20dakikada bir oldu sancım3 kere sonra kesildi. Diğer sancılarımdan cok farklıydı bu amaNe durumdasın canım
Evet normal çeşmede yıkıyorum elimde sallayıp suyunu döküyorum ıslakken daha iyi yapışıyor
Philipsinkini almış eşim onu kullandım kaynar suya koymak lazım mı diye sormuştum hastanede bana hayır dediler ince olduğu için koyma sıcak suyla yıkayıp tak dediler belki de yapısı bozuldu yenisini al bakalım ve asla pes etme benim bebeğin 15 günlük ve iki gündür cebelleşmiyoruz sağ memeyle
Dakika tut canım 5dakşka da bir gelirse düzenli geç hastaneye baksınlar bi
Oy maşallah başlamış sancılar
Annemlerdeydim sancı varken. Oraya gitmeden cok sıcak duş almıstım yarım saat çıkmadım banyodan. O mu tetikledi acaba. 1-2 saat sancı çektim ve durdu sancı.Ay hadi hayırlısı inşallah sağlıkla gelir sıcak duş al bakalım rahatlayacak mısın
Öyle mi, valla hep yürüyorum hareket ediyorum spor yapıyorum odada, ama 7 den beri de hep uyuyorum ara araBana da 2 gün vermişlerdi canım. Senin yine iyi 4.cm açılmış benim 2de kalmisti :) 2. gün içinde suyumu kendileri patlattıktan sonra acilmam ve sancım hızlandı. Belki sana da denerler bunu
Saol kuzum tuzlu suyla gargara yaptım sonra parol içtim bitane elhamdülillah daha iyiyim şuanAy çok geçmiş olsun canım bilemedim bademciğimi aldırmıştım ama ne iyi gelir ki sıcak şeyler iyi gelmedi mi
Yaa öyle mi çok saol kuzumm deniycemcanım tendürdiyotun varsa kulak çubuğuna sür sonra onunbademciklerine sür beyazlar üstüne yapışıyor ateşin yoksa en iyi çözüm bu yıllarca çok çektim iyi bir tavsiyedir:)günde bir kaç kez tekrarla alışırsın öğürme geliyor ilk sonra geçiyor
Kuzum yarı yatar pozisyonda bir bacağını bağdaş kurar gibi içeri kır (bebe kucağımda uyuyor bu kadar cekebildimBacağını mı aşağı ittirmesi lazım nereyi olacak canım aklımda bulunsun anlamadım tam
Hayır hiç değil, basiklik olduggu için tekrar tekrar da baktı emin olalım diye , parmağını içinde açmaya çalışırken sağ sola bakarken hissediyosun ama hiç agrimiyor, çok fazla jel sıkmıştı zaten, ilk derin bı nefes alın sıkmayın kendiniziÇatı muayenesi nasıldı çok acılı bir işlem mi ?
Kuzum bizim evde 24 derece sabit. Ben kisa kol zıbın üzerine t-shirt altına bir tane patikli alt ve çorap şapka eldiven takmıyorum bide nohut battaniyesi var onu ortuyorum üzerine o kadarKızlar evin sıcaklığı ortalama 24 derece oluyor. Evi bu sıcaklıkta olanlar bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz?
Bende bunu aldım kuzum dün cansunun söylediği markayı beş tane eczanede sordu annem bulamadı o yüzden bunu aldımKızlar doktora yazdım bu vitamini dedi al bende yarın başlıcam vermeye..
Bu temiz içerik canımBende bunu aldım kuzum dün cansunun söylediği markayı beş tane eczanede sordu annem bulamadı o yüzden bunu aldım
EvetAğrın devam ediyormu
Kuzum senin doğumun başlıyor benim de aynı böyle başladı 20 dk bir ama diğer sancilardan farklıydı canımı acitiyordu sonra sıklaştı sende bekle biraz siklassin hastaneye git 8-10 dk.lara dusunce çatı muayenesi olursun o dahada tetikliyor
Cnm mide bulantısı ve ishal deyince aklıma gaz sancısı geldi. Aynısını yaşadım çunku. Sancıda olabılır bılemedımKızlar tüm belimden tüm karnıma ve özellikle yan taraflarımdan vuran aşırı bi sancı yaşıyorum bağırtacak derecede ama çok sık geliyor ve çok çok acı veriyor dün geceden beride belim ve kasıklarım adet olmuşum gibi ağrıyordu. Bu dediğim sancıya da ishal eşlik etti mide bulantısıyla ne yapayım geçmesini mi bekliyim biraz hastaneye öi gideyim nedir bu sizce yalancı sancımı
Ya 2 saatte bir kalkınca da çocuğun uykusu dağılıyor diye korkuyorum, seninki geri güzel uyuyor muBenim malum sütüm çok yok mesela bu gece memeyi verdim ağlıyordu ama hiss etdim bir şey yok yani doyacak kadar yok.ilk günler geceleri 2 saate alarm koyuyordum şimdi ama ağlarken veriyorum..bu gece 2 saati bile beklemedi sanırım mamayı artırıcam
Cnm bnımde bebişimin yanakları ve yüzünde bazı yerler sivilce dolu, emmekten ve sürtünmkten dıye dusundum. Hatta dün yazacaktım buraya.Kızlar güzel anneler merhabaNilkuşumun yüzünde 3-4 gündür bu sivilceler çıkıyor, bebeğinde bunu yaşayan var mı acaba? Doktor normaldir, geçer dedi ama günden güne arttı gözkapakları kulakları boynu her yerinde var
Sütün yağlı olmasıyla alakalı dedi doktor, kayınvalidem de süt yarıyorsa olur bu diyor ama azalmadıkça endişe ettim. Çabuk geçiyor aslında hemen sönüyorlar ama yerine yenileri geliyorCnm bnımde bebişimin yanakları ve yüzünde bazı yerler sivilce dolu, emmekten ve sürtünmkten dıye dusundum. Hatta dün yazacaktım buraya.
10 gündür var bu sivilceler, bnımkının daha fazla hatta