Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Bende alicam galiba bu gidişle. Oğlumda da oluyordu hatta bir keresinde hastanede insanların içinde bayıldım. Gözlerim açık ama karanlıktı. Üstüm başım siril siklam yapmışlardı 😅
Geçen alayım dedim eczaneden 3 bin lira deyince bi durdum 😂

Ben kullanıyorum eğer bunun haricinde bir multivitamin daha kullanıyorsan bir gün birini al bir gün birini al ama sadece bunu kullanıyorsan her gün sabah aç karnına kullanman gerekiyor doktorun bunun yanına bir vitamin ilacının daha ağır olacağını söyledi ben bir gün bunu kullanıyorum bir günde Decavit kullanıyorum
Doktor da aynısını dedi bir gün bu bir gün diğeri şeklinde kullanacam

Kizlar iyi akşamlar sizenle bişey paylaşmak istiyorum Benim Gebe kalmam biraz zor oldu 2.5seneden sonra gebe kalabildim çok şükür Bugun el yikama yerinde abdest alirken eşim beni gördü ayağimi yikarken bana kizdi söylendi dikkat etmiyorsun diye normlde hep Duş aldigimiz fiskiyenin oldugu yerde aliyorum abdesti ama bugun orda almadim baya yükledi bana aksam vardiyasinda oldugu icin hic konusmadan çekip gitti eşimin bu kadar evhamli olmasi beni çok etkiliyo psikolojikmen
Baski hissediyorum görümcemin gelinide hamile şu an da ama onun hamileligi riskli görümcem eşime ayagini kaldrmasin biyerlere uzanmasin diye söylemiş ama doktor bana öyle bisey demedi o kdr pipirikli ki beni cok yoruyo bu hali Allah aşkina ayak kaldirmayla bebek düsermi sinirden ağliycm bunu biriyle paylaşmasam daha cok içime aticam biliyorum 😕😥
Eylüşüm ben yeni gördüm yazdığını. Eşlerimiz maalesef bizi düşünelim isterken bazen tepkilerini kontrol edemiyor veya ne kadar bu dönemde hassas olduğumuzu maalesef anlayamıyorlar. Eminim seni ve bebeği çok düşündüğü içindir. Elbetteki ufacık bişeyden bebek düşmez. Zaten düşecek olan bebeğide tutamazsın sürekli yatsanda. Kıyamam lütfen üzülme çok hassas olduğunun farkındayım hepimiz öyleyiz🤍 Senin gebeliğin riski olmayan gebelikse aksine hareket çok iyidir o kadar hareketsiz kalmak daha zararlı bizler için. Şuan nasılsın ?

Vallaha sen yinede çok vermemeye çalış dediler . Ama iştahım yok . Gerçekten akşam bulantıları asla yedirmiyor . Bulantı dedğimde öptürmüyor veya kusturmuyor ama kokular burun direğimi sızlatıyor öyle birşey
3. Aydan sonra bu durumlar düzeliyor cnm umarım uzun sürmez seninde.

Canınız ne çekiyor genelde 😋 Benim hep ekşi çekiyor ,tatlı aklımda asla yok. İki haftadır yoğun ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım. Ekşi canı şekip oğlu olan varmı 😂
Ay benim de deli gibi ekşi çekiyor canım, geçen markette erik istedi canım ama eksi olacak. Ekşi erik de bulamadık. Biraz büyük erikler vardı ondan aldık içine limonu sıktım sıktım yedim ay ama nasıl rahatladım bi bilseniz 😂 o gün anladım canımın gerçekten bir şeyler çektiğini

Ay benim de deli gibi ekşi çekiyor canım, geçen markette erik istedi canım ama eksi olacak. Ekşi erik de bulamadık. Biraz büyük erikler vardı ondan aldık içine limonu sıktım sıktım yedim ay ama nasıl rahatladım bi bilseniz 😂 o gün anladım canımın gerçekten bir şeyler çektiğini
Bende erik aşerdim geçen ne yaptık ne ettik bulamadık ya😂 ama kütür kütür yepyeşil olcak of

Bunu ben 3.trimesterda.kullanmistim baya etkili güzel bı ilaç
Ay inşallah iyi gelir kolumu kaldırmaya halim yok başımı koyduğum yerde sızıyorum en ufak hareketimde nefes nefese kalıyorum sanki üzerimden tır geçti derler öyle bir halsizlik. Doktor bunu verdi böyle deyince.

Canım folbiol mg olarak çok yüksek 5 mg onu her gün içme zaten devlet sadece onu karşıladığı için onu veriyorlarmış bana da başta onu vermişlerdi ve her gün içiyordum söylemediler çünkü sonra aile hekimim dediki her gün içmememlisin dozu çok yüksek onun dedi bana başka bir marka önerdi onu her gün içebilirsin dedi Folidoce diye bir marka onu kullanıyorum iki haftadır her gün kadın doğuma da sordum onu içebilirsin dedi ama pahalı devlet karşılamıyor devlet sadece folbiol ü karşılıyormuş
Özele gidiyorum ama doktorum 1. Gebeliğimde de bunu vermişti . Marka değişince içerik çok değişir mi diye de sormadım hiç .

Merhaba arkadaşlar dün kolumda küçük bir kaşıntılı kabarıklık vardı. Bugün bacaklarımı filan sarmış . Diğer kolumda da kocaman bir kaşıntılı şişlik var . Hiç böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Benimde göbeğimde var ufak kırmızı ucu beyaz ve çok kaşınıyor ne ola ki bu. Senin farklı bir durum olabilir doktora görün yine de.

Back