Aklıma bu soru gelmedi daha önce aradım ama mesai saatlerinde bilgi alabileceğimi söylediler yarın öğreneceğim canımCnm bn 2 gce kalınan hastane tercıh ettım. Ama genelde 1 gce kalınıyor. Senın hastanen kaç gce? Sorsana cnm
Tabiki de her istediğinde meme verdim uyuyorsa 2saatte bir verdim mamayı da beslenme saatine göre ayarlayıp verdimArada emzirme yaptın mı peki canım,
Yok bende 1 numara sleepy sızdırma yaptı ve 2 numarada dün yaptıKız 3300 için 1 numara küçük değil ki. Benim oğlan zaten 4 kg doğmuştu, direk 2 numara ile mi başlayacaktımben de sleppy ile başladım ve hep onunla devam ettim nerdeyse. büyük bez de sızdırma yapar bu arada.
Molfix 2 numarasını bilmiyorum ne kadar büyüklükte ama sleepy için iyi yaptın 2 numaraya gectin cok küçüklerBende molfix ve sleepy karışık kullanıyorum bezi. Bizde 2 numaraya geçtik.
Kaç kilo ki bebişin canımKuşum sen kilosu düşük dıye dıye mamayı dayadın mı yoksa4 kilo olmuştur bebişin 2 numara buyuk değilmi.?
Bna slepy 1 numara buyuk gelıyor. İnternette slepynın 0 numarasını buldum. Varmış.
İlk günler bizde iyi gidiyorduk ya..Yok canım kardeşimin hiç sütü olmadı Molfix kullandı taşıma olmadı..Gece değişmeden olmuyor canım gece 1 defa boklu bez görüyorum ben ama ilk günler daha fazlaydıCnm sleepy nin sızdırma yaptgını duymuştum, smdılik slepy iyi gdıyor bızde. Sen mamayı fazla verdgın için çok çiş yapıyo olabılır. Taşıyor olabılır.
Gce bn oğlumda hiç bez değiştrmıyordum ama kızımda her bezi poklu oldugu için gcede 3 kez poklu bez değiştrıyorum
Kuşum sen kilosu düşük dıye dıye mamayı dayadın mı yoksa4 kilo olmuştur bebişin 2 numara buyuk değilmi.?
Bna slepy 1 numara buyuk gelıyor. İnternette slepynın 0 numarasını buldum. Varmış.
Ya ben bu doğum korkusundan uyuyamıyorum resmen dokuz aydır ama senin doğumunu dinleyince nasıl bir rahatlık geldi anlatamam.Sağlıklı bir ömür diliyorum sizeValla doula ile nasıl oluyor hiç bilmediğim için yorum yapamycam canım :) benim için çekilmesi imkansız bir acı değildi açıkçası. Tabi herkesin acı eşiği de farklı . Bu arada benim 34.haftadan beri sancılarım vardı nst ‘de hep 80-100 arası sancım çıktı ama hiçbirisini hissetmedimTam 38.haftada doğdu bu arada .ismi de İlay
Gözün aydın canım. Darısı bizeKızlar Sude Nil doğduçok ağrım oldu sezeryandan dolayı anca yazabiliyorum. 3.475 kg doğdu. 51 cm. 39+1'de doğmuş oldu. Boğazına iki tur sarılan kordonuyla. minnoş henüz emmiyor doğru dürüst. Umarım yarın alır memeyi. Karnı doyuyor hemşirenin memeden sıktıkları ile sanırım ama kendisi ememiyor henüz. B Buddy x bizi de günceller misin cansucum öğrenir di mi emmeyi, sütüm de daha fazla olur di mi
Bizimkinin de morardı ama elinin üstü morardı senin kızı ne hale getirmiş yaSelam kızlar bugün Elisanın elinden kan aldılar alındıktan sonra hemen morardı hala geçmedi kaç saat oldu doktoruna yazdım her gün foto atın hassas ciltli morarmış dedi böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda ağla ağla helak oldum gidip kadını kesesim var zor tutuyorum kendimi
Eki Görüntüle 3403702 Eki Görüntüle 3403703
Ben her emzirmede bakıyorum çişi dolduysa alıyorum kaka zaten her yaptığında alıyorumSize de danışayım kızlar ? Kız bebeklerde farklı mı bilmiyorum ama gece her besleme de 2-3 saatte bir alt değişiyorum kaka zaten 2 günde bir yapıyorlar mamadan dolayı. Ama çiş her yaptıklarında altlarını değişiyorum gece gündüz fark etmiyor. Sizde öyle mi yapıyorsunuz kimisi çişli bezi sürekli değişmiyormuş her 2-3 saatte bir değilde bi değişip bir değişmiyormuş ?
Canım benim de 38de 2-3cmdi neler yaptım neler 39+6da geldiKızlar bugün tam 38 hafta oldum 3 4 cm açıklığım varmış nst de sancı 0 artık bir an önce doğurmak istiyorum zorlanıyorum bir yandan korkuyorum çok hareketsiz geçirdim hamileliğmi nasıl dogururum bilmiyorum bu açıklıkla ne zaman doğum olur acaba bide acayip çatı ağrım var kemiklerim çok ağrıyor
Canım yunus haftada kaç kilo alıyorYok kız valla sütüm çok yok ölücem mama yetmiyor bize Olurmu ya 4 kilo çok mutlu olurum yok canım büyük diğil birde erkek olduğu için sık kapatıyorum hemen kızarıyor
Ayyy bizimde yarın aşimiz varSleepy 1 numarası çok küçük canım gebeyken yorumlarda hep okuyordum sleepy alsanız bir numara 1 poşet alın diye çok küçükmüş sadece benim bebiş kilo verdiği için biz 1 numarayı baya kullandık..en son 3300 şimdi çok merak ediyorum kaç olmuş yarın 1 ayı tamam oluyor oğluşumun çok şükür Allahıma21 sağlık ocağında aşısı var o zaman kilosu belli olucak
Hayırlı olsun canım. Bizim de tutmadı uç aldırdılar sütüm de gelmemişti ucu takıp emzirdim şırıngayla mama sıktım ağzına o şekilde besledim 2gun. Sonra sütüm geldi uçla devam etti emmeye. Ondan bir kaç gün sonra uçsuz emmeye başladı. İstersen uçla emzirmeyi dene hem gogus ucu da çıkıyor onunlaKızlar Sude Nil doğduçok ağrım oldu sezeryandan dolayı anca yazabiliyorum. 3.475 kg doğdu. 51 cm. 39+1'de doğmuş oldu. Boğazına iki tur sarılan kordonuyla. minnoş henüz emmiyor doğru dürüst. Umarım yarın alır memeyi. Karnı doyuyor hemşirenin memeden sıktıkları ile sanırım ama kendisi ememiyor henüz. B Buddy x bizi de günceller misin cansucum öğrenir di mi emmeyi, sütüm de daha fazla olur di mi
Yaaa güzel dileklerin için çok teşekkür ederimYa ben bu doğum korkusundan uyuyamıyorum resmen dokuz aydır ama senin doğumunu dinleyince nasıl bir rahatlık geldi anlatamam.Sağlıklı bir ömür diliyorum sizeUmarım ben de çok kolay doğururum Bu arada kaç kg doğdu 38.haftada?Biz de 38 olduk artık ama doktor çok yukarıda dedi dün çatı muayenesi yaptı ilk defa
Sağol canım deneyeyim yarın hemşireye söyleyipHayırlı olsun canım. Bizim de tutmadı uç aldırdılar sütüm de gelmemişti ucu takıp emzirdim şırıngayla mama sıktım ağzına o şekilde besledim 2gun. Sonra sütüm geldi uçla devam etti emmeye. Ondan bir kaç gün sonra uçsuz emmeye başladı. İstersen uçla emzirmeyi dene hem gogus ucu da çıkıyor onunla
Darısı başına çok çok güzelGözün aydın canım. Darısı bizemaşallah iyiyseniz geri gelir. Emer annesi merak etme. Hastanede sağma yapıyorlarsa sağ sütünü. Kasık biberonla falan ver. Direkt biberon almasından iyidir heralde
Oy gözün aydın canım maşallahKızlar Sude Nil doğduçok ağrım oldu sezeryandan dolayı anca yazabiliyorum. 3.475 kg doğdu. 51 cm. 39+1'de doğmuş oldu. Boğazına iki tur sarılan kordonuyla. minnoş henüz emmiyor doğru dürüst. Umarım yarın alır memeyi. Karnı doyuyor hemşirenin memeden sıktıkları ile sanırım ama kendisi ememiyor henüz. B Buddy x bizi de günceller misin cansucum öğrenir di mi emmeyi, sütüm de daha fazla olur di mi