2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Yok bende 1 numara sleepy sızdırma yaptı ve 2 numarada dün yaptıama 2 numarayla daha rahat ediyor bebişim kızartılar olmuyor en azından ben çok sık kapatıyorum birde 3300 olunca bende 1 numara kullanıyordum 2 gündür iki numaraya gectim

İlk günler bizde iyi gidiyorduk ya..Yok canım kardeşimin hiç sütü olmadı Molfix kullandı taşıma olmadı..Gece değişmeden olmuyor canım gece 1 defa boklu bez görüyorum ben ama ilk günler daha fazlaydı

Kuşum sen kilosu düşük dıye dıye mamayı dayadın mı yoksa 4 kilo olmuştur bebişin 2 numara buyuk değilmi.?
Bna slepy 1 numara buyuk gelıyor. İnternette slepynın 0 numarasını buldum. Varmış.
Yok kız valla sütüm çok yok ölücemmama yetmiyor bizeOlurmu ya 4 kilo çok mutlu olurumyok canım büyük diğil birde erkek olduğu için sık kapatıyorum hemen kızarıyor

Kızlar Sude Nil doğdu çok ağrım oldu sezeryandan dolayı anca yazabiliyorum. 3.475 kg doğdu. 51 cm. 39+1'de doğmuş oldu. Boğazına iki tur sarılan kordonuyla. minnoş henüz emmiyor doğru dürüst. Umarım yarın alır memeyi. Karnı doyuyor hemşirenin memeden sıktıkları ile sanırım ama kendisi ememiyor henüz. B Buddy x bizi de günceller misin cansucum öğrenir di mi emmeyi, sütüm de daha fazla olur di mi

Ya ben bu doğum korkusundan uyuyamıyorum resmen dokuz aydır ama senin doğumunu dinleyince nasıl bir rahatlık geldi anlatamam.Sağlıklı bir ömür diliyorum sizeUmarım ben de çok kolay doğururumBu arada kaç kg doğdu 38.haftada?Biz de 38 olduk artık ama doktor çok yukarıda dedi dün çatı muayenesi yaptı ilk defa

Gözün aydın canım. Darısı bize maşallah iyiyseniz geri gelir. Emer annesi merak etme. Hastanede sağma yapıyorlarsa sağ sütünü. Kasık biberonla falan ver. Direkt biberon almasından iyidir heralde

Bizimkinin de morardı ama elinin üstü morardı senin kızı ne hale getirmiş ya

Kızlar yaaa bende burdaki Su muhabbetini kayınvalidem ile paylaştım, o da Su verenlere hak verdi hatta bende verdim 3 çocuğumda dedi. Kaynatılmış suyu dilini ıslatacak kadar versek olur dedi. Bizimki hem beni emiyor hem de mama yiyor. Ama ben kararsız kaldım açıkçası. Onun da tecrübesine güvenen biriyim çok güzel bakıyor oğluma çok bilgili bu konularda

Ben her emzirmede bakıyorum çişi dolduysa alıyorum kaka zaten her yaptığında alıyorum
Canım benim de 38de 2-3cmdi neler yaptım neler 39+6da geldi

Ayyy bizimde yarın aşimiz var umarım bebeğimle birlikte yine ağlamam bende kilosunu merak ediyorum en son 2850 ydi 300 gram almıştı

Hayırlı olsun canım. Bizim de tutmadı uç aldırdılar sütüm de gelmemişti ucu takıp emzirdim şırıngayla mama sıktım ağzına o şekilde besledim 2gun. Sonra sütüm geldi uçla devam etti emmeye. Ondan bir kaç gün sonra uçsuz emmeye başladı. İstersen uçla emzirmeyi dene hem gogus ucu da çıkıyor onunla

Yaaa güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Valla benim doktorum da normal doğum yolların kapandı gibi görünüyor 1 aydır sancın olmasına rağmen açılman hiç yok üstelik bebek de kanala girmedi demişti , bunu dedikten 1 gün sonra doğum yaptım yani bebişlere hiç belli olmuyor gerçekten :) benim kızçem minik. 2740 kilo doğdu canım gerçekten uykularını kaçırmana değmeyecek .. kendini ne kadar rahatlatırsan o kadar kolay bi doğum olur inan bana . Ben hamile kaldığım ilk günden beri kendime hep eğer bebek ve benim için olumsuz bir durum olmazsa normal doğum yapıcam ve çok da zorlanmycam demiştim çok şükür öyle de oldu . Acının psikolojiyle birebir bağlantısı olduğuna inanıyorum :) beynini kandır yeter ki .

Sağol canım deneyeyim yarın hemşireye söyleyip

Oy gözün aydın canım maşallah tabiki emmeye başlayacak hemencecik sütünde artacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…