2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben kaç gündür bu misafirleri redd etmekten yoruldum sinir stres her şey var bende..kv görümceme doğumdan önce dedim eşim dedi kaç defaki misafir yollamayın doğumdan sonra..kv diyor pazar günü kardeşim gelicek eşiyle dedim anne ben çay bile koyamam ayakta zor duruyorum yok dedi sen 40 gelmicekler eşimede aynısını söylemiş ama sinsi kendisi gazı vermiş kp o da eşimi aramışki pazar günü geliyorlar neyse eşimle tartıştılar ve durmadı başladı whatsapa yazmayaki sanki bir tek sizin çocuğunuz var ben durmadım kendimde yazdım damardan girdim bana diyor çocuğu gösterme diyorum baba ben kendimde iyi diğilim uzun uzun anlattım ama boş yani kesin kv arkamca konuşuyor ama umrumda diğil.Kp diyorki dayı aileden sayılır Allahın izniyle bir şey olmaz diyor🤦🏻‍♀️birde kuzum sen iyi her şeyi söyleye biliyorsun benim kaynım eltim görümcem hepsi gelib gidiyor gerçekten çok yoruldum
yemın ederım ınsanı sinir strese sokmak ıcın elınden gelenı yapıyo bu anlayışsz insanlar. aynen bi tek bebek bende yok ondan gelmenıze gerek yok sıradan bır cocuk deseydın :KK70:

Bu arada siz gülüyorsunuz bende doğumda öyleydi odada kv kp görümce iki kaynım eltim kendi annem hepsi odadaydı🥴🫡birde ben kapalıyım kayınlarım eşimi aradılarki geliyoruz doğdumu bebek diye ben hemen dedimki odaya girmesinler kafam açık kv hemen dedi olurmu öyle işten çıkmışlar kapıdamı durucaklar ilk defa ailemize çocuk geliyor🙄öyle deyince bone taktım ve üstümü kapattım böyle idare ettim saatlerdi beni birde geç aldılar resmen belim koptu bir yerim açılmasın diye erkeklerin yanında😒
Ayy canım benim yazını okuyunca instda dolanan vıdeo geldı aklıma Hanı kadın dogum yapmıs odaya dolusmus lar tatlı falan yiyolar o vıdeo. Vala lohusa dönemi dıye bısı var bunu insanı cevresi yasatıyo zorla bunalım 😡

Bu arada siz gülüyorsunuz bende doğumda öyleydi odada kv kp görümce iki kaynım eltim kendi annem hepsi odadaydı🥴🫡birde ben kapalıyım kayınlarım eşimi aradılarki geliyoruz doğdumu bebek diye ben hemen dedimki odaya girmesinler kafam açık kv hemen dedi olurmu öyle işten çıkmışlar kapıdamı durucaklar ilk defa ailemize çocuk geliyor🙄öyle deyince bone taktım ve üstümü kapattım böyle idare ettim saatlerdi beni birde geç aldılar resmen belim koptu bir yerim açılmasın diye erkeklerin yanında😒
kayınvalıdenden nefret ettım resmen bencıl kusura bakma ama

Gerçekten yapabileceği çok sınırlı oluyor. Ben yalnızca bebek emmesine rağmen uyumamışsa eşimi uyandırıp ona veriyordum uyut diye. O pispis falan yaparak uyutuyordu ben de uyuyordum 😁 yani bebek meme emiyorsa kocaların yapacağı çok bir şey yok, mama yese onu falan yapar verir ama 😁
Aynen öyle . Kız senin bu 2.bebiş.. aynı yaştayız ama annelik konusunda tecrübelisin . Bu günler de geçiyor dimi😀

Emziren anneler .. Doğum yaptığım gün hemşiremiz bontaa isminde bi anne içeceği önermişti hemen aldık eczaneden . Onu kullanıyorum . Faydasını görmeye başladım 🧿 aklınızda bulunsun

Eklentiler

• IMG_7862.png
    IMG_7862.png
    182,6 KB · Görüntüleme: 51
Of her şeye yorum yapacaklar ya . Dün benim kvde de biz arabadayken geldi diyo ki ‘pusetin örtüsünü kapat rüzgar gelmesin’ ..bende yok doktor çok örtmeyin çocuğu dedi hava alsın dedim :KK70: her şeye yorum yapacaklar ya

Ya Allah var eşim de ilk zamanlar kaldır beni diyordu ama uyansa da cidden yapabileceği bir şey olmuyor. Sadece gazını çıkarabilir. Ee gaz çıkarsın diye verirken ilay uyanıyor . Hiç kaldırmıyorum o yüzden 😂 sanırım babalığı kıskanıyoruz cidden
Gerçekten öyle her şeye bi bahaneleri var bana daral geldi elime alıcam o olcak zaten uykusuzum günlerdir sinirlerim de bozuk lohusa tribine girmek istemiyorum ama ona karşı tam lohusa oldum ne yapsa ne dese batıyo iyi bişey derken bile laf sokar gibi diyo. Pazartesi doktora gittik oğlunu arıyo çocuğu sormak için. Sanki babalar çok anlıyo sarılıktan omdan bundan beni aramıyo. Geri aradım eşim bilmiyorum dedi uyuyorummmu sandın beni neden aramıyorsun dedim he evet diyo

Aynen öyle . Kız senin bu 2.bebiş.. aynı yaştayız ama annelik konusunda tecrübelisin . Bu günler de geçiyor dimi😀
Geçiyor elbette hiç merak etme. İnsan o anı yaşarken hiç geçmeyecek sanıyor ama gün geçtikçe kolaylaşıyor canım. Tabiki hiçbir şey hiç çocuk sahibi olmadığımız zamanlarimiz gibi olamaz ama büyük ölçüde insan sosyal yaşantısına dönüyor 🌿

noluyorsa geceleri oluyor gündüz yine idare ediyoruz da neden öyle acaba gece hiç uykumuz yok 3 saat durmadan ağladı yorulmadı da ne güc helal dedim
Aynen bizde de oyle 🥹 gece uyusa bile tilki uykusu 10 dakikada bi ıh mıh diyo ben uyuyamıyorum 🥹

Bu his hiç geçmiyor 😂 ta ki bebek biraz büyüyüp vakit geçirmek kolaylasana dek. Benim oğlum 2 yaşında, hala eşim bir arkadaşı ile buluşacak olsa kendi içimde triplere giriyorum ben de çıkmak istiyorum diye
Yolumuz uuzn desene 😂 Allahım sen kolaylastir Yarabbimmm 🤲🏼😂

• Amin
Reactions: The
Gerçekten olan sütü se götürür zaten böyle insanlar

Valla susmuyor bacım fön sesi artı pışpışla birde dikine tutup asagı yukarı yapınca sakinliyor

Sen kimsin kız kullanıcı adı değişmiş ama kimdin kim oldun 🤣🤣 ne sorcaktın
Aşk olsun nasıl tanimazsin beni beni bihterini asgdhahd 😂😂 aslı kız işte 😂😂

kızlar aranızda su sızıntısı yaşayan oldu mu? cuma günü suyun çok iyi demişti doktorum şu son iki gündür uykudayken bi anda su akıyor tuvalete kalkıyorum idrarım da gelmiyor, çamaşırımda sonrasında leke de olmuyor akıntı değil gibi. bugün sabah yine oldu biraz endişelendim. bu cuma kontrolüm var sabah erkenden beklesem mi sizce
Canım eğer ki su ise bile anlattığın miktar çok az endişe etme bebeğin daha fazlası kadar çiş yapıp o suyun yerini doldurur bardak bardak gelirse sıkıntı

yemın ederım ınsanı sinir strese sokmak ıcın elınden gelenı yapıyo bu anlayışsz insanlar. aynen bi tek bebek bende yok ondan gelmenıze gerek yok sıradan bır cocuk deseydın :KK70:
İlk gebelik olsaydı tabi korkmazdım ama kayıplar oldu hiç utanmadan konuşuyorlar🤦🏻‍♀️

Geçen gün annemi eve bıraktık dinlensin diye 2 gece eşimle baktık gece emzir alt değiş uyut falan ayaktayım esim koltukta uyuyor Allah razı olsun ama gık dese gözünü açıyor yardım lazım mı diye ben yok uyu diyorum 😂 sonra uyuyo bana bi geliyolar ben burda cebelleşiyorum karşımda uyuyo utanmadan diye kendimi dolduruyorum sabah oluncada yuzune vurdum masallah iyi uyudun ben uyuyamadim falan diye kendiside şaşırdı o kadar kalktım sen uyu dedin ben napim diyo 😂😂 heralde biz kafa olarak babalığı kıskanıyoruz 2 pış pışla ağlayınca al annesi oluyo ya o durum bizi geriyo 😂
Senin ki en azından duyuyo şükret benim kızım tabiri caizse kıçını yırtıyo da babasında pireler uçuşuyor nasıl duymuyor anlamıyorum 🤣🤣

Senin ki en azından duyuyo şükret benim kızım tabiri caizse kıçını yırtıyo da babasında pireler uçuşuyor nasıl duymuyor anlamıyorum 🤣🤣
Ay ben anlamıyorum zaten biz ıh dese sıçrıyoruz babalar nasıl uyuyabiliyo 😂😂 ne degisik bir duyguymuş annelik yahuu 🥹😍

Kuzum zaten kendi görsün sevsin bişey demiyormussun baksana ama kalkipta bunu fırsat bilip yok dayı gelsin yok amca gelsin dıdısı gelsin olmaz yani sanada yazık günah hamilelikten yeni çıktın zaten çok zor bişey hamilelik üzerine daha da zor olan lohusaliga geçtin anlamaları lazım seni... Evet kuzum senin durumun farklı çok hassas bir konu Allah razı olsun sende ince düşünmüşsün. Ayy aminn bacım valla Allah akıl fikir versin iki onda bir benim oglan 3 çocuk valla evi talan ediyorlar Allah var ufak kızı aşırı uslu onu çoook seviyorum ama büyük kızla benim essek sıpam çok fena ne kafam kaldırıyor seslerini ne gücüm yetiyor arkalarini toplamaya diyorum ya gitmiyorlar bide gelince 🥴
Birde sigarası var gelib gittikten sonra ev kokuyor camları açıyorum söyleyince diyor yok tütün kolonyası offff😏Kuzum sen şimdi kaldıramazsinki 3 çocukla çok zor hangi kafayla geliyor anlamıyorum bende evde çocuk hepimiz sessiz konuşuyoruz hemen uyanıyor..

Tahmin ettim Buda Aslı olunca ama emin olayım dedim dhsjshsh noldu kız gece gece de bakim kaç kere kasıldın hshshsh
WhatsApp soru hattım oldun 😂😂 nasilda biliyor ne diyecegimi 😂😂 kuzu senin doğum yaptığın gun ki kasılmaların karnın sertleşip bırakma şeklindemiydi? Yoksa kasıktan şiddetli mi vuruyordu? Beni gece uykumdan iki kere uyandırdı ama kasılma değil yani kasilmanin şiddeti çok hafif oluyor bu geçen sana demiştim ya ağrı bekliyorum doğumda yaşadığım ağrıyı biliyorum çünkü o ağrıdan girmeye başladı kasıktan bi vuruyor of acayip canım acıyor sabaha karşı uyandiktan sonrada üç dört kere oldu sonra tekrar uyudum 3 saat şimdi kalktım bı kahvaltı yapicam sonra duş alicam bakalım devam eder mi yoksa kesilir mi 🤷🏼

Ay kızlar bebeğim kilo almıyor ya 100 gram almış sadece 😐 3100 olmuş. Doktor iri bir bebek değil dedi. Ama sıkıntı değil kilosu sadece iri olmayacak dedi ama yine de ben sorun ediyorum ya😐 nstde hiç sancı falan da çıkmadı bu arada bakalım ne zaman gelmek isteyecek

Ay düşüncesizliğe bak☹️ Vallahi ben eşime dedim baştan. 3 tane görümcem var mutlaka gelirler hastaneye. Aslaa eniştelerini odada istemiyorum dedim, kendisi de sinir olur zaten girmelerine. Umarım açıkça söylwr yani.
Enişte bendede yoktu ama kardeş olunca diyemiyorsun birde ilk torun olunca söyleyince öyle bir tepkiyle karşılaşıyorumki sanki gerçekten ben abartıyorum🤷🏻‍♀️

WhatsApp soru hattım oldun 😂😂 nasilda biliyor ne diyecegimi 😂😂 kuzu senin doğum yaptığın gun ki kasılmaların karnın sertleşip bırakma şeklindemiydi? Yoksa kasıktan şiddetli mi vuruyordu? Beni gece uykumdan iki kere uyandırdı ama kasılma değil yani kasilmanin şiddeti çok hafif oluyor bu geçen sana demiştim ya ağrı bekliyorum doğumda yaşadığım ağrıyı biliyorum çünkü o ağrıdan girmeye başladı kasıktan bi vuruyor of acayip canım acıyor sabaha karşı uyandiktan sonrada üç dört kere oldu sonra tekrar uyudum 3 saat şimdi kalktım bı kahvaltı yapicam sonra duş alicam bakalım devam eder mi yoksa kesilir mi 🤷🏼
Ben perşembe yaşadığım durumun aynısını pazartesi de yaşamıştım ama 4-5 saat sonra geçmişti. Perşembe günü geçmemişti. Şimdi şöyle oldu benim nefesim kesilince karnıma dokunuyordum sert oluyordu ondan hemen sonra da ağrı başlıyordu. Ağrı geçince karnım da yumuşamaya başlıyordu. Duşa gir bide bugün hunharca seviş 🤣🤣🤣 senin de çok yakın hiçbir şey olmuyorsa rahim kendini hazırlıyor açılman artıyor bence

X