2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Gece kaka yapmıyorlar kuzum 2 günde bir kaka yapmıyorlar ayrıca mama aldıkları için. İlk başlarda çok kaka yapıyorlardı ama mama işim içine girince 2 günde bir kaka başladı. Gece max 3 kez besleniyorlar 3. De zaten sabah oluyor uyanıyorlar. Ama her beslenmede çiş yapmış oluyorlar o zaman çişli bez altlarında mı kalsın? Kız bebek ya enfeksiyon olmaz mı o kafamı karıştırdı

Reactions: The
Pişik bizde olmadık şükür ama sızdırma malesef oldu 2 defa iki numaraya geçtik biz 1 numara çok küçük geliyordu bitince kesinlikle değişiyorum bezi

Anladım kuzum yani 2 kez falan değiştirilebilir sanırım geceleri. Ben her 2 saatte bir değiştirmek zorunda kalıyordum çünkü her seferinde istisnasız kaka yapıyordu ilk zamanlar. Eğer aşırı çiş yapmıyorsa değiştirmiyordum ama kızlar enfeksiyona daha yatkın evet o yüzden şu an emin olamadım. En azından 3 aylık ve olana kadar sık değiştirmekte fayda var sanırım, zaten sonra bu kadar alt değişimi yapılmıyor.

Canım 2 numara çok büyük değil mi bebiş kaç kg ?
Sleepy 1 numarası çok küçük canım gebeyken yorumlarda hep okuyordum sleepy alsanız bir numara 1 poşet alın diye çok küçükmüş sadece benim bebiş kilo verdiği için biz 1 numarayı baya kullandık..en son 3300 şimdi çok merak ediyorum kaç olmuş yarın 1 ayı tamam oluyor oğluşumun çok şükür Allahıma21 sağlık ocağında aşısı var o zaman kilosu belli olucak

Bende değişiyorum her 2/3 saatte bir çünkü dolu oluyor şubat grubuna da sordum bakalım. İnternette gece değişime gerek yok diyor
Canım ben ilk zamanlarda gece her uyandığında değişiyordum ama son bi kaç gündür artık kaka yapmadıysa değişmiyorum uykusu bölünüyor çünkü

Doğum yapan arkadaşlar, Rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini. İstanbul anadolu yakasında önerebileceğini doktor var mı?

Kız 3300 için 1 numara küçük değil ki. Benim oğlan zaten 4 kg doğmuştu, direk 2 numara ile mi başlayacaktım ben de sleppy ile başladım ve hep onunla devam ettim nerdeyse. büyük bez de sızdırma yapar bu arada.

Pişik bizde olmadık şükür ama sızdırma malesef oldu 2 defa iki numaraya geçtik biz 1 numara çok küçük geliyordu bitince kesinlikle değişiyorum bezi
Bende molfix ve sleepy karışık kullanıyorum bezi. Bizde 2 numaraya geçtik.

Cnm sleepy nin sızdırma yaptgını duymuştum, smdılik slepy iyi gdıyor bızde. Sen mamayı fazla verdgın için çok çiş yapıyo olabılır. Taşıyor olabılır.
Gce bn oğlumda hiç bez değiştrmıyordum ama kızımda her bezi poklu oldugu için gcede 3 kez poklu bez değiştrıyorum

Bakalım ne diyecek doktor yarın kan alınacak, nasıl ağlayacak onu düşünüyorum şimdide,

Kuşum sen kilosu düşük dıye dıye mamayı dayadın mı yoksa 4 kilo olmuştur bebişin 2 numara buyuk değilmi.?
Bna slepy 1 numara buyuk gelıyor. İnternette slepynın 0 numarasını buldum. Varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…