Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9
Ben memnunum da annem bebekliğimden ve çocukluğumdan pek memnun değil. Bebekken sebebpsiz ağlayan, çocukken heryerde terör estiren minik bi zorba olduğum için😂
Şaka bi yana bence güvenilir bi insanım, sır saklarım kimseyi kimseye kırdırmam. Başarıyı ve maddi imkanları severim çabalarım😁
Anneme aşırı bağlıydım çocukken ve kıskanırdım onu herkesten. Sadece beni sevsin isterdim, ta ki kardeşim olana kadar. Kardeşim olunca ona saplantılı bağlandım 😂
Bence akrep damarına basılana kadar iyidir.
Anneme bağlıydım dedin beni benden aldın inşallah öyle olur 😅 ama bunlar genel olarak güzel şeyler okurken inşallah dedim içimden.😄😄

Anneme bağlıydım dedin beni benden aldın inşallah öyle olur 😅 ama bunlar genel olarak güzel şeyler okurken inşallah dedim içimden.😄😄
Evett çünkü güçlü ve çevresine kol kanat geren birisiyimm. Bu özellikler balıktan gelmez kesinlikle akrep etkisi. Annem bin yıl omzumda yaşasın indirmem.. Bizim bebolar da böyle olsunnn bizi çok sahiplensin sevsin tutkulu olsunn😂

Ben de 9.haftada başladı canım ama kanama alanı yok anlayamadığımız bir şekilde ara ara leke geliyor doktorum o sebeple yatmamı istedi
Bende de kanama alanı yok ama sebep için düşük tehdidi olabilir de olmayabilirde dedi yat demedi zaten okula giden çocuğum var yatmak zor artık hayırlısı herşey olacağına varır diyip bekleyecem. İnşallah en kısa zamanda lekelenmelerin geçer herkes rahat sakin sağlıklı hamilelik geçirir ☺️

hırs sadece çalısma ve başarı olarak düşünme. Sana yapılan biseyin karsılığını siddetle vermek de hırs. Derin öfke de hırs
Ya bu tür durumlarda ben ya unutuyorum zamanla ya da etkisi azalıyor. Kendime kızarım hatta bu kadar saf oldum affettim falan diye. O şekilde içimde tutmam için süren bir şey lazım yani hala devam ederse mukavemet gösteriyorum. Belki kendi burcum ya da Mars Venüs neyse onların etkisidir bu da. Ay çok severim burç konuşmayı😅 akrep yönümü de seviyorum bence renkli karakterli bi burç

O infertilite kelimesini klozete atıp üstüne sifon çekmek istiyorum öyle tiksindim müsade var mııı skdndkjd
Bacim sen cek sifonu tabii ki🤣 bu bizim evin omur boyu surecek bir gundemi olarak kaldi bence 😛beni sinir edince sus morfolojisi bozuk filan diyorum adama, o da bana kendine bak ciko kistli diyor 🤣🤣 hariks bi ciftiz

Evett çünkü güçlü ve çevresine kol kanat geren birisiyimm. Bu özellikler balıktan gelmez kesinlikle akrep etkisi. Annem bin yıl omzumda yaşasın indirmem.. Bizim bebolar da böyle olsunnn bizi çok sahiplensin sevsin tutkulu olsunn😂
Ya yemin ederim şu an akrep fobim biraz azaldı 😄

Ya bu tür durumlarda ben ya unutuyorum zamanla ya da etkisi azalıyor. Kendime kızarım hatta bu kadar saf oldum affettim falan diye. O şekilde içimde tutmam için süren bir şey lazım yani hala devam ederse mukavemet gösteriyorum. Belki kendi burcum ya da Mars Venüs neyse onların etkisidir bu da. Ay çok severim burç konuşmayı😅 akrep yönümü de seviyorum bence renkli karakterli bi burç
Oo akrep etkisi bende çok fazlaa, asla es geçmem 😁 Bence güzel ya akrepler güçlüdür, saftirik olmasını istemem zaten anasının gözü olsun kendini her durumdan kurtarsın bizim de kafamız rahat olsun. İlk başta bi korkmuştum ama yok sevddim ben istiyorum akrep olmasını

Sorma 🤣 bi noktadan sonra kusurlarla afedersin tsk gecmeye baslamazsan o mucadeleden sag cikamiyorsun bence🤣🤣biz de cozumu kendi infertilitemizle alay ederek bulduk
Ay kıyamisu ya ama bak ne güzel başarılı olmuş ve çok güzel meyvesini alıyorsunuz🥰 Gerçekten mizah güçlü silah öyle bakabilmek lazım ya

Back
X