2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
B Buddy x Dr Browns biberonu alacaktım sonra annem dedi Eymen lansinoh biberona alıştı tutmayabilir o yüzden kafam karışmıştı ama gece baktım bu biberon çile çektiriyor çocuğa senin dediğin gibi icerken ağzından baloncuklar çıkıyor biberonu her çekişte içi kabarcık oluyo bide şeyi fark ettim son 10 15cc kala çok aglamaya basliyor hemen sipariş verdim insallah bizede iyi gelir ama şu geniş agız dar agiz olayını anlayamadım ben bundan aldım seninkiyle aynı mı

Eklentiler

• IMG_2159.png
    182,5 KB · Görüntüleme: 111
Şuan kullandığınız lansinoh mu peki canım.

Sen nerden almıştın. Bendeki sanki çok sert olmuyor ya anlamadım ki çocuğun tırnağına değdirdiğimde bi tuhaf oluyor. Olmuyor beceremedim yani. Anlatamadım da derdimi
Kuzum o zaten deriye deyince duruyo hicbir zarari olmuyo korkma ben kendimde denedim ilk sonra bebisi torpuledim misss

Evet kuzum lansinoh
Bende dr browns mu yoksa lansinoh mu alsam diyordum. Lansinohtan neden memnun değilsin kuzum. Bana da arkadaşım avent cam biberon vermişti sağdığım sütleri verebileyim diye. 1 numara yeni uç taktık ama o çok akıtıyor çocuk boğuluyor. Lansinohuda baya yavaş akışlıymış diye düşünmüştüm ben.
B Buddy x canım dr browns un akışı nasıl ?

Yok kuzum lansinohta hizli akiyo yani biberonu ters ceviriyorim bazen fiskirir gibi akiyo bazende cok hizli damla seklinde akiyo benim oglusda hirslı cektiginde cok bogazina kaciriyo o yuzden Bide B Buddy x demisti kaabarcik cok oluyor falan diye dun gozlemledim gercekten oyle hava cok yutuyo bence alacaksan dr browns al onun yorumlari cok daha iyi

avent kullanıyorum çocuk zor çekiyor, başlığının kenarında işaret var silikon kısmın. o işaretle beyaz kapak üstündeki işaret üst üste gelmeli yoksa akar. ona dikkat ettiniz mi?

Eklentiler

• IMG_20230927_110433.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 97
avent kullanıyorum çocuk zor çekiyor, başlığının kenarında işaret var silikon kısmın. o işaretle beyaz kapak üstündeki işaret üst üste gelmeli yoksa akar. ona dikkat ettiniz mi?
Aaa böyle bisey olduğunu bilmiyordum şimdi kalkıp baktım üst üste değilmiş. Üst üste getirdim. Bide böyle deniyim inşallah sorun çözülmüş olur da boğulmaz çocuk içerken. Çok teşekkür ederim yaa

Cnm bnım beyaz kapak tarafında işaret yok, baktım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…