2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284

Okurken cidden yaşadim sanki çok gerildim ki sonunda çok şukur en son dedigin cumle " ben konusunca sesimi duyup susuyor beni dinliyor" demen.. Kalbim nasil bir hos oldu..

Aciyla gelen tatli bi tebessum olmus senin icin , ne kadar guzel gercekten de Altin buyutmussun icinde iste Bal gibi birseydir simdi o..

Benim yerime de kokla yavrucugunu.. Hemencecik atlatirsin umarim..Rabbim korusun

Gözün aydın olsun canım sancı falan var mıydı kuzu
Çok teşekkür ederim sabah 5 buçuk 6 arası birden suyum geldi uykumda ona uyandım sancım yoktu öncesinde hiç. Normal günlük kasılmalar bel ağrıları biraz artmıştı meğer bebiş ben geliyorum demek istemiş ben her gün kasılma bel ağrıdı falan olduğu için hiç öyle düşünmedim 6 buçukta hastaneye gittik 1 cm açılmam vardı orda artık nst de sancılar başlamıştı. Şansıma doktorum da nöbetçiymiş 7 de hemen doğuma aldılar benim bebişim ters pozisyondaydı zaten. 7.32 geçe dünyaya geldi

Gerçekten olan sütü se götürür zaten böyle insanlar
nasıl susturacağımı da bilmiyorum sen neler deniyorsun aynı gün doğdular
Valla susmuyor bacım fön sesi artı pışpışla birde dikine tutup asagı yukarı yapınca sakinliyor
akgnss kuzuuu uyanik misin bişey sorcam
Sen kimsin kız kullanıcı adı değişmiş ama kimdin kim oldun ne sorcaktın
Kayısı kompostosu yaptırıcam anneme sanırım o da işe yarar. Bir de kimyonu bol kullanacağız anlaşıldı

Var canım eşim annem kız kardeşim var ama kimse benim gibi bakamaz gibi geliyor bu halde yetmeye çalışıyorum. Kızıyorlar ama elimde değil
Canım sen sonrasında zaten tek kalacaksın ve uzun uzun bebeğinle zaman gecireceksin emek harcayacaksin yanında kimler varsa onlardan yardım al bu süreçte sen iyileşmeye bak ben ilk doğum yaptığımda ev kalabalıktı hiç yorulmadım sadece bebeğimi emzirdim uyudum o kadar yemek temizlik bebek bakımı hep ailemdeydi ve hızlı iyileştim her şeye yetemezsin zaten bu mümkün değil dinlendikçe sütun de artar zor bir doğumun olmuş ama bebeğin yanında benim de başımdan seninkine benzer bir olay geçti ama bebeğimi kucağıma almak nasip olmadı pozitife odaklanmaya çalış Allah'ım şifa versin gönlüne ferahlık versin canım darısı benim gibi bekleyenlere sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

of ben lohusalıkta en çok eşime bilendim. Normal mi
Geçen gün annemi eve bıraktık dinlensin diye 2 gece eşimle baktık gece emzir alt değiş uyut falan ayaktayım esim koltukta uyuyor Allah razı olsun ama gık dese gözünü açıyor yardım lazım mı diye ben yok uyu diyorum sonra uyuyo bana bi geliyolar ben burda cebelleşiyorum karşımda uyuyo utanmadan diye kendimi dolduruyorum sabah oluncada yuzune vurdum masallah iyi uyudun ben uyuyamadim falan diye kendiside şaşırdı o kadar kalktım sen uyu dedin ben napim diyo heralde biz kafa olarak babalığı kıskanıyoruz 2 pış pışla ağlayınca al annesi oluyo ya o durum bizi geriyo

kızlar aranızda su sızıntısı yaşayan oldu mu? cuma günü suyun çok iyi demişti doktorum şu son iki gündür uykudayken bi anda su akıyor tuvalete kalkıyorum idrarım da gelmiyor, çamaşırımda sonrasında leke de olmuyor akıntı değil gibi. bugün sabah yine oldu biraz endişelendim. bu cuma kontrolüm var sabah erkenden beklesem mi sizce

Canım bekleme hastaneye git baktır ben bekledim kontrole diye gittim doğurdum

Dün biz uyurken çıkmış gitmiş bi sinir geldi açık açık söyledim elini kolunu sallayarak şak diye dışarı çıkman bana çok koyuyor sinir oluyorum dedim

Bu minik patiler
Dün biz uyurken çıkmış gitmiş bi sinir geldi açık açık söyledim elini kolunu sallayarak şak diye dışarı çıkman bana çok koyuyor sinir oluyorum dedim
Yani keyfi gezmek icin kafa dağıtmak için çıkıyorsa sonuna kadar haklısın boş 5 dkları bile olsa onu evde destek vererek gecirmeleri lazim bu sureci bizde babamızın evinden getirmiyoruz bu bebiskoları iki tarafta istiyor sonucta

Reactions: The
Bu his hiç geçmiyor ta ki bebek biraz büyüyüp vakit geçirmek kolaylasana dek. Benim oğlum 2 yaşında, hala eşim bir arkadaşı ile buluşacak olsa kendi içimde triplere giriyorum ben de çıkmak istiyorum diye

Ah canım gelmiş geçmiş olsun inşallah Gözün aydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun

Of her şeye yorum yapacaklar ya . Dün benim kvde de biz arabadayken geldi diyo ki ‘pusetin örtüsünü kapat rüzgar gelmesin’ ..bende yok doktor çok örtmeyin çocuğu dedi hava alsın dedim her şeye yorum yapacaklar ya

Ya Allah var eşim de ilk zamanlar kaldır beni diyordu ama uyansa da cidden yapabileceği bir şey olmuyor. Sadece gazını çıkarabilir. Ee gaz çıkarsın diye verirken ilay uyanıyor . Hiç kaldırmıyorum o yüzden sanırım babalığı kıskanıyoruz cidden

noluyorsa geceleri oluyor gündüz yine idare ediyoruz da neden öyle acaba gece hiç uykumuz yok 3 saat durmadan ağladı yorulmadı da ne güc helal dedim

Gerçekten yapabileceği çok sınırlı oluyor. Ben yalnızca bebek emmesine rağmen uyumamışsa eşimi uyandırıp ona veriyordum uyut diye. O pispis falan yaparak uyutuyordu ben de uyuyordum yani bebek meme emiyorsa kocaların yapacağı çok bir şey yok, mama yese onu falan yapar verir ama

noluyorsa geceleri oluyor gündüz yine idare ediyoruz da neden öyle acaba gece hiç uykumuz yok 3 saat durmadan ağladı yorulmadı da ne güc helal dedim
Gece ağlamaları yüzde doksan dokuz gazdan olur canım. Bol bol gaz masaji yap bebeğine. Kimyon, rezene çayı içmeye çalış ki sütten geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…