Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Selam hemen ihmal etmeden bir doktora git. İlk gebeliğimde ben öyle olmuştum. Ürtikerse hemen krem falan veriyorlar. Normalde kortizon iğne yapmaları lazım ama gebelikte tehlikeli riskleri var. Ben 3-4 gün geçer diye beklemiştim benimki giderek artmıştı ve crp m yükselmişti.
Selam hemen ihmal etmeden bir doktora git. İlk gebeliğimde ben öyle olmuştum. Ürtikerse hemen krem falan veriyorlar. Normalde kortizon iğne yapmaları lazım ama gebelikte tehlikeli riskleri var. Ben 3-4 gün geçer diye beklemiştim benimki giderek artmıştı ve crp m yükselmişti.
Ay yazın bende de olmuştu . Büyük ihtimal kurdeşen . Allerset kullanınca çok rahatlıyordum . Sonra kendiliğinden geçti . Biran önce doktora git canım. Çok geçmiş olsun

Folbiol’ün 5 mg çok yüksek canım, folik asitin çok mu düşük yoksa doktor devlet karşılıyo diye direkt onu verip geçiyolar öyle bir şey mi?
Ben şu anda 500 mikrogram kullanıyorum. Eğer büyük eksikliğin yoksa yüksek mg içerikli folik asit kullanımını uzmanlar çok önermiyo. Devlette karşılamıyo diğerleri özel oluyo diye folbiol yazıp geçiyolar. araştır sen de istersen bilgin yoksa canım🌸
Bende folbiol yarısını kırıp kullanıyorum doktor öyle kullan dedi geçmişimde 1 kurtaj 1 kimyasal gebelik oldu büyük ihtimalle bu yüzden verdi doktor ama haftaya gidişimde sorucam bakalım ne önerecek 😁

Lioo Lioo canım kan değerlerine baktın mı kansızlık da baygınlık yapar tecrübe ile sabit. İlk 3 ay bebek bizim depolardan besleniyor ya ondan olmuştur az az ama sık sık ye kendini aç bırakma. Sana göre aç değilsin belki ama vücudun bir eksiklik olduğunu işaret ediyor olabilir,🥰💜

Eylüşüm ben yeni gördüm yazdığını. Eşlerimiz maalesef bizi düşünelim isterken bazen tepkilerini kontrol edemiyor veya ne kadar bu dönemde hassas olduğumuzu maalesef anlayamıyorlar. Eminim seni ve bebeği çok düşündüğü içindir. Elbetteki ufacık bişeyden bebek düşmez. Zaten düşecek olan bebeğide tutamazsın sürekli yatsanda. Kıyamam lütfen üzülme çok hassas olduğunun farkındayım hepimiz öyleyiz🤍 Senin gebeliğin riski olmayan gebelikse aksine hareket çok iyidir o kadar hareketsiz kalmak daha zararlı bizler için. Şuan nasılsın ?
Şu an iyiyim canim ama cok içerledim tabii beni dusundugunu sanirken aslinda strese sokuyor eşim beni elinden gelse sabit yat dicek gecermi böyle 9ay yatarak😏şimdiden çok skldim evimi temizlemeyi özledim işte yaptrmiyor bana aman bişey olur diye🙄🤦

Back