2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Geliyor sanırım teyzesi sağlıkla gelsin inşallah Rabbimden en büyük dileğim bu sefer ağlama sesi duyayım bende sana edicem kuzum rabbim tez zamanda toparlanmani nasip etsin
Ay gelsin artık annesi haketti bu anı. En güzel şekilde hatırlayacağın çok özel bir an olsun inşallah canım benim. O sesi duymak dünyalara bedel

Allah yardımcınız olsun canım travmaların tez vakitte rabbim unuttursun yüreğine ferahlık versin

Canım mama öcü değil bunu çoğu insan aşamıyor ne yazıkki bende ikizlerimden birinde o gaflete düştüm. Doktor nasıl beslediğimi sordu anne sütünü sağıp mibiberonls verdiğimi söyledim. Aaa neden öyle yapıyorsun falan dedi ne kadar içtiğini bilmek içimi rahatlatıyor benim için sorun tok yeter ki beslensin sarılık olmadın tekrar küveze koymak istemiyorum dedim. O da öyle şey mi olur diyip beynimi yıkadı o an inat ettim meme verdim sadece. Sonuç bebeğim sarılık oldu ve korktuğum başıma geldi 3 gün daha bebeğimi küveze geri götürdüm küvezde yattı zaten yeni küvezden çıkmıştı şimdi umrumda değil kim ne demiş dayıyorum mama veriyorum biberondan anne sütü ne içtiğini ne kadar içtiğini biliyorum sütüm bir yerde bitecek ikize ne kadar yeteceğim ama gram umrumda değil önemli olan temel ihtiyaçlarını gidermek bebeklerim doysun da nasıl doyarsamdoysun onların beslenmesi gerek inat değil yani çok haklısın

Ay gelsin artık annesi haketti bu anı. En güzel şekilde hatırlayacağın çok özel bir an olsun inşallah canım benim. O sesi duymak dünyalara bedel
Gerçekten öyle bebeğimi gördüğümde direkt ağlamıyor dedim bekle dediler ağladı sonra. Rabbim hiç kesmesin yavrularımızın seslerini

Hiç öyle düşünme bi yerde bitmicek annesi onlar için sagdıgında yada emzirdiğinde daha da artacak kimseye kulak asmayalım bebeklerimiz için en iyisini biz biliriz. Benim de sütüm hemen gelmedi diye çok psikolojik baskı gördüm sütün gelseydi sütün olsaydı vs vs. Kaynana bunu yapanda. Sütüm gelsin diye gittim bestlak içtim sürekli sonra oldu memelerim taş gibi ve ağrı yaşadım iki gün. Fazla kullandım sanırım ondan oldu ama mahvetti beni kaynanam süt diye diye. Sonra sütüm gelince bak noldu geldi sütüm ne geçti eline dedim hastanelik olacaktım. Sonra bebeğim uçla emiyor diye iyi beslenemiyo demeye başladı ve çok şükür bebeğim ucu da bıraktı. Üzgünüm babannesi ama torunu onu sevmicek hakkım da helal değil günlerce ağladım ve bebeğim hepsini hissetti

Oy canım ne yaşamışsın ya ay bu kv şer gerçekten kapatılsın artık.. hem yaşlı hem cahiller gerçi seninki gençti. Bestlak evet fazla kullanınca taş yapıyor kuzum ya bir de sağım da aynı şekilde bende fazla sağımdan mahvoldum şimdi artık eskisi gibi sağım yapıp boşaltamıtırum 2 saatte virmolmuyor zaman yok bu sefer denge şaştı sütüm azalmaya başladı neyseki eşime söyledim üzülme yine düzelir falan dedi yanımda olmasaydı köyü hissederdim depresyon merhaba olurdum. Sen ağlama canım bebeğin gerçekten hisseder ilerde bizim duygu durumlarımız bebeklerde travmaya sebep oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama ben her üzülüp ağladığımda bu aklıma gelip daha çok üzülüyorum bir de klasik hormonlar. Süt işi anne için gerçekten psikolojik bir savaş bir de şu çevre baskısı delirtiyor insanı

Kızlar nst de düzenli sancı çıkıyor,daha 36 yeni bitecek acaba doğum yakın mıdır,100 bile çıktı dün

E şimdi de emzik düşünce uyanıp ağlıyor . Ne yapmalıyız tecrübe analar heeelllppp
Kız bende yeni çıkarken emziyi denedim ama çıkarken ağlamasa bile ona doğru gidiyordusonrada dil bağı var oğlumun zorlamak istemedim ondan vermiyorum..göğsümde uyuyor benimki geceler ama en azından emzik kadar uğraştırıcı diğil

Işte bundan bahsediyorum ya ama keşke ben de senin gibi yapabilseydim çok dinledim herkesi ama artık bitti bundan sonra içimin rahat ettiği gibi yapacağım. Sen en iyisini en güzelini yapmışsın canım

Kuzum kimseyi dinleme kendi aileni bile ben öyle ediyorum mesela.İlk defa mamayı sipariş Edib doğum çantama koyarken kendi annem bile bana güldü ama sonda benim haklı olduğumu anladı.Ben evde hep diyorum bu çocuğu benden daha fazla çok seven kişi yok babası bile ondan bir tek doktorları dinliyorum ben eğer doktor dediyse mama vericen demek vericem kulaklarını kapat her kese..eski devir bitti eskiden her şey doğaldı benim kv eşime 5 yaşına kadar süt vermiş ve + 3 çocuğu daha vardıbizde istiyoruz sütümüz olsun kim istemezki ama olmayınca olmuyor dünyanın sonu diğil.Senin bebişinde gelicek canım yanına hiç merak etme kendini düşürme bak bizde hastaneden çıkarken kilo verdik ben ağlayarak çıktım çünkü hiç iyi konuşmadı doktorlar ama sonra kendime dedimki ben düşmemeliyim ben düşersem sütüm gelmez çocuk huzursuz olur..o korkuyu bebişin iyi olsun gelsin kucağına zamanla unutacaksın emin ol.Allah üstünüzde olsun

Eveet günü gününe aynı hemde hangimiz doğurcak bakalım. Benim hissettiğim 38in içlerinde gibi
bende aynı öyle hissediyorumc
Uyandırdım ağrım var dıye ilk sancıda beşik kurulu değil dur doğurma diyor şuan biraz daha hafifledi belime girdi bu sefer ay bu gece ben dogurmazsam daha dogurmam
Ay bwn nevresmlerini falan bile hazırladım Toz olmasın diye üzerini de örttüm
Canım zaten genetik sınırlarda demişti, büyük ihtimalle öyle doğum falan olmaz hiç öyle hiasetmiyorum

Ne diyim ki Allah ıslah etsin inşallah

Kızlarrr fitil sokarken fark ettim benim bir taraflarım biraz genişlemiş gibi açıklık olup olmadığını biz anlayamaz mıyız acaba? İlişki falan da olmadı hiç bu aralar

Reactions: The
Cnm mama zehır değil zsten burda en basından beri bas bas bagrıyorum. Sarılık oluyor mama takvıyesi şart dıye

Kndımı bukdr şartlamışken hastanede bna mama verdırtmedıler bn hemsırelerı dınlemezdım ama eşim bukdr hemşire boyle dıyorsa verme dedı. Değerımız 13e çıktı, nyse evde bıraz mama takvıyesi ve bol emzırme ile engelledım

Canım iyi olacaksın, bebegın için en ıyısını sen bılırsın hrsy yoluna grecek, düzenın oturacak, evıne döneceksınbol sütlerın olsun cnm

Cnm bir avazda kurtuldularım senınle, Allahım eline ayağına kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…