- 21 Aralık 2023
- 1.136
- 714
- 33
yemın ederım ınsanı sinir strese sokmak ıcın elınden gelenı yapıyo bu anlayışsz insanlar. aynen bi tek bebek bende yok ondan gelmenıze gerek yok sıradan bır cocuk deseydınBen kaç gündür bu misafirleri redd etmekten yoruldum sinir stres her şey var bende..kv görümceme doğumdan önce dedim eşim dedi kaç defaki misafir yollamayın doğumdan sonra..kv diyor pazar günü kardeşim gelicek eşiyle dedim anne ben çay bile koyamam ayakta zor duruyorum yok dedi sen 40 gelmicekler eşimede aynısını söylemiş ama sinsi kendisi gazı vermiş kp o da eşimi aramışki pazar günü geliyorlar neyse eşimle tartıştılar ve durmadı başladı whatsapa yazmayaki sanki bir tek sizin çocuğunuz var ben durmadım kendimde yazdım damardan girdim bana diyor çocuğu gösterme diyorum baba ben kendimde iyi diğilim uzun uzun anlattım ama boş yani kesin kv arkamca konuşuyor ama umrumda diğil.Kp diyorki dayı aileden sayılır Allahın izniyle bir şey olmaz diyorbirde kuzum sen iyi her şeyi söyleye biliyorsun benim kaynım eltim görümcem hepsi gelib gidiyor gerçekten çok yoruldum