- 2 Temmuz 2019
- 764
- 802
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda negatif çıktıysa hiçbir kaset teste bakmanıza gerek yok. Üzgünüm.Kızlar bilgisi olan yok mu lütfen cvp![]()
Canınız ne çekiyor geneldeBenim hep ekşi çekiyor ,tatlı aklımda asla yok. İki haftadır yoğun ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Ekşi canı şekip oğlu olan varmı
![]()
Kafamı karıştıran farkli testlerde pozitif çıkması sonradan kana bulaşma olabilir miKanda negatif çıktıysa hiçbir kaset teste bakmanıza gerek yok. Üzgünüm.
bunlara nasıl olmuyor hep çok dikkkatli mi yaşadınız acabaKızlar toksoplazma bağışıklığım yokmuş dikkat etmem söylendi kedi köpeğe karşı birde salam sucuk iyi pişmemiş et yasak riskli bişey mi bu . Ay sonu yurtdışına da gideceğim riskli mi bilemedim.
Beta önce kana gelir sonra idrara kanda negatifse idrarda pozitif çıkıyorsa yanıltıcıdır. İnşallah tez vakitte zaman pozitifi görürsünüzKafamı karıştıran farkli testlerde pozitif çıkması sonradan kana bulaşma olabilir mi
Teşekkür ederim inşallahBeta önce kana gelir sonra idrara kanda negatifse idrarda pozitif çıkıyorsa yanıltıcıdır. İnşallah tez vakitte zaman pozitifi görürsünüz
artımedse maalesef hepsi bozuk onlarınKızlar bilgisi olan yok mu lütfen cvp![]()
Benimde 10.300 dü 4 haftalıkkken normal şuan 9 haftalığızYaş 28
Çocuk ilk
Sat 19.01.25
Yumurtlama tarihim 7-9.02.25
Lioo ekler misiniz tabloya?
Bhcg değerim sizce normal mi normalden yüksek gibi geldi bana 4 haftalık gebelik için?
Hayır onlar da kuruma çizgisi veya yanlış testtir umutlandırmak istemem sizi.Kafamı karıştıran farkli testlerde pozitif çıkması sonradan kana bulaşma olabilir mi
İkiz olabilir benim ilk gebeliğimde okadar astronomik çıkmıştıKızlar 4 hafta gebelikte 13bin bhcg normal mi? Sizin kaç çıkmıştı
2tanesi artmed 1 tanesi değil en üstteki farkli markaartımedse maalesef hepsi bozuk onların(
Eşimin tarafında ikizler var olabilirİkiz olabilir benim ilk gebeliğimde okadar astronomik çıkmıştı![]()
Yaa inşallah allahım sağlıkla gönlünüzdeki nasip etsinEşimin tarafında ikizler var olabilir![]()
![]()
İlginiz için çok teşekkür ederim. Ben de eğer yarına geçmezse gideyim hemen. Benimkisi böyle değil ama teker teker şişlikler var sanki böcek yemiş gibi şişliklerim var kocaman kocamanSelam hemen ihmal etmeden bir doktora git. İlk gebeliğimde ben öyle olmuştum. Ürtikerse hemen krem falan veriyorlar. Normalde kortizon iğne yapmaları lazım ama gebelikte tehlikeli riskleri var. Ben 3-4 gün geçer diye beklemiştim benimki giderek artmıştı ve crp m yükselmişti.
İnşallah yarına kadar geçer birşeyiniz kalmazİlginiz için çok teşekkür ederim. Ben de eğer yarına geçmezse gideyim hemen. Benimkisi böyle değil ama teker teker şişlikler var sanki böcek yemiş gibi şişliklerim var kocaman kocaman