekrar ayy gce uyumıcakk

Yan tutamıyorum bi türkü sadece ayakta yürürken aldı yan tutuşu ama deniycem teşekkürler video için benimkinde düzeltilmesi gerekenler var gerçekten de videoya göre

Hangisi çanta olan :)

ben emzirme yastığı kullanıyorum, çok rahat ettim:)
ikisinin de linkini bırakıyorum;

Kızlar sayfaya uzun zamandır giremiyorum. 14 Mart'ta bende evladima kavuştum. Sariliktan hastanede bir gece yattık çıktık. Şimdide sağ gözünde çapaklanma başladı. Sizler yaşadınız mı nasıl bir yol izlediniz. Pamuğu zemzem suyu ile ıslatıp gözüne sürdüm şimdilik

Kızlar sayfaya uzun zamandır giremiyorum. 14 Mart'ta bende evladima kavuştum. Sariliktan hastanede bir gece yattık çıktık. Şimdide sağ gözünde çapaklanma başladı. Sizler yaşadınız mı nasıl bir yol izlediniz. Pamuğu zemzem suyu ile ıslatıp gözüne sürdüm simdilik

Benim kızımda bugün banyo yaptrmstk saat 4ten beri uyudu gece nasıl yaparız diye düşünüyorum masallahlari var bu kizcelerin bugün inşallah gece uyuruz

soğumuş çayla silerdi annem yeğenlerimin gözünü, ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum

Hangi reflü yatağını kullanıyorsunuz ben de aldım bugün bi tane HB'den ama iptal ettim. Yatağın içine koyarım sepet gibi diye düşünmüştüm ama oluyor mu öyle
Bende bu var canım. Park yatağın içine ölçüleri sığıyor iki tane bundan yan yana koyuyor park yatağın içine ikisini de reflü yataklarında yatırıyorum. İlk doğduklarında sepet gibi olandan vardı e bebekte gri beyaz renkli şeker gibi olan var 1000 tl onda yatırıyordum park yatağa koymuyordum şifrem sepet gibi olan reflğde yatıyorlardı ama hem boydan artık olmuyor hem de onda çok aşağı kayıyorlar burunları kapanıyor rahatsız oluyorlar onu kullanmıyorum artık hala bu linkteki beyazdan park yatağın içinde kullanmaya devam ediyorum

Bizde oldu canım göz pınarına masaj yaptım ve her çapaklanma da ıslatılmış pamukla (kaynamış soğumuş sulu pamukla) içten dışa sil dedi doktor öyle temizledim masajı da her gün 1 kez yaptım

Sizin sarılık değeri kaç olmuştu acaba

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah istanbulda mi yaptiniz dogumu? Doktorunuz kim? Ben de ayni durumu yasiyorum plesanta marjinalim. Doktor arayisi icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…