- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Canım inan bana korkacağın en son şey fototerapi olsun hemencik etki ediyor öyle söylüyeyim bebişin rengi bembeyaz oluyor cihazın ışığı ve sıcaklığı çok iyi geliyor onlara bukadar çok kendini yıpratmana üzülüyorum ama ben yapma bak sütünde etkilenmesin bizde şöyle oldu bebeği tamamen soyuyorsun birtek bezi kalıyor şapkasını takıp onlara göre bir göz bandı var onuda üzerine takıyorsun ki gözleri ışıktan zarar görmesin ilk bi huysuzlanıyorlar sonra alışıyorlar hatta çok huzurlu uyuyordu kayram inşallah seninde öyle olacakCanım çok korkuyorum fototerapiden ben neden bilmiyorum ama ya ışık yakarsa diye, peki canım bebek nasıl duruyor orda, anne yanında kalıyor mu. Nasıl bir şey kuzum
Canım çok geçmiş olsun benim oğlumunda çok kanı alındı günde 3 kere 2 3 tüp öyle diyeyim sana ama çok az morarma olmuştu bu bildiğin siyah gibi kıyamamSelam kızlar bugün Elisanın elinden kan aldılar alındıktan sonra hemen morardı hala geçmedi kaç saat oldu doktoruna yazdım her gün foto atın hassas ciltli morarmış dedi böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda ağla ağla helak oldum gidip kadını kesesim var zor tutuyorum kendimi
Eki Görüntüle 3403702 Eki Görüntüle 3403703