Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Canınız ne çekiyor genelde 😋 Benim hep ekşi çekiyor ,tatlı aklımda asla yok. İki haftadır yoğun ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Ekşi canı şekip oğlu olan varmı 😂

IMG_6760.webp

Canınız ne çekiyor genelde 😋 Benim hep ekşi çekiyor ,tatlı aklımda asla yok. İki haftadır yoğun ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Ekşi canı şekip oğlu olan varmı 😂

Kanda negatif çıktıysa hiçbir kaset teste bakmanıza gerek yok. Üzgünüm.
Kafamı karıştıran farkli testlerde pozitif çıkması sonradan kana bulaşma olabilir mi

Kızlar toksoplazma bağışıklığım yokmuş dikkat etmem söylendi kedi köpeğe karşı birde salam sucuk iyi pişmemiş et yasak riskli bişey mi bu . Ay sonu yurtdışına da gideceğim riskli mi bilemedim.
bunlara nasıl olmuyor hep çok dikkkatli mi yaşadınız acaba ;) sanmıyorum riskli olsun ama ben ilk üç ay seyahat konusunda biraz çekimserim ilk gebeliğimde tatil planımız vardı uçak biletimi yaktım ve gitmedim

Kafamı karıştıran farkli testlerde pozitif çıkması sonradan kana bulaşma olabilir mi
Beta önce kana gelir sonra idrara kanda negatifse idrarda pozitif çıkıyorsa yanıltıcıdır. İnşallah tez vakitte zaman pozitifi görürsünüz

Merhaba anneler 🥰 bu 2. Hamileliğim. İlkinde Ceyda duvencinin youtube da annetv videolarını izleyip çok fayda görmüştüm. Şimdi yine izlemeye başladım. Hafta hafta bilgilendirme yapiyorlar. Sizlere de tavsiye etmek istedim.

Selam hemen ihmal etmeden bir doktora git. İlk gebeliğimde ben öyle olmuştum. Ürtikerse hemen krem falan veriyorlar. Normalde kortizon iğne yapmaları lazım ama gebelikte tehlikeli riskleri var. Ben 3-4 gün geçer diye beklemiştim benimki giderek artmıştı ve crp m yükselmişti.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Ben de eğer yarına geçmezse gideyim hemen. Benimkisi böyle değil ama teker teker şişlikler var sanki böcek yemiş gibi şişliklerim var kocaman kocaman

Ay ikiz anneleri çok şanslısınız hep ikizim olsun istemiştim ama bizim ailelerde hiç yok pek mümkün değil 🫣 tadını çıkartın o yüzden tek seferde iki bebiş mükemmel 😍🐣🐣

İlginiz için çok teşekkür ederim. Ben de eğer yarına geçmezse gideyim hemen. Benimkisi böyle değil ama teker teker şişlikler var sanki böcek yemiş gibi şişliklerim var kocaman kocaman
İnşallah yarına kadar geçer birşeyiniz kalmaz🙏🙏🙏

Back