- 2 Mart 2025
- 81
- 42
- 3
- 33
Çok çok amatör benim bilgilerim ama o zamanlar halim olursa seve seve anladığım kadarıyla söylerimSüpersin lütfen doğumlardan sonra bizi biraz daha aydınlat şekerim ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok amatör benim bilgilerim ama o zamanlar halim olursa seve seve anladığım kadarıyla söylerimSüpersin lütfen doğumlardan sonra bizi biraz daha aydınlat şekerim ya![]()
hırs sadece çalısma ve başarı olarak düşünme. Sana yapılan biseyin karsılığını siddetle vermek de hırs. Derin öfke de hırsBenim de yükselen akrep ya sanırım kıskançlık ve iyi sezgiler getirdi bana. Ama hırs yok hiç aksine
Bilimin mucizesi tam bir oksimoron örneği olmuşOyyycok hosuma gidiyor son yillarda duydum, aslinda eski bir isimmis meger. Esim bazen beni trollemek icin mucize koyalim diyor
bilimin teknolojinin mucizesi tup bebek diye ahdjdjdj
Anneme bağlıydım dedin beni benden aldın inşallah öyle olurBen memnunum da annem bebekliğimden ve çocukluğumdan pek memnun değil. Bebekken sebebpsiz ağlayan, çocukken heryerde terör estiren minik bi zorba olduğum için
Şaka bi yana bence güvenilir bi insanım, sır saklarım kimseyi kimseye kırdırmam. Başarıyı ve maddi imkanları severim çabalarım
Anneme aşırı bağlıydım çocukken ve kıskanırdım onu herkesten. Sadece beni sevsin isterdim, ta ki kardeşim olana kadar. Kardeşim olunca ona saplantılı bağlandım
Bence akrep damarına basılana kadar iyidir.
SormaBilimin mucizesi tam bir oksimoron örneği olmuş![]()
yaaa erkek için düşündüğümüz isim Kaan bizim deeeBizm de isimler belli kız olursa Aybüke erkek olursa Kaan inşallah
Evett çünkü güçlü ve çevresine kol kanat geren birisiyimm. Bu özellikler balıktan gelmez kesinlikle akrep etkisi. Annem bin yıl omzumda yaşasın indirmem.. Bizim bebolar da böyle olsunnn bizi çok sahiplensin sevsin tutkulu olsunnAnneme bağlıydım dedin beni benden aldın inşallah öyle olurama bunlar genel olarak güzel şeyler okurken inşallah dedim içimden.
![]()
O infertilite kelimesini klozete atıp üstüne sifon çekmek istiyorum öyle tiksindim müsade var mııı skdndkjdSormabi noktadan sonra kusurlarla afedersin tsk gecmeye baslamazsan o mucadeleden sag cikamiyorsun bence
biz de cozumu kendi infertilitemizle alay ederek bulduk
Aa benim adım AybükeBizm de isimler belli kız olursa Aybüke erkek olursa Kaan inşallah
Bende de kanama alanı yok ama sebep için düşük tehdidi olabilir de olmayabilirde dedi yat demedi zaten okula giden çocuğum var yatmak zor artık hayırlısı herşey olacağına varır diyip bekleyecem. İnşallah en kısa zamanda lekelenmelerin geçer herkes rahat sakin sağlıklı hamilelik geçirirBen de 9.haftada başladı canım ama kanama alanı yok anlayamadığımız bir şekilde ara ara leke geliyor doktorum o sebeple yatmamı istedi
Ya bu tür durumlarda ben ya unutuyorum zamanla ya da etkisi azalıyor. Kendime kızarım hatta bu kadar saf oldum affettim falan diye. O şekilde içimde tutmam için süren bir şey lazım yani hala devam ederse mukavemet gösteriyorum. Belki kendi burcum ya da Mars Venüs neyse onların etkisidir bu da. Ay çok severim burç konuşmayıhırs sadece çalısma ve başarı olarak düşünme. Sana yapılan biseyin karsılığını siddetle vermek de hırs. Derin öfke de hırs
Bacim sen cek sifonu tabii kiO infertilite kelimesini klozete atıp üstüne sifon çekmek istiyorum öyle tiksindim müsade var mııı skdndkjd
Ya yemin ederim şu an akrep fobim biraz azaldıEvett çünkü güçlü ve çevresine kol kanat geren birisiyimm. Bu özellikler balıktan gelmez kesinlikle akrep etkisi. Annem bin yıl omzumda yaşasın indirmem.. Bizim bebolar da böyle olsunnn bizi çok sahiplensin sevsin tutkulu olsunn![]()
Oo akrep etkisi bende çok fazlaa, asla es geçmemYa bu tür durumlarda ben ya unutuyorum zamanla ya da etkisi azalıyor. Kendime kızarım hatta bu kadar saf oldum affettim falan diye. O şekilde içimde tutmam için süren bir şey lazım yani hala devam ederse mukavemet gösteriyorum. Belki kendi burcum ya da Mars Venüs neyse onların etkisidir bu da. Ay çok severim burç konuşmayıakrep yönümü de seviyorum bence renkli karakterli bi burç
Ay kıyamisu ya ama bak ne güzel başarılı olmuş ve çok güzel meyvesini alıyorsunuzSormabi noktadan sonra kusurlarla afedersin tsk gecmeye baslamazsan o mucadeleden sag cikamiyorsun bence
biz de cozumu kendi infertilitemizle alay ederek bulduk
18-24 Kasım aralığı bakmıştım akrep ağırlıklıydı bu tarihler yani yanlış hatırlamıyorsam en çok Kasım sonu için geçerliPeki Kasım sonu doğuracaklar için de mi geçerli bu![]()
Lütfen ikincide bununla savaşmak zorunda kalmayalım şıp diye olsun yaBacim sen cek sifonu tabii kibu bizim evin omur boyu surecek bir gundemi olarak kaldi bence
beni sinir edince sus morfolojisi bozuk filan diyorum adama, o da bana kendine bak ciko kistli diyor
hariks bi ciftiz