- 27 Şubat 2012
- 15.979
- 27.001
- 798
Eşimin tek hayali çocukluktan beri kızı olursa Aybüke koymakmış ben çok zor ısındım isme ama çok güzel bi isimAa benim adım Aybüke![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin tek hayali çocukluktan beri kızı olursa Aybüke koymakmış ben çok zor ısındım isme ama çok güzel bi isimAa benim adım Aybüke![]()
Aa hangisi erken doğarsa kendi aramızda kaan 1 kaan 2 derizyaaa erkek için düşündüğümüz isim Kaan bizim deee![]()
Ay ben nedense yay olacak falan sanıyordum galiba şu an bi şaşırdım ve aydınlandım18-24 Kasım aralığı bakmıştım akrep ağırlıklıydı bu tarihler yani yanlış hatırlamıyorsam en çok Kasım sonu için geçerli![]()
Evet evet ilk başta ben de bi irkildim ama sonradan şükrettim boşver saf sulugöz olacağına güçlü kuvvetli olsun bizi de yüceltir bu durum. Benim annem hayatımda hiç çilek bu işin altından kalkar mı diye düşünmedim der, ne büyük nimet bi anne içinYa yemin ederim şu an akrep fobim biraz azaldı![]()
Cok sukur canim buna sukurAy kıyamisu ya ama bak ne güzel başarılı olmuş ve çok güzel meyvesini alıyorsunuzGerçekten mizah güçlü silah öyle bakabilmek lazım ya
aa harikaAa hangisi erken doğarsa kendi aramızda kaan 1 kaan 2 deriz![]()
bizim rahimler sok ahdjfjfjfLütfen ikincide bununla savaşmak zorunda kalmayalım şıp diye olsun ya![]()
Rahim olduklarını hatırlayacaklar dkhdjdhdhbizim rahimler sok ahdjfjfjf
17 senedir anca regl olsun kist uretsin sorun cikarsin modundaydiRahim olduklarını hatırlayacaklar dkhdjdhdh
Bize 10 Kasım dolayları lazım amaaa18-24 Kasım aralığı bakmıştım akrep ağırlıklıydı bu tarihler yani yanlış hatırlamıyorsam en çok Kasım sonu için geçerli![]()
Aslında doğrusu Aybike. Türkçe'de Bike kadın demek çünkü. Bi kere Moğolistan ya da Özbekistan tam hatırlayamıyorum oralı birisiyle konuşmuştum Büke yanlış demişti. Aybike olmali demisti. Hatta bi hikaye varmıs oralarda. 3 kiz kardesi anlatan. Ortanca kardeşin adı Tasbike en küçük kardeş Aybike'ymis. En büyük kardeşin adını unuttum. Hikayeyi de hatırlamıyorum. Küçüktüm biraz.Eşimin tek hayali çocukluktan beri kızı olursa Aybüke koymakmış ben çok zor ısındım isme ama çok güzel bi isim![]()
AminLütfen ikincide bununla savaşmak zorunda kalmayalım şıp diye olsun ya![]()
Senin zihnin serbest çağrışım gücüYa ben cocukken babannemin bir yardimcisi vardi, Dudu teyzetarkan dudu duduyu yapinca sok olmustum o geldi aklima hahahahaah
![]()
Yamukmuş bide benmki tövbe yarabbim ya djdhdjjdjd şimdi beboyu taşırken aklı başına gelir dik durur17 senedir anca regl olsun kist uretsin sorun cikarsin modundaydisimdi kendine geldi asli gorevini icraa ediyor anjdjffjfj
İnsana bi özgüven geliyo demiAmin. Ben ikinciyle ilgili konuşunca benimki sen bunu bi tecrübe et bakalım sonra ne diyeceksin diyor
Biz de şimdi bu güzel duygularla ikinciye göz diktik
![]()
Kasım sonunda burç yay ama merkür venüs akrep. Ama bence burc daha önemlidir diye düşünüyorumAy ben nedense yay olacak falan sanıyordum galiba şu an bi şaşırdım ve aydınlandım
Koymak isteyen varsa diye ekledim ajdjdjdjdjjfSenin zihnin serbest çağrışım gücü![]()
Kesinlikle öyle düşünüyorum ay hadi inşallahEvet evet ilk başta ben de bi irkildim ama sonradan şükrettim boşver saf sulugöz olacağına güçlü kuvvetli olsun bizi de yüceltir bu durum. Benim annem hayatımda hiç çilek bu işin altından kalkar mı diye düşünmedim der, ne büyük nimet bi anne için
Ayynen genetiğimizdeki kaç bin yıllık annelik programı bünyeye yüklendi bi kere agshsİnsana bi özgüven geliyo demişunu doğuram da bi tane daha yapam sjdhdjhdhd