Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9
Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal 😔
Yves rosher kullaniyorum canim, probiyotikli olan cok iyi tavsiye ederim.
Sizinde mi bulantı alevlendi
Evet malesef bir kac gundur baya yogun, bugun gittim ilac aldim. Cok fazla yemekte yiyemiyorum bugun bir corba bir kase cacik yedim onunlayim.

Valla yükseleni bilemeyiz ama istisnasız hepimizin bebeğinin Venüs'ü de akrep olacak😄 kinci olurlar biraz ve sevince saplantılı severler hatta sadece venüs değil bazılarımızın mars merkür falan da akrep olacak yani akrep stelyumu eyvah eyvah ermiş guru falcı falan olacak galiba bizimkiler 😄😄
Ay ay ayyy cingöz olacak bizimkiler 😀

Benim yükselenim akrep, eskiden o kadar sadist severdim ki baktım baş edemiyorum ayrılıp ızdırap çektirirdim kendime 😁
Balıklar bu kadar manyak ve hırslı olmaz diye arkadasım haritama bi baktı ki ay burcum, baskın burcum herseyim akrep cıktı dkdjjdd
Hadi yaa😄 benim haritamda hiç akrep yok ve akrep tanidigim bile yok. Bi keresinde bi astrolog akrep burcunun benim gölge burcum olduğunu söylemişti. Yani pek anlaşamazmısım. O nedenle biraz tedirginim😅 akrep tanıdığım olmadığı için de bilmiyorum sen nasılsın memnun musun kendinden peki akrep baskın birisi olarak 😄

Ay gün yıl saat dakika 😄 hepsi çok önemli ben 2025 Kasım ayı olarak değerlendirdim sadece. Gün ve saatini bilemediğimiz net yorum yapamayız maalesef

Yves rosher kullaniyorum canim, probiyotikli olan cok iyi tavsiye ederim.

Evet malesef bir kac gundur baya yogun, bugun gittim ilac aldim. Cok fazla yemekte yiyemiyorum bugun bir corba bir kase cacik yedim onunlayim.
Offff bende öyle ya resmen açım ama asla yiyemiyorum. Yine de su içmeyi ihmal etmemeye çalıs. Öğürsem de içiyorum su çok önemli

Benim esimin sulale de erkek cogunluklu, kiz olursa esim kadar kayinvalidem filan da cosacak🤣 bu arada boyle diyorum da bu yasima geldim annem hala beni nazli prensesim diye sever, tek cocik oldugumdan nazli nazli buyudugumu iddia ediyor kendisi ajdjdjdjd. Omru bahti guzel olsun yeter ki🌸
bende cok alistirmiyorum kendimi kiza genetik olarak erkek olur diye. tabii ki hic fark etmez saglikli olsunda bunlar isin eglencesi kafamiz dagiliyor hep endiselerden konusucak diyiliz ki 😀 bir garip geldi hep aglamakli konusuyoruz ya 🤣

Benim yükselenim akrep, eskiden o kadar sadist severdim ki baktım baş edemiyorum ayrılıp ızdırap çektirirdim kendime 😁
Balıklar bu kadar manyak ve hırslı olmaz diye arkadasım haritama bi baktı ki ay burcum, baskın burcum herseyim akrep cıktı dkdjjdd
Benim de yükselen akrep ya sanırım kıskançlık ve iyi sezgiler getirdi bana. Ama hırs yok hiç aksine

Yakın arkadaşım Parla koydu 5 ay önce doğum yaptı 😍 Tüp bebiş o da
Oyyy 🌸 cok hosuma gidiyor son yillarda duydum, aslinda eski bir isimmis meger. Esim bazen beni trollemek icin mucize koyalim diyor🤣🤣 bilimin teknolojinin mucizesi tup bebek diye ahdjdjdj

Benim birazcık var burc bilgim ve anladığım kadarıyla akrep baskın çocuklar geliyo bize 😄😄
benim arkadasimin 7 8 yaslarinda akrep burcu kizi var cok guzel akilli basarili bir kiz ama gel ki cocugun yuzu hic gulmez insan konusturmaga korkuyor dovecek gibi 😀 samimi olup konusmak icin cok caba sarf etmek kendini sevdirmek gerek annesi sakin ama neseli uyumlu biri babasina cekti diyor

bende cok alistirmiyorum kendimi kiza genetik olarak erkek olur diye. tabii ki hic fark etmez saglikli olsunda bunlar isin eglencesi kafamiz dagiliyor hep endiselerden konusucak diyiliz ki 😀 bir garip geldi hep aglamakli konusuyoruz ya 🤣
Bazen de neseli ve komikli 😛😛

Hadi yaa😄 benim haritamda hiç akrep yok ve akrep tanidigim bile yok. Bi keresinde bi astrolog akrep burcunun benim gölge burcum olduğunu söylemişti. Yani pek anlaşamazmısım. O nedenle biraz tedirginim😅 akrep tanıdığım olmadığı için de bilmiyorum sen nasılsın memnun musun kendinden peki akrep baskın birisi olarak 😄
Ben memnunum da annem bebekliğimden ve çocukluğumdan pek memnun değil. Bebekken sebebpsiz ağlayan, çocukken heryerde terör estiren minik bi zorba olduğum için😂
Şaka bi yana bence güvenilir bi insanım, sır saklarım kimseyi kimseye kırdırmam. Başarıyı ve maddi imkanları severim çabalarım😁
Anneme aşırı bağlıydım çocukken ve kıskanırdım onu herkesten. Sadece beni sevsin isterdim, ta ki kardeşim olana kadar. Kardeşim olunca ona saplantılı bağlandım 😂
Bence akrep damarına basılana kadar iyidir.

kızlar benim dayım akrep burcu inanılmaz komik ve eğlenceli sevgisini de çok net gösteren biri ailesine inanılmaz bağlı kardeşlerine falan. konforuna düşkün rahat kasmayan biri herkesle de iyi anlaşır genelde pozitif olduğundan. amaaa biraz bencillik var maddi konularda özellikle küfürlü de konuşur ama onun burçla ilgisi yoktur😁 güzel yemeklere baya düşkün bir de cidden dışadönük gereksiz derecede. başka tanıdığım akrep yok😭

Benim de yükselen akrep ya sanırım kıskançlık ve iyi sezgiler getirdi bana. Ama hırs yok hiç aksine
Evet sezgileri çok iyi olurmuş akreplerin. O nedenle guru olacaklar heralde diye tahminde bulundum 😄 inşallah akrep burcunun güzel taraflarını alir bizimler

Back
X