Canım şekerli sudan önce 4 saatte 1 mama verdin mi? Yani böbrekleri zaten küçücük su verilmemesi gerekiyor bir de şekerli su bence doğru değil. 4 saatte mama ve sık sık emzirmeye de bence atlatırsın ama sanırım sen henüz mama vermedin bu kadar sıkVallahi canım nasıl geçecek bilmiyorum, pazartesi günü bizim düşmese ben şekerli su vereceğim, bilmiyorum duydun mu canım şekerli su ile atlatanlar var. Ne zararı olabilir ki diye düşünüyorum. Acaba bizim sütümüzden mi geçiyor.
Canım sarılık mı oldu senin bebiş deVallahi canım nasıl geçecek bilmiyorum, pazartesi günü bizim düşmese ben şekerli su vereceğim, bilmiyorum duydun mu canım şekerli su ile atlatanlar var. Ne zararı olabilir ki diye düşünüyorum. Acaba bizim sütümüzden mi geçiyor.
Serumun içinde evlerimizde ki beyaz şeker mi oluyor?Canım sarılık mı oldu senin bebiş deşekerli su zararı olacağını sanmıyorum çünkü biz sarılık yüzünden hastanede kaldığımızda bebeğime serum taktılar. İçinde ne var diye sorduğumda şekerli su demişlerdi demek ki zararı yok ki veriyorlar
Senin açılmam vardı diye hatırlıyorum canım ama inşallah benim de hızlanırHiç belli olmuyor o bana da ikindi akşam anca gelir demişti ebe öğlen doğurdum 3 saatte tabi suni de değişir mi bilmiyorum
O kadarını nasıl bileyim kızSerumun içinde evlerimizde ki beyaz şeker mi oluyor?
Vardı canım suniye gerek kalmamıştı şuan ne durumdasınSenin açılmam vardı diye hatırlıyorum canım ama inşallah benim de hızlanır
Öyle canım zaten sadece emzirmekle imkanı yok geçmez çok zor mama takviyesi illa ki lazım ama şekerli su kısmına her doktor sıcak bakmıyo he bana da diyen oldu da ben vermedim mama verme şekerli su ver dediler yok dedim doktorumu dinlicem iyiki de öyle yapmışımO kadarını nasıl bileyim kızama benim doktor tanıdığım da sarılığı var deyince direkt şekerli su verin demişti. Benim vermeme gerek kalmadan yatışımız yapıldı sarılığı sabah 16 küsürdü doktor yatış kararı verdi aynı gün öğleden sonra 17.45e çıkmıştı yatışımız yapıldığında ama yatışımız olmasa verirdim gözünü açamıyordu artık bütün vücudu sapsarıydı. Yatışın ertesi günü 8e düştü değerimiz teni beyazlamıştı resmen serumun da faydası olmuştur tabi ama ışık tedavisinin daha çok etkisi olmuştur. Ama tek onunla düşeceğini sanmıyorum genelde anne sütü insin diye beklerken bebek aç kalıyor. En azından süt yeterli gelene kadar mama takviyesi vermek gerekiyor onun dışında kalan zamanlarda da emzik niyetine meme vermek lazım iyice gelsin diye
Vallahi canım nasıl geçecek bilmiyorum, pazartesi günü bizim düşmese ben şekerli su vereceğim, bilmiyorum duydun mu canım şekerli su ile atlatanlar var. Ne zararı olabilir ki diye düşünüyorum. Acaba bizim sütümüzden mi geçiyor.
Tekrar nst ye bağladılar çok ağrım yok iyi miyim bende bilmiyorum bekliyorum korkuyorum tabi birde nasıl doğacak açılma olacak mı düşünüp duruyorumVardı canım suniye gerek kalmamıştı şuan ne durumdasın
Öyle canım zaten sadece emzirmekle imkanı yok geçmez çok zor mama takviyesi illa ki lazım ama şekerli su kısmına her doktor sıcak bakmıyo he bana da diyen oldu da ben vermedim mama verme şekerli su ver dediler yok dedim doktorumu dinlicem iyiki de öyle yapmışım
Kaç santim olduğunu neden söylemiyolar anlamadım saçma yaniTekrar nst ye bağladılar çok ağrım yok iyi miyim bende bilmiyorum bekliyorum korkuyorum tabi birde nasıl doğacak açılma olacak mı düşünüp duruyorum
Bende anlamadım bi 3 dedi kaldı öyleKaç santim olduğunu neden söylemiyolar anlamadım saçma yani
Kaç saat önce üçtüBende anlamadım bi 3 dedi kaldı öyle
Canım ben ilk çocugumda şekerli su verdim hastanede direk eve gelincede Bı çay kasıgı ara ara verdi bizimkiler. Çok şukur sarılık olmadı şimdi hastane çantama yıne şekerlı su yapıp koyacagız en son. Biz faydasını gorduk zararı olmadıVallahi canım nasıl geçecek bilmiyorum, pazartesi günü bizim düşmese ben şekerli su vereceğim, bilmiyorum duydun mu canım şekerli su ile atlatanlar var. Ne zararı olabilir ki diye düşünüyorum. Acaba bizim sütümüzden mi geçiyor.
2 saat falanKaç saat önce üçtü
Ağrım da yok ama nstye bağladılar Şuan sancı çıkmıyor gibi bişeyKaç saat önce üçtü
Hakkında hayırlısı olsun canım ben yatıyorum hayırlı haberlerini bekliyorum bir avazda sağlıcakla kucağına al inşallah bebişiniAğrım da yok ama nstye bağladılar Şuan sancı çıkmıyor gibi bişey
canım tendürdiyotun varsa kulak çubuğuna sür sonra onunbademciklerine sür beyazlar üstüne yapışıyor ateşin yoksa en iyi çözüm bu yıllarca çok çektim iyi bir tavsiyedir:)günde bir kaç kez tekrarla alışırsın öğürme geliyor ilk sonra geçiyorKızlar yaa bademcigimin üzeri beyaz olmuş biliyorsunuz doğumdan bir hafta öncede hasta olmuştum antibiyotik kullanmıştım iyilesemiyorum ya çok halsizim yutkunurken canım aciyor napcam ben
DeneyimYatarak emzirmeyi denedin mi peki sarılarak daha sakin oluyorlar öyle belki işe yarar
Sağol kuzumCanım lütfen kendini üzme zamanla alılacaksın bebeğin dilinden anlayacaksın o sana sen ona alışacaksın bir bakmışsın zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini kendine yüklenme gözledikçe zaman geçtikçe oturacak her şey çok güzel bir annesin
Çok şükür düzelmiş çok ağlıyor böyleben de tam tersi durum vardı, dövüyordu göğsümü kafayı çekiyordu.
çözdük sorunu, gazı oluyormuş meğer nedense sağda daha zorlandığı için emmiyormuş