2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
20dakikada bir oldu sancım3 kere sonra kesildi. Diğer sancılarımdan cok farklıydı bu ama

Ay hadi hayırlısı inşallah sağlıkla gelir sıcak duş al bakalım rahatlayacak mısın
Annemlerdeydim sancı varken. Oraya gitmeden cok sıcak duş almıstım yarım saat çıkmadım banyodan. O mu tetikledi acaba. 1-2 saat sancı çektim ve durdu sancı. Eve geçtim mecburen

Bana da 2 gün vermişlerdi canım. Senin yine iyi 4.cm açılmış benim 2de kalmisti :) 2. gün içinde suyumu kendileri patlattıktan sonra acilmam ve sancım hızlandı. Belki sana da denerler bunu
Öyle mi, valla hep yürüyorum hareket ediyorum spor yapıyorum odada, ama 7 den beri de hep uyuyorum ara ara

Bacağını mı aşağı ittirmesi lazım nereyi olacak canım aklımda bulunsun anlamadım tam
Kuzum yarı yatar pozisyonda bir bacağını bağdaş kurar gibi içeri kır (bebe kucağımda uyuyor bu kadar cekebildim ) içeri kırdığın bacagini elinle aşağı ittir habire yukarı aşağı olunca yükseliyor kalp atışı

Eklentiler

• IMG_20240323_092738.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 121
Çatı muayenesi nasıldı çok acılı bir işlem mi ?
Hayır hiç değil, basiklik olduggu için tekrar tekrar da baktı emin olalım diye , parmağını içinde açmaya çalışırken sağ sola bakarken hissediyosun ama hiç agrimiyor, çok fazla jel sıkmıştı zaten, ilk derin bı nefes alın sıkmayın kendinizi

Kızlar evin sıcaklığı ortalama 24 derece oluyor. Evi bu sıcaklıkta olanlar bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz?
Kuzum bizim evde 24 derece sabit. Ben kisa kol zıbın üzerine t-shirt altına bir tane patikli alt ve çorap şapka eldiven takmıyorum bide nohut battaniyesi var onu ortuyorum üzerine o kadar

akgnss kuzum dün yazicaktim unuttum benim kizinda derisi soyulmaya başladı boynu göbeği elleri yüzü ayakları oğlumda da olmuştu normal demişti doktor kanı bile komple yenileniyor doğduktan sonra demişti. Birde sen dedin ya alt tarafım çok kaşınıyor acaba iyileşmeye başladığı için mi benim de aynı his olmaya başladı bide baskı mi diyim sanki vajinanın içi açılıyor gibi mi diyim değişik bir his var

Oglum gecede uyumadi kesik kesik uyudu. Gazımı var yoksa kulak agrisi mi var anlamadim Gitti bu saat oldu hala uyanik. 12:30 burda saat.

Cnm mide bulantısı ve ishal deyince aklıma gaz sancısı geldi. Aynısını yaşadım çunku. Sancıda olabılır bılemedım

Ya 2 saatte bir kalkınca da çocuğun uykusu dağılıyor diye korkuyorum, seninki geri güzel uyuyor mu

Cnm bnımde bebişimin yanakları ve yüzünde bazı yerler sivilce dolu, emmekten ve sürtünmkten dıye dusundum. Hatta dün yazacaktım buraya.
10 gündür var bu sivilceler, bnımkının daha fazla hatta

Cnm bnımde bebişimin yanakları ve yüzünde bazı yerler sivilce dolu, emmekten ve sürtünmkten dıye dusundum. Hatta dün yazacaktım buraya.
10 gündür var bu sivilceler, bnımkının daha fazla hatta
Sütün yağlı olmasıyla alakalı dedi doktor, kayınvalidem de süt yarıyorsa olur bu diyor ama azalmadıkça endişe ettim. Çabuk geçiyor aslında hemen sönüyorlar ama yerine yenileri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…