- 21 Şubat 2025
- 297
- 296
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah aminİnşallah kasım annelerinde oluruz![]()
Erken gebelik testi sonrası dün transfer sonrası 8.günümde kan verdim yine dayanamadım 137 çıktı çok şükür cuma tekrar kan verip artışa bakacağım doktorum daha şerken yükselir mutlaka dediMerhabalar ben de artık aranızdayımHamdolsun bugün erken gebelik testi yaptım böyle çıktı 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum bugün transfer sonrası 6.günün dayanamadı im yaptım iyi ki de yapmışım
![]()
çok sevindim tebrik ederim canım kaç haftalık şuan kalp atışı hemen duyulmuş ne güzelKızlaar ben de geldimevde yaptığım testte pozitif görünce hiç kan vermeden ultrasona girdim. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için acele etmek istemedim sürekli beta baktırmak çok stresliydi
vee bugün ilk ultrasonumda hem keseyi gördük hem kalp atışı aldık doktor da çok şaşırdı kalbinin atmasına henüz küçük dedi
çok mutluyum hep böyle dua etmiştim ilk öğrendiğimde hepsini birden göreyim stres olmayayım diye çok şükür
![]()
Tebrik ederim ya herhalde aynı zamanlarda doğum yapacağız, sağlıkla gelsin inşallahErken gebelik testi sonrası dün transfer sonrası 8.günümde kan verdim yine dayanamadım 137 çıktı çok şükür cuma tekrar kan verip artışa bakacağım doktorum daha şerken yükselir mutlaka dedi![]()
Tebrik ederim ya herhalde aynı zamanlarda doğum yapacağız, sağlıkla gelsin inşallahErken gebelik testi sonrası dün transfer sonrası 8.günümde kan verdim yine dayanamadım 137 çıktı çok şükür cuma tekrar kan verip artışa bakacağım doktorum daha şerken yükselir mutlaka dedi![]()
Öyle görünüyorTebrik ederim ya herhalde aynı zamanlarda doğum yapacağız, sağlıkla gelsin inşallah![]()
Çok teşekkür ederim adet günüme göre 5+2 ama doktor 6 haftalık dedi erken döllenme olabilirmişçok sevindim tebrik ederim canım kaç haftalık şuan kalp atışı hemen duyulmuş ne güzel
çok güzel maşallahÇok teşekkür ederim adet günüme göre 5+2 ama doktor 6 haftalık dedi erken döllenme olabilirmiş
Ya hadi sonucu yazın mutlakaİnşallah aminBenimde 27 şubatta olmazsam regli 3 gün geçikmiş olacak inşallah hamileyimdir
![]()
Belirtiler nelerdiÇok teşekkür ederim adet günüme göre 5+2 ama doktor 6 haftalık dedi erken döllenme olabilirmiş
darısı başınıza inş![]()
Erken gebelik testi sonrası dün transfer sonrası 8.günümde kan verdim yine dayanamadım 137 çıktı çok şükür cuma tekrar kan verip artışa bakacağım doktorum daha şerken yükselir mutlaka dedi
Evet ben de öyle beklenen 1 gün önce yapmıştım, hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallahÖyle görünüyorinşallah canım ben böyle hesapladım ama daha çok erken tez canlı ben dayanamadım erken test yaptım keseyi görünce daha netleşir doğum zamanı artık
Adet günümden bir hafta kadar önce göğüslerim çok şişti çok hassalaştı ama birkaç güne geçti. Onun dışında adet öncesi belirtilerim bire bir olmaya başlayınca ben kesin adet olurum diye bekledim (bel ve kasık ağrısı bağırsaklarımın çalışmaya başlaması şişkinlik ve hiç akıntı gelmemesi). Bir de yorgunluk vardı onun dışında bir şey hissetmedimBelirtiler nelerdi![]()
Adet günümden bir hafta kadar önce göğüslerim çok şişti çok hassalaştı ama birkaç güne geçti. Onun dışında adet öncesi belirtilerim bire bir olmaya başlayınca ben kesin adet olurum diye bekledim (bel ve kasık ağrısı bağırsaklarımın çalışmaya başlaması şişkinlik ve hiç akıntı gelmemesi). Bir de yorgunluk vardı onun dışında bir şey hissetmedimBelirtiler nelerdi![]()
Arkadaşlar hamıleliğin ilk haftalarında beyaz kremsi hafif kokulu akıntınız geliyor mu ? benim 4+3 kremsi ve yoğun birde hafif böyle değişik bir koku intihap değil ama biliyorum intihap kokusunu sizde de var mıdırPanik oldum
birde aklıma geldi kasık ağrınız ne derece diğer hamıleliğimde belim ağrıyordu bunda kasığıma vurduArkadaşlar hamıleliğin ilk haftalarında beyaz kremsi hafif kokulu akıntınız geliyor mu ? benim 4+3 kremsi ve yoğun birde hafif böyle değişik bir koku intihap değil ama biliyorum intihap kokusunu sizde de var mıdırPanik oldum