- 22 Kasım 2022
- 1.359
- 1.405
- 63
Ondan diyorum işte kendi keyfi yerinde maşallah subhanallahyaa teyzesi bebeğim uslu uslu duruyor kendi alanında aslında orda bir sıkıntı yok yavruma suç atamam bak şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan diyorum işte kendi keyfi yerinde maşallah subhanallahyaa teyzesi bebeğim uslu uslu duruyor kendi alanında aslında orda bir sıkıntı yok yavruma suç atamam bak şimdi![]()
Benim birazcık var burc bilgim ve anladığım kadarıyla akrep baskın çocuklar geliyo bizeAy nasıl her şeyi akrep oldu ya benim burç bilgim burç ve yükselenle sınırlı olduğu için şaşırdım aklım karıştı
Yakın arkadaşım Parla koydu 5 ay önce doğum yaptıKizda Parla ismi cok hosuma gidiyor![]()
Yves rosher kullaniyorum canim, probiyotikli olan cok iyi tavsiye ederim.Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal![]()
Evet malesef bir kac gundur baya yogun, bugun gittim ilac aldim. Cok fazla yemekte yiyemiyorum bugun bir corba bir kase cacik yedim onunlayim.Sizinde mi bulantı alevlendi
Ay ay ayyy cingöz olacak bizimkilerValla yükseleni bilemeyiz ama istisnasız hepimizin bebeğinin Venüs'ü de akrep olacakkinci olurlar biraz ve sevince saplantılı severler hatta sadece venüs değil bazılarımızın mars merkür falan da akrep olacak yani akrep stelyumu eyvah eyvah ermiş guru falcı falan olacak galiba bizimkiler
![]()
Hadi yaaBenim yükselenim akrep, eskiden o kadar sadist severdim ki baktım baş edemiyorum ayrılıp ızdırap çektirirdim kendime
Balıklar bu kadar manyak ve hırslı olmaz diye arkadasım haritama bi baktı ki ay burcum, baskın burcum herseyim akrep cıktı dkdjjdd
Ay gününe göre mi değişiyor yıldan dolayı mıBenim birazcık var burc bilgim ve anladığım kadarıyla akrep baskın çocuklar geliyo bize![]()
Umarım öyle olur iyi anlamdaAy ay ayyy cingöz olacak bizimkiler![]()
Offff bende öyle ya resmen açım ama asla yiyemiyorum. Yine de su içmeyi ihmal etmemeye çalıs. Öğürsem de içiyorum su çok önemliYves rosher kullaniyorum canim, probiyotikli olan cok iyi tavsiye ederim.
Evet malesef bir kac gundur baya yogun, bugun gittim ilac aldim. Cok fazla yemekte yiyemiyorum bugun bir corba bir kase cacik yedim onunlayim.
bende cok alistirmiyorum kendimi kiza genetik olarak erkek olur diye. tabii ki hic fark etmez saglikli olsunda bunlar isin eglencesi kafamiz dagiliyor hep endiselerden konusucak diyiliz kiBenim esimin sulale de erkek cogunluklu, kiz olursa esim kadar kayinvalidem filan da cosacakbu arada boyle diyorum da bu yasima geldim annem hala beni nazli prensesim diye sever, tek cocik oldugumdan nazli nazli buyudugumu iddia ediyor kendisi ajdjdjdjd. Omru bahti guzel olsun yeter ki
![]()
Benim de yükselen akrep ya sanırım kıskançlık ve iyi sezgiler getirdi bana. Ama hırs yok hiç aksineBenim yükselenim akrep, eskiden o kadar sadist severdim ki baktım baş edemiyorum ayrılıp ızdırap çektirirdim kendime
Balıklar bu kadar manyak ve hırslı olmaz diye arkadasım haritama bi baktı ki ay burcum, baskın burcum herseyim akrep cıktı dkdjjdd
Süpersin lütfen doğumlardan sonra bizi biraz daha aydınlat şekerim yaAy gün yıl saat dakikahepsi çok önemli ben 2025 Kasım ayı olarak değerlendirdim sadece. Gün ve saatini bilemediğimiz net yorum yapamayız maalesef
OyyyYakın arkadaşım Parla koydu 5 ay önce doğum yaptıTüp bebiş o da
benim arkadasimin 7 8 yaslarinda akrep burcu kizi var cok guzel akilli basarili bir kiz ama gel ki cocugun yuzu hic gulmez insan konusturmaga korkuyor dovecek gibiBenim birazcık var burc bilgim ve anladığım kadarıyla akrep baskın çocuklar geliyo bize![]()
Bazen de neseli ve komiklibende cok alistirmiyorum kendimi kiza genetik olarak erkek olur diye. tabii ki hic fark etmez saglikli olsunda bunlar isin eglencesi kafamiz dagiliyor hep endiselerden konusucak diyiliz kibir garip geldi hep aglamakli konusuyoruz ya
![]()
Ben memnunum da annem bebekliğimden ve çocukluğumdan pek memnun değil. Bebekken sebebpsiz ağlayan, çocukken heryerde terör estiren minik bi zorba olduğum içinHadi yaabenim haritamda hiç akrep yok ve akrep tanidigim bile yok. Bi keresinde bi astrolog akrep burcunun benim gölge burcum olduğunu söylemişti. Yani pek anlaşamazmısım. O nedenle biraz tedirginim
akrep tanıdığım olmadığı için de bilmiyorum sen nasılsın memnun musun kendinden peki akrep baskın birisi olarak
![]()
Evet sezgileri çok iyi olurmuş akreplerin. O nedenle guru olacaklar heralde diye tahminde bulundumBenim de yükselen akrep ya sanırım kıskançlık ve iyi sezgiler getirdi bana. Ama hırs yok hiç aksine
Peki Kasım sonu doğuracaklar için de mi geçerli buAy gün yıl saat dakikahepsi çok önemli ben 2025 Kasım ayı olarak değerlendirdim sadece. Gün ve saatini bilemediğimiz net yorum yapamayız maalesef