2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ben her emzirmede bakıyorum çişi dolduysa alıyorum kaka zaten her yaptığında alıyorum

Canım benim de 38de 2-3cmdi neler yaptım neler 39+6da geldi
Gittiğim hastane en fazla 40 a kadar bekletiyo sonra kendileri başlatıyor doğumu 40 tan sonrası bebek kaka yapar riskli diye inşallah kendi sancım gelir gerek kalmaz

Bende 38 im hiç sancı çıkmıyor nst de valla hiç yürüyecek squat yapacak halim yok çok ağır geciyo benimki napsam bilemedim

Daha o saçlar dökülecek, yerine yenileri çıkacak gönlünce olsun, bizimkinin de yıkadıkça açılıyor sanki
Bende senin gibi düşünüyorum canım, ama benim kv bebek kokar diyor
Mis gibiler ya nasıl koksun
Geçmiş olsun canım, bende sezeryan oldum, üstelik 15 e 9 tansiyonla doğuma girdim, doğumdan hemen sonra düzene girdi hamd olsun, tansiyon ilacını düzenli kullan bakalım, şifa okur inşallah
Aynen planım bu yiyip içip 2 saate bizim eve gitmemiz gerek uyuyacaklar demek
Çok mantıklı
Canım gözünaydın, analı babalı büyüsün yavrucak, sana da geçmiş olsun
Sen emzirmeye devam et, sütün fazlaşacaktır emzirdikçe, tabiki öğrenir bebekler emme refleksi ye doğuyor, haftası da çok iyi maşallah
Ben göğüs ucuyla denedim bir süre, sonra alıştı göğsüme, ucunu da çıkarıyor hem bebek rahat emiyor

Emzirme seasından selam olsun

Bizimkinin de morardı ama elinin üstü morardı senin kızı ne hale getirmiş ya
Valla bide idrar tahlili için yapışkanlı poşet verdiler onu da beceremedim son bi tane kaldı elimde yarın deneyeceğim eğer beceremezsem hastaneye gidip orada taktıracağım o kanı alan pisliğe de iki çift lafım olacak

Ayyy bizimde yarın aşimiz var umarım bebeğimle birlikte yine ağlamam bende kilosunu merak ediyorum en son 2850 ydi 300 gram almıştı
Topuktan kan alarken ağlamadım ama koldan alarken çok kötüydümEn son ne zaman baktırdın kilosuna bende çok merak ediyorum ya kilosunu

Gözün aydın canım analı babalı büyüsün minnoş

Cnm gozun aydınanneliğin hayırlı olsun sen memede tut ten teması yapıno emer annesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…