- 19 Temmuz 2022
- 2.287
- 2.482
canım ben de my brest friend diye bir markanın kullanıyorum amazonda var inanılmaz memnunum onu da bir araştır istersen biraz pahalı ama elim ayağım olduAy harikasın teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben de my brest friend diye bir markanın kullanıyorum amazonda var inanılmaz memnunum onu da bir araştır istersen biraz pahalı ama elim ayağım olduAy harikasın teşekkürler
Ya bende e bebekten aldım ondan ama beceremedim Nasıl yapıyorsunEvet kuzum ondan
Kız çok basit tırnağına değdiği gibi kısalıyorYa bende e bebekten aldım ondan ama beceremedim Nasıl yapıyorsun
Şuan kullandığınız lansinoh mu peki canım.B Buddy x Dr Browns biberonu alacaktım sonra annem dedi Eymen lansinoh biberona alıştı tutmayabilir o yüzden kafam karışmıştı ama gece baktım bu biberon çile çektiriyor çocuğa senin dediğin gibi icerken ağzından baloncuklar çıkıyor biberonu her çekişte içi kabarcık oluyo bide şeyi fark ettim son 10 15cc kala çok aglamaya basliyor hemen sipariş verdim insallah bizede iyi gelir ama şu geniş agız dar agiz olayını anlayamadım ben bundan aldım seninkiyle aynı mı
Sen nerden almıştın. Bendeki sanki çok sert olmuyor ya anlamadım ki çocuğun tırnağına değdirdiğimde bi tuhaf oluyor. Olmuyor beceremedim yani. Anlatamadım da derdimiKız çok basit tırnağına değdiği gibi kısalıyor
Evet kuzum lansinohŞuan kullandığınız lansinoh mu peki canım.
Kuzum o zaten deriye deyince duruyo hicbir zarari olmuyo korkma ben kendimde denedim ilk sonra bebisi torpuledim misssSen nerden almıştın. Bendeki sanki çok sert olmuyor ya anlamadım ki çocuğun tırnağına değdirdiğimde bi tuhaf oluyor. Olmuyor beceremedim yani. Anlatamadım da derdimi
Bu ilaç unuttum resmi koymayaHangi hangi gaz ilacı
Bu ilaç 1 ay 4 günlükCanım ilacın adı ne ? Yunus kaç günlük oldu
Benimde kardeşimle aynı burç zaten her kes kendine benzetiyor bizde erkek çocuğu olmadığı için bunun için bitiyorlarHahah kıyamam nasıl sevinmiş benim annemde aynı burç oldular diye çok seviniyor
Bende dr browns mu yoksa lansinoh mu alsam diyordum. Lansinohtan neden memnun değilsin kuzum. Bana da arkadaşım avent cam biberon vermişti sağdığım sütleri verebileyim diye. 1 numara yeni uç taktık ama o çok akıtıyor çocuk boğuluyor. Lansinohuda baya yavaş akışlıymış diye düşünmüştüm ben.Evet kuzum lansinoh
Yok kuzum lansinohta hizli akiyo yani biberonu ters ceviriyorim bazen fiskirir gibi akiyo bazende cok hizli damla seklinde akiyo benim oglusda hirslı cektiginde cok bogazina kaciriyo o yuzden Bide B Buddy x demisti kaabarcik cok oluyor falan diye dun gozlemledim gercekten oyle hava cok yutuyo bence alacaksan dr browns al onun yorumlari cok daha iyiBende dr browns mu yoksa lansinoh mu alsam diyordum. Lansinohtan neden memnun değilsin kuzum. Bana da arkadaşım avent cam biberon vermişti sağdığım sütleri verebileyim diye. 1 numara yeni uç taktık ama o çok akıtıyor çocuk boğuluyor. Lansinohuda baya yavaş akışlıymış diye düşünmüştüm ben.
B Buddy x canım dr browns un akışı nasıl ?
Bulamadım linki var mıcanım ben de my brest friend diye bir markanın kullanıyorum amazonda var inanılmaz memnunum onu da bir araştır istersen biraz pahalı ama elim ayağım oldu
Bu mu?canım ben de my brest friend diye bir markanın kullanıyorum amazonda var inanılmaz memnunum onu da bir araştır istersen biraz pahalı ama elim ayağım oldu
Bir gün kaldık canım. Bol bol emzirdimŞükürler olsun kaç gün kaldınız peki hastanede
Bende dr browns mu yoksa lansinoh mu alsam diyordum. Lansinohtan neden memnun değilsin kuzum. Bana da arkadaşım avent cam biberon vermişti sağdığım sütleri verebileyim diye. 1 numara yeni uç taktık ama o çok akıtıyor çocuk boğuluyor. Lansinohuda baya yavaş akışlıymış diye düşünmüştüm ben.
B Buddy x canım dr browns un akışı nasıl ?
Aaa böyle bisey olduğunu bilmiyordum şimdi kalkıp baktım üst üste değilmiş. Üst üste getirdim. Bide böyle deniyim inşallah sorun çözülmüş olur da boğulmaz çocuk içerken. Çok teşekkür ederim yaaavent kullanıyorum çocuk zor çekiyor, başlığının kenarında işaret var silikon kısmın. o işaretle beyaz kapak üstündeki işaret üst üste gelmeli yoksa akar. ona dikkat ettiniz mi?
Cnm bnım beyaz kapak tarafında işaret yok, baktım şimdiavent kullanıyorum çocuk zor çekiyor, başlığının kenarında işaret var silikon kısmın. o işaretle beyaz kapak üstündeki işaret üst üste gelmeli yoksa akar. ona dikkat ettiniz mi?