Göz temizlemeye ben her iltihap olduğunda yaptım kuzum her iltihap gördüğümde ıslak pamukla temizledim sadece masaj olayını günde 1 kez yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göz temizlemeye ben her iltihap olduğunda yaptım kuzum her iltihap gördüğümde ıslak pamukla temizledim sadece masaj olayını günde 1 kez yaptım
Ay çok geçmiş olsun canım bilemedim bademciğimi aldırmıştım ama ne iyi gelir ki sıcak şeyler iyi gelmedi miKızlar yaa bademcigimin üzeri beyaz olmuş biliyorsunuz doğumdan bir hafta öncede hasta olmuştum antibiyotik kullanmıştım iyilesemiyorum ya çok halsizim yutkunurken canım aciyor napcam ben
Canım lütfen kendini üzme zamanla alılacaksın bebeğin dilinden anlayacaksın o sana sen ona alışacaksın bir bakmışsın zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini kendine yüklenme gözledikçe zaman geçtikçe oturacak her şey çok güzel bir annesinKızlar crvabı olan var mı Sütü bir göğüste 50 dakika boyunca içiyor. Böyle olunca ne yapmalıyım diğer memeyi diğer emzirmeye mi saklayım yoksa sağop mı bırakayım. Ağlamak istemiyorum ama hiçbir şey bilmediğim için de kendimi tutamıyorum.
Bende braun koltuk altı ölçer var 6 sn de doğru ölçüm yapıyor şuan için memnunumSelam kızlar ateş ölçer olarak be almıştınız bebişler için bende normal klasik modelden var ama bebeklere kulaktan ölçenler daha iyi oluyor dediler .
Benim ikisi de sol memeyi hiç sevmediler 40 gün olduk daha yeni yeni sola alıştılar ilk zamanlar ucunu solun kavrayamıyorlardı öğürür gibi yapıp bırakıyorlardı sağ meme veriyordum ama şimdi solu da alıyorlar kavramaya başladılar çene güçlendi rahatladılar şeninde düzelir canım her emzirmede solu vermeyi dener almasa bile denemiş olFutbol topu dedikleri pozisyonda içiyor sağı. Solu almıyor aynı pozisyonda yatırıyorum yine almıyor.
Ne durumdasın canımŞimdi kalktım canım inşallah bakalım hareket edeyim bol bol
Evet normal çeşmede yıkıyorum elimde sallayıp suyunu döküyorum ıslakken daha iyi yapışıyorAy moral oldun Allah razı olsun. O uçları yıkıyor musun?
Philipsinkini almış eşim onu kullandım kaynar suya koymak lazım mı diye sormuştum hastanede bana hayır dediler ince olduğu için koyma sıcak suyla yıkayıp tak dediler belki de yapısı bozuldu yenisini al bakalım ve asla pes etme benim bebeğin 15 günlük ve iki gündür cebelleşmiyoruz sağ memeyleHangi silikon uç kullandın? Ben acaba diyorum kaynar suda beklettim ucu da yumuşadı diye sevmiyor mu, çünkü ilk almıştı sonra onu da sevmedi. Yenisini mi alsam?
Dakika tut canım 5dakşka da bir gelirse düzenli geç hastaneye baksınlar biKızlar sancım var yarım saattir. Başta afedersiniz tuvaletimi yaptım sancıyla. Ama geçmedi. Hala devam ediyor. Sancının kaç dakikada bir geldiğini ölçemiyorum. Çünkü 5-10 saniye gecer gibi oluyor tekrar başlıyor. Sizce doğum sancısı mı? 38+5 olduk. Bebek bugün aşağı cok baskı yaptı. Kafası sanki kanala girdi gibi. Vajinamın üstü ağrıyor. Belimde de ağrı var böbrek agrısı gibi.
Oy maşallah başlamış sancılar
Yanlışlıkla şubat gurubunada atıldıEki Görüntüle 3405394
Gözlerimi açamıyorum üstüm başım kusmuk ve süt içinde bizde durumlar böyle kızlar
Sancı başladı canım yürüyorum odada, ama açılma için çok umutsuz konuştu yavaş ilerliyormuş hatta ilerledi mi bilmiyorum 2 kez sordum cm söylemedi daha yeterli değil belki bir anda hızlanır belki sabahı bulur bilemeyiz dediNe durumdasın canım
Evet normal çeşmede yıkıyorum elimde sallayıp suyunu döküyorum ıslakken daha iyi yapışıyor
Philipsinkini almış eşim onu kullandım kaynar suya koymak lazım mı diye sormuştum hastanede bana hayır dediler ince olduğu için koyma sıcak suyla yıkayıp tak dediler belki de yapısı bozuldu yenisini al bakalım ve asla pes etme benim bebeğin 15 günlük ve iki gündür cebelleşmiyoruz sağ memeyle
Dakika tut canım 5dakşka da bir gelirse düzenli geç hastaneye baksınlar bi
Oy maşallah başlamış sancılar
Altan muayene bile çok zorlanıyorum vajinusmusum ben sırf çatı muayenesi muhabbettine sezeryan olmayı düşünüyorumBende 38 de oldum hiç korkma iki parmağıyla bakıyor doktor çok kısa sürüyor
Kendini kasma diğer muayeneler gibi değil mesela alttan baktıkları ultrason daha uzun öyle düşün iki parmağıyla içeriye bakıyor sadece daire çizer gibi dakika bile sürmüyor eldiven takıyor eline jel sıkıyor bide artık 38 haftada bebek baş aşağıysa kafasından dolayı alt kemiklerin genişlemiş oluyor o genislikten anlamazsin bile inşallahAltan muayene bile çok zorlanıyorum vajinusmusum ben sırf çatı muayenesi muhabbettine sezeryan olmayı düşünüyorum
Hiç belli olmuyor o bana da ikindi akşam anca gelir demişti ebe öğlen doğurdum 3 saatte tabi suni de değişir mi bilmiyorumSancı başladı canım yürüyorum odada, ama açılma için çok umutsuz konuştu yavaş ilerliyormuş hatta ilerledi mi bilmiyorum 2 kez sordum cm söylemedi daha yeterli değil belki bir anda hızlanır belki sabahı bulur bilemeyiz dedi
Bizde bunu kullanıyoruz canımKızlar doktora yazdım bu vitamini dedi al bende yarın başlıcam vermeye..
Biraz içim rahatladı böyle anlatınca teşekkür ederimKendini kasma diğer muayeneler gibi değil mesela alttan baktıkları ultrason daha uzun öyle düşün iki parmağıyla içeriye bakıyor sadece daire çizer gibi dakika bile sürmüyor eldiven takıyor eline jel sıkıyor bide artık 38 haftada bebek baş aşağıysa kafasından dolayı alt kemiklerin genişlemiş oluyor o genislikten anlamazsin bile inşallah
Ben daha iyiyim bebiş sarılık oldu kilosu biraz düştü onunla uğraşıyorum gece uyumuyor tam ramazan bebesi gündüz de kademeli bu uyuyor uyku gözümden akıyor walla s et k naptın nasıl gidiyorCnm nasılsın? Nasıl gdıyor bebişin nasıl
Vallahi canım nasıl geçecek bilmiyorum, pazartesi günü bizim düşmese ben şekerli su vereceğim, bilmiyorum duydun mu canım şekerli su ile atlatanlar var. Ne zararı olabilir ki diye düşünüyorum. Acaba bizim sütümüzden mi geçiyor.ben de bugün daha da sararınca götürdüm. yavrumu sürekli deldirtmekte çok üzüyor beni. of şu sarılıktan bir kurtulsak
bir çare, çözüm bulursan haberleşelim muhakkak olur mu
inşallah biran önce toparlanırlar. baygın şekilde uykulu gördükçe üzülüyorum.
su içmeye ve sağmaya devam et muhakkak gelecektir sütün, pes etme. sarılık elbet geçecek, sabredeceğiz ama süt bize hep lazım
Zıbın üstü pijama takımı altı tek kat ayakları çift üstüne de ince battaniye örtüyorum uyurkenKızlar evin sıcaklığı ortalama 24 derece oluyor. Evi bu sıcaklıkta olanlar bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz?