O zaman en iyisi değiştirmeye devam edeyim uyandırmadan hızlıcaBen her emzirmede bakıyorum çişi dolduysa alıyorum kaka zaten her yaptığında alıyorum
Canım benim de 38de 2-3cmdi neler yaptım neler 39+6da geldi
Gittiğim hastane en fazla 40 a kadar bekletiyo sonra kendileri başlatıyor doğumu 40 tan sonrası bebek kaka yapar riskli diye inşallah kendi sancım gelir gerek kalmazBen her emzirmede bakıyorum çişi dolduysa alıyorum kaka zaten her yaptığında alıyorum
Canım benim de 38de 2-3cmdi neler yaptım neler 39+6da geldi
Bende 38 im hiç sancı çıkmıyor nst de valla hiç yürüyecek squat yapacak halim yok çok ağır geciyo benimki napsam bilemedimKızlar selam 38+0 olduk bugün bebe 3400 olmuş çatı muayenesi oldum korktuğum gibi geçmedi çok şükür rahattı bir engel görmedi herşey yolunda sadece çişimi yaparken zorlanıyorum çok ince sızıntı gibi geliyor dedim bebek çok aşağıda başı tam idrar kesene bastırıyor o yüzden dedi 1 cm açıklık var güzelce yürü bol bol sguad yap şiddetli düzenli sancın kanaman olursa suyun gelirse gel dedi haftaya tekrar kontrol nst iyi çıktı ama sancılarım var düzensiz çok güzel bunu bekleriz dedi sürekli çömelip asılmak istiyorum dedim yapabilirsin dedi biran önce sağlıkla gelsin inşallah
Canım bende değiştiriyorum çişli olduğunda mutlaka. Sonuçta asit yani. Yakar yara yapar kıyamam.O zaman en iyisi değiştirmeye devam edeyim uyandırmadan hızlıca
Daha o saçlar dökülecek, yerine yenileri çıkacakKızlar kayramın sarı olmasını çok dilemiştimsaçların uçları sarı geriye kalan siyah ama kirpikler kaşlar sarı hatta kaşlar sarılıktan görünmüyor bile hangisine dönüşecek çok merak ediyorum
Bende senin gibi düşünüyorum canım, ama benim kv bebek kokar diyorAynen bence de canım haftada 1 yeterli. Ben de max öyle yaparım sanırım. Gerçi ben oğlumda öyle haftada 3 falan yikayamiyordum kışa geldiği için usuturum diye korkuyordum ama bu nasipse önümüz yaz olacağı için daha çok yıkanır sanırım
Geçmiş olsun canım, bende sezeryan oldum, üstelik 15 e 9 tansiyonla doğuma girdim, doğumdan hemen sonra düzene girdi hamd olsun, tansiyon ilacını düzenli kullan bakalım, şifa okur inşallahKızlar sezaryen olup tansiyon yüksekliği yaşayan var mı ? Dün gece tansiyonum 17-9 ları buldu. Acilde mr ve tomografi çektiler anestezi beyni etkilemiş mi diye. Bişey çıkmadı . Tansiyon ilacı verdi ama benim baş ağrılarım geçmiyor. Hiç böyle baş ağrısı yaşamamıştım hayatımda. Tansiyonum sürekli yüksek ,nabzım 50 lere düşüyor. Çok kötü hissediyorum. Bünyem anesteziyi kaldırmadı galiba.
Çok mantıklıAynen planım bu yiyip içip 2 saate bizim eve gitmemiz gerek uyuyacaklar demek
Canım gözünaydın, analı babalı büyüsün yavrucak, sana da geçmiş olsunKızlar Sude Nil doğduçok ağrım oldu sezeryandan dolayı anca yazabiliyorum. 3.475 kg doğdu. 51 cm. 39+1'de doğmuş oldu. Boğazına iki tur sarılan kordonuyla. minnoş henüz emmiyor doğru dürüst. Umarım yarın alır memeyi. Karnı doyuyor hemşirenin memeden sıktıkları ile sanırım ama kendisi ememiyor henüz. B Buddy x bizi de günceller misin cansucum öğrenir di mi emmeyi, sütüm de daha fazla olur di mi
Sağol kuzumAyyy kıyamam ya kuzum valla ne deyim bilemedim gerçekten gecmiş olsun
İnşallah canımCnm sanmıyorum ezılme oldugunu, ama geçer o morartı merak etme
Valla bide idrar tahlili için yapışkanlı poşet verdiler onu da beceremedim son bi tane kaldı elimde yarın deneyeceğim eğer beceremezsem hastaneye gidip orada taktıracağım o kanı alan pisliğe de iki çift lafım olacakBizimkinin de morardı ama elinin üstü morardı senin kızı ne hale getirmiş ya
Topuktan kan alarken ağlamadım ama koldan alarken çok kötüydümAyyy bizimde yarın aşimiz varumarım bebeğimle birlikte yine ağlamam bende kilosunu merak ediyorum en son 2850 ydi 300 gram almıştı
Ben bilmiyorumki haftasını keski bilsemCanım yunus haftada kaç kilo alıyor
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün minnoşKızlar Sude Nil doğduçok ağrım oldu sezeryandan dolayı anca yazabiliyorum. 3.475 kg doğdu. 51 cm. 39+1'de doğmuş oldu. Boğazına iki tur sarılan kordonuyla. minnoş henüz emmiyor doğru dürüst. Umarım yarın alır memeyi. Karnı doyuyor hemşirenin memeden sıktıkları ile sanırım ama kendisi ememiyor henüz. B Buddy x bizi de günceller misin cansucum öğrenir di mi emmeyi, sütüm de daha fazla olur di mi
En son gttıgımde 2900 dü 12 gün önceKaç kilo ki bebişin canım
Cnm gozun aydınKızlar Sude Nil doğduçok ağrım oldu sezeryandan dolayı anca yazabiliyorum. 3.475 kg doğdu. 51 cm. 39+1'de doğmuş oldu. Boğazına iki tur sarılan kordonuyla. minnoş henüz emmiyor doğru dürüst. Umarım yarın alır memeyi. Karnı doyuyor hemşirenin memeden sıktıkları ile sanırım ama kendisi ememiyor henüz. B Buddy x bizi de günceller misin cansucum öğrenir di mi emmeyi, sütüm de daha fazla olur di mi
ah bizdr de durum aynıSiz bebenizi besliyorsunuz bu saatte, ben de koca dana kocama sahur hazırladım onun besliyorumhayırlı sahurlar kızlar
Tam şuan emiyo sahur yapıyo zaarSiz bebenizi besliyorsunuz bu saatte, ben de koca dana kocama sahur hazırladım onun besliyorumhayırlı sahurlar kızlar
Kız bu Nisan anneleri grubuna ne olmuş aşırı merak ettim ashelydd yok ortada afra daah bizdr de durum aynı