2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah istanbulda mi yaptiniz dogumu? Doktorunuz kim? Ben de ayni durumu yasiyorum plesanta marjinalim. Doktor arayisi icindeyim ☺

Lahanayı denedin mi canım. Baya işe yaradıgını söylüyorlar. Biberon yerine kasık biberon daha mı iyi olur? Denediysen fikrini yazar mısın. Ona göre alcam ben de ?

Kuzum ben gündüz bu ana kucağında gece reflü yatağında yatırıyorum (yalnız bebeğin yüzünü kapama şeklim )
Ana kucağına sürekli yatırman bebeğin iskelet gelişimini olumsuz etkileyebilir. Eğimli oldugu için. Orda uyutmuyorsun gündüzleri değil mi? Severken oyalarken uyanıkken durmasında sakınca olmaz ama. o parmağı şöyle kenara çekemiyor muyuz

Lahanayı denedin mi canım. Baya işe yaradıgını söylüyorlar. Biberon yerine kasık biberon daha mı iyi olur? Denediysen fikrini yazar mısın. Ona göre alcam ben de ?
Şimdi buzluğa attım ayıklayıp deneyeceğim biberon olarak Aventi yeni doğan aldım kendisi emmeden damlatmıyor memeyi kavradığı gibi kavrıyor memeden emdiği daha tazyikli gibi geldi bana

P PembeBiKuzu canım bir göğsüm almıyor demiştin ya benimki de yine almadı dedim bir deneyeyim şırıngayla ucunu iyice çıkarttım ve direkt kaptı hiç zorluk çıkartmadı aldı göğüsün ucunu şırıngayla iyice çıkartıp öyle ver bir bakalım

Bu
Kızlar iyi akşamlar benim bebiste iki gündür kaka yapamıyor kabız oldu sanırım gaz sancısı çok ne yapabilirim
Canım bizde bir defa 2 gün yapamadık doktor dedi korkma oluyor öyle..gaz sancısı ilacimiz değiştik bu ilacı beğendim etkisini görüyorum

Benim kızımda öyle korkma canım benim fototerapi de mavi ışık da bekletiyolar korkacak birşey değil bizimde değer 10 mama başlayalım dedi baska doktorda sütun var sık sık emzir dedi geçer dedi
Canım kaç günlük bebiş, bugün mü girdi fototerapiye. Banada doktor emzir dedi ama benim sütümde gitti üzüntüden ciddi anlamda.

Doktorlar acele edicem derken hem kesip hemde kötü dikiş atmışlar keşke işlerini düzgün yapsalarda insanlar bu hale gelmese ya çok üzüldüm inşallah biran önce atlatırsın bunları canım

Canım şu başlığı dönen törpülerden mi kullanıyorsun

Aynen bebeğimin ağzı mı küçük benim mi memem çok büyük anlamadım ben göğüs kalkanıyla rahatladım ama bugün baya

Ay harikasın teşekkürler

Sağol kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…