Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9
18-24 Kasım aralığı bakmıştım akrep ağırlıklıydı bu tarihler yani yanlış hatırlamıyorsam en çok Kasım sonu için geçerli 😄
Ay ben nedense yay olacak falan sanıyordum galiba şu an bi şaşırdım ve aydınlandım

Ya yemin ederim şu an akrep fobim biraz azaldı 😄
Evet evet ilk başta ben de bi irkildim ama sonradan şükrettim boşver saf sulugöz olacağına güçlü kuvvetli olsun bizi de yüceltir bu durum. Benim annem hayatımda hiç çilek bu işin altından kalkar mı diye düşünmedim der, ne büyük nimet bi anne için

Ay kıyamisu ya ama bak ne güzel başarılı olmuş ve çok güzel meyvesini alıyorsunuz🥰 Gerçekten mizah güçlü silah öyle bakabilmek lazım ya
Cok sukur canim buna sukur🙏🏼 ilk denemede oldu en azindan filan diye avunuyorum kendi capimda ajjdjdd
Vallahi uc gunluk omur gulup gecmek lazim cogu seyi 🥹 sonra bi bakiyorsun derdin ezmis gecmis gunler gecmis gitmis sen oyle kukumav kusu gibi derdinle yaniyosun😅

Eşimin tek hayali çocukluktan beri kızı olursa Aybüke koymakmış ben çok zor ısındım isme ama çok güzel bi isim 🌸
Aslında doğrusu Aybike. Türkçe'de Bike kadın demek çünkü. Bi kere Moğolistan ya da Özbekistan tam hatırlayamıyorum oralı birisiyle konuşmuştum Büke yanlış demişti. Aybike olmali demisti. Hatta bi hikaye varmıs oralarda. 3 kiz kardesi anlatan. Ortanca kardeşin adı Tasbike en küçük kardeş Aybike'ymis. En büyük kardeşin adını unuttum. Hikayeyi de hatırlamıyorum. Küçüktüm biraz.

Ya ben cocukken babannemin bir yardimcisi vardi, Dudu teyze🥰 tarkan dudu duduyu yapinca sok olmustum o geldi aklima hahahahaah🤣🤣

Evet evet ilk başta ben de bi irkildim ama sonradan şükrettim boşver saf sulugöz olacağına güçlü kuvvetli olsun bizi de yüceltir bu durum. Benim annem hayatımda hiç çilek bu işin altından kalkar mı diye düşünmedim der, ne büyük nimet bi anne için
Kesinlikle öyle düşünüyorum ay hadi inşallah 🙏🏻🙏🏻

Back
X