2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ah inşallah ondandır harika çözümü kolay olur ıslakken deniyim bi de yenisini

Kızlar tüm belimden tüm karnıma ve özellikle yan taraflarımdan vuran aşırı bi sancı yaşıyorum bağırtacak derecede ama çok sık geliyor ve çok çok acı veriyor dün geceden beride belim ve kasıklarım adet olmuşum gibi ağrıyordu. Bu dediğim sancıya da ishal eşlik etti mide bulantısıyla ne yapayım geçmesini mi bekliyim biraz hastaneye öi gideyim nedir bu sizce yalancı sancımı

Karnın sertleşiyor mu ve ağrı düzenli mi geliyor, eğer mesela ağrı bi anda gelip sonra bi anda kesiliyorsa doğum sancısıdır duramaz olursan bi acile git canım

Kızlar ben size bir şey soracağım, geceleri kaç kez emzirmeye kaldırıyorsunuz bebeleri ben iki üç saate bir uyandırıyorum ama gece uykulu iken emmek istemiyor çocuk ememiyor, göğüslerim de şişiyor galiba uykuda iken bu sefer hiç alamıyor. Bir de internette her bir göğüste 15 dk diyor ama benimki tek bir göğüste 20 dk falan durunca doyuyor kendi çıkarıyor ağzından. Çişi kakası kilo alması falan iyi sürekli emzirmeye çalışıyorum. Diğer göğsümü gündüzleri bir iki kere veriyorum tutturabilirsem yoksa çok almak istemiyor

Kanamam da ilk günler o kadar çok değildi damla damlaydı ama ikinci haftadayım daha da arttı sanki koku da var ne kadar banyo yapsam da ne kadar ped değiştirsem de ağır bi kokusu var adet kanı gibi değil, herkeste mi böyle acaba? Bir de vajinamda ses olmaya başladı otururken kalkarken hava çıkışı oluyor normal doğum yaptım, geçici bir şey mi yoksa kalıcı mı acaba rahmin kendini eski haline çevirmesi çok mu uzun sürüyor ?

Çok şükür düzelmiş çok ağlıyor böyle Gaz sorununu nasıl çözdünüz?

Her iki göğüs arası beslenmede gaz çıkarıyorum. Eğer ola ki bir göğüsü almak istemezse anlıyorum ki daha gazı var, yine kaldırıp sırtına vurmaya devam ediyorum.

Benim yaptıklarım;
-Dik vaziyette sırtına vurmak ve hafif kendi göğsüme onun karnını aralıkla bastırarak çıkarmak
-Dik vaziyette popoya alttan vurup yine karnı kendime bastırmak (popoya vurunca kendini büzüyor baya kolay çıkıyor gaz)
-yüzüstü yatırıp popya ve sırta vurmak (sadece gözlem altında)
-sırtüstü yatırıp bacakları karına doğru itip, popoyu da hafif kaldırma (sadece bebeğin izin verdiği kadar bacakları itiyorum, aksi kalça çıkığına sebep olur)

kendim gaz yapabilecek hiçbir şey tüketmiyorum, şimdilik gaz damlası vs tüketmiyorum ancak dediğim gibi sabırla gazı çıkarmaya çalışıyorum, emmeden daha uzun sürüyor genelde

Anladım canım güzel bi düzen kurmuşsun tebrik ederim bizim bebiş doğduğunda bu anlattıklarını uygulamaya calisicam teşekkürler bilgiler için

Bacağını mı aşağı ittirmesi lazım nereyi olacak canım aklımda bulunsun anlamadım tam

Ağrın devam ediyormu

Kendi sancin gelmemiş miydi canım neden suni verdiler kaçıncı haftada doğurdun zormuydu sürecin? İnşallah bu zor günleri en kısa zamanda atlatırsın

Ne durumdasın canım açılman oldumu sancı nasıl ilerliyor
Suni sancıyı aldılar canım 1 saat önce fazlası da iyi değil dedi kendi sancın olmadığı için birden yüklenmeyelim dedi, Şuan 4 cm e ulaşmış açılma, e ne olacak dedim yavaş ilerliyor belkicez dedi. Yarın gün içinde yeniden sancı verecekler şimdi dinlen dedi

Benim malum sütüm çok yok mesela bu gece memeyi verdim ağlıyordu ama hiss etdim bir şey yok yani doyacak kadar yok.ilk günler geceleri 2 saate alarm koyuyordum şimdi ama ağlarken veriyorum..bu gece 2 saati bile beklemedi sanırım mamayı artırıcam

Bana da 2 gün vermişlerdi canım. Senin yine iyi 4.cm açılmış benim 2de kalmisti :) 2. gün içinde suyumu kendileri patlattıktan sonra acilmam ve sancım hızlandı. Belki sana da denerler bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…