- 13 Ağustos 2020
- 44
- 77
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok güzel artmış bugünlerde hızlı artar zaten yakında kese görmek için çağırırlar seniBeta cumartesi 300.83 bugün 912.7 çıktı artış nasıl kızlar
Çarşamba günü hormon testi için randevu almıştım hamileliğimi öğrendim kese görünür mü ki acaba 2 güneBence çok güzel artmış bugünlerde hızlı artar zaten yakında kese görmek için çağırırlar seni
Beta 2000-3000 olduğunda keseyi görüyorlar genelde sat a göre şuan kaç günlük oluyor 6.haftada kalp atışı duyarlar 5.haftada keseyi görürler geneldeÇarşamba günü hormon testi için randevu almıştım hamileliğimi öğrendim kese görünür mü ki acaba 2 güne
4+1 deyim ben dahaBeta 2000-3000 olduğunda keseyi görüyorlar genelde sat a göre şuan kaç günlük oluyor 6.haftada kalp atışı duyarlar 5.haftada keseyi görürler genelde
1 hafta daha beklemem lazım sanırım canım kese için aslında böyle acele edip bakıyoruz sonra da beklemek zorunda kalıyoruz4+1 deyim ben daha![]()
Ya sağlıklı olsun da beklemeye razıyım ben1 hafta daha beklemem lazım sanırım canım kese için aslında böyle acele edip bakıyoruz sonra da beklemek zorunda kalıyoruzgüzel bekleyişler bunlar
aynen öyle tatlı bekleyişlerYa sağlıklı olsun da beklemeye razıyım ben![]()
Benimde bugün 328 çıktı ama cuma çok erken değilmi kese için ya bana bişey demediKızlar benimde betam bugün 369 çıktı cumartesi keseyi görebiliriz inşallah dedi doktorumuz![]()
Valla canım bilmiyorum ki vardı doktorun bir bildiği demekki, cumartesi gidip var mı yok görücezBenimde bugün 328 çıktı ama cuma çok erken değilmi kese için ya bana bişey demedi![]()
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba ben de bugün öğrendim, bat 26 şubat normalde beta hcg 112 çıktı. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin![]()
Çok teşekkür ederim, hepimizin inşallahTebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Artışın gayet iyi cnmBeta cumartesi 300.83 bugün 912.7 çıktı artış nasıl kızlar
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizArtışın gayet iyi cnm
Ayy benim belli değil cnmTeşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz![]()
Hamilelerin duası kabul olur derler şu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine inşallah senin de rabbim gönlündekini verirAyy benim belli değil cnm![]()
Amin canım inşallahHamilelerin duası kabul olur derler şu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine inşallah senin de rabbim gönlündekini verir![]()