- 30 Eylül 2022
- 2.408
- 3.284
Ben anlamıyorum gerçekten az bı müsade edin doğurayımda bebemi ilk kez emzireyim öyle gelin yok evden çıkarken onlarda geleceklermis hep beraber doğuracazAllah'ım daha neler görüp okuycam ya millet kafayı yemiş yemin ederim sanki konsere müzeye geziye falan geliyorlar leen birinizde mi akıl yok bizim milletimiz neden böyle ya
Kayısı çayı iç bide kimyonlu pişir yemeklerini özleşşin serpme yapmaKızlar çok takip edemiyorum hızlı hızlı baktım. @Peynirdomates ve @Xxudy doğurdular mı. Bebişimin gazı ve kendi gazımla kafayı yiyeceğim. Gaz dehşet sancı yaptı bugün öleceğim sandım. Ne iyi geliyor annedeki gaza
ben artık süt kelimesini yasaklamak istiyorum yok yetiyor mu içiyor mu aç mı süt gelecek miAynen öyle
Tabi dedim 9 dk aktif emdi ağlamadı 9dk sonra da ne olduysa süt ekşidi dedim. Öyle bişeyin olma ihtimali yok dedim. Dünde bi muhabbet geçmişti hatırlamıyorum aa demesene öyle sütüm ekşimiştir dedim yok artık ekşimez diyo bideböyle alıcan eline ordan oraya atıcan bu kadını
Kimyon demle sıcak suya tane kimyon koy sonra iç bebeğe de sanada iyi gelir inşallahKızlar çok takip edemiyorum hızlı hızlı baktım. @Peynirdomates ve @Xxudy doğurdular mı. Bebişimin gazı ve kendi gazımla kafayı yiyeceğim. Gaz dehşet sancı yaptı bugün öleceğim sandım. Ne iyi geliyor annedeki gaza
söylemek istemem linç de yemeyim ama sigara kahveKızlar çok takip edemiyorum hızlı hızlı baktım. @Peynirdomates ve @Xxudy doğurdular mı. Bebişimin gazı ve kendi gazımla kafayı yiyeceğim. Gaz dehşet sancı yaptı bugün öleceğim sandım. Ne iyi geliyor annedeki gaza
nasıl susturacağımı da bilmiyorum sen neler deniyorsun aynı gün doğdularBenimki de aynı gündüz zor uyandırıyorum gece zor uyutuyorum daha perşembe günü dünyaya geldi cumartesiden beri aynı
Aynı bende öyleyim hatta sen yazınca rahatladım tek bende olmuyormus diye Benım karnım şu günlerde aşağı düştü 34. Haftamda açılma oldu 31-32. Haftamda bu çatı ağrısı başladı şuan 36+6 kız bebek solda olur dıyorlar benımde kız ve cidden hep sol tarafımda baskı yapıyordur diye dusunuyorum çünkü öyle bir acı ki doğum yapamıcam dıye çok korkutuyor bazen. Beni rahatlatan doktorun bişey olmaz olur böyle demesi ama cuma günü kontrolüm var tekrar bi dicem bakalımBenimde en çok sol taraf ağrıyor gece uyurken bile dönemiyorum dediğin gibi ağrıdan izliyorum giyinirken bacağımı kaldıramıyorum morarmış gibi ağrıyor beb daha önce böyle bisey görmedim bide fazla kişide olmuyo bu ağrı pek rastlamadım nedense . Seninde karnın aşağı damı ondan mı acaba
Ben de aynı durumdayım 26.haftadan itibaren erken doğum riskim vardı 36.haftaya kadar progestan kullandım . Şuann39 a az kaldı ne açıklık ne sancı hiçbir şey yok . Doktorum bebek çok kilo almasın normal doğuramazsın diyor .39 haftaya geldim şaka gibi ya 26. Haftadayken sancılarım vardı rapor alıp evde yattım erken olacak korkusu varken resmen bebeğim gelmemeye niyet etti stres oluyorum artık ya
Bende 33 haftada gittiğimde 2 cm açılmam vardı şuan 37 yim 3 cm olmuş bende sadece doğumda bu ağrı ile ne yapicam diye korkuyorum yoksa suanlik bi şekilde dayanıyor doğumda bacakları iyice açıyoruz sonuçta o şekilde daha çok ağrı olacak nasıl olur bilmiyorum senin açıklığın kaç cmAynı bende öyleyim hatta sen yazınca rahatladım tek bende olmuyormus diye Benım karnım şu günlerde aşağı düştü 34. Haftamda açılma oldu 31-32. Haftamda bu çatı ağrısı başladı şuan 36+6 kız bebek solda olur dıyorlar benımde kız ve cidden hep sol tarafımda baskı yapıyordur diye dusunuyorum çünkü öyle bir acı ki doğum yapamıcam dıye çok korkutuyor bazen. Beni rahatlatan doktorun bişey olmaz olur böyle demesi ama cuma günü kontrolüm var tekrar bi dicem bakalım
Benimde 2 cmdi en son daha bakmadılar valla oturdugum yerden kalkasım gelmıyor sırf acıcak dıye Allah kolaylık versin valla bende biraz tedirginim doğumdan bu yüzden ve kesinlikle normal istiyorum bir sorun olmadığı süreceBende 33 haftada gittiğimde 2 cm açılmam vardı şuan 37 yim 3 cm olmuş bende sadece doğumda bu ağrı ile ne yapicam diye korkuyorum yoksa suanlik bi şekilde dayanıyor doğumda bacakları iyice açıyoruz sonuçta o şekilde daha çok ağrı olacak nasıl olur bilmiyorum senin açıklığın kaç cm
Gözün aydın canım benim cok guzel haber insallah bizde cikariz biran önceKızlar meliskuş bunakşam taburcu oldu evine geldi çok şükür
Kan sonuçlarını Ankara’ya göndermişler prematüre anemisi varmış sanırım belli değil ama Allah korusun ilerisi için lösemi falan olmasında detaylı bakılacak çarşamba kontrolde kan sonuçları hakkında bilgi verecekler. Dr bir şey yok iyi dedi. Çarşamba yine bakılacak . Sarılığı 8 e düştü 14 dü. Rengi beyazlamış şükür. Yemesi de daha iyi sarılık 14 ken çok az yiyordu iştahı gitmişti resmen. Kan transferi olmuş 1 serum kadar belgeleri verdiler orada gördük. Çok şükür iyi yemesi falan kendinde rabbim bir daha aratmasın. Doktor sarılık yine artabilir artarsa normal odaya senle beraber yatırır yanında ışık veririz dedi
Sigara kullanmıyorum zaten ama kahve içebilirim canımsöylemek istemem linç de yemeyim ama sigara kahve( bana da başkası tavsiye etti ama sezeryan sonrası için bu tavsiye normal zamanlar için değil asla :)
Tane kimyon aldırayım bugün hemen sağol canımKimyon demle sıcak suya tane kimyon koy sonra iç bebeğe de sanada iyi gelir inşallah
Kayısı kompostosu yaptırıcam anneme sanırım o da işe yarar. Bir de kimyonu bol kullanacağız anlaşıldıKayısı çayı iç bide kimyonlu pişir yemeklerini özleşşin serpme yapma
Çok sükür gözünüz aydın rabbim saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsinHayırlı geceler kızlar doğum yaptım saat 20:15 kızımız 3200 49 cm dünyaya geldi şuan durumu onun iyi çok şükür benim ağrılarım çok miyomda alındı atlaticaz inşallah 14.00 da yatisim yapıldı sancılarım yüksek düzenli ama doktorumuz kan durdurucu ilaç istedi ekstra o olmadan başlamayalim ameliyata diye rahimimde alınabilir dendi imzaladik saat 19.45 de girdim kızım 20.15 de doğdu 21.35 de ben çıktım Rabb'im kimseyi bu yolda bırakmasın inşallahemmemiz şükür var kakamizi yaptık
Canim benim çok üzgünüm cok buyuk birsey atlatmissin cok gecmis olsun tekrardan ama bak bebegin sag salim yaninda cok sükür hayirli olsun rabbim saglikli sihatli buyutmeyi o anlari da kafandan atmayi nasip etsin insallahKızlar yazanlara tek tek cevap veremedim. Bebeğim 15.40'ta doğdu ama acil sezeryanla. Suni sancıyı bebeğim kaldıramadı sancılarım çok şiddetlendi belim kasıklarım ayrıldı resmen çok kötüydüm ama dayanıyordum sonra nst bağlandı. O sırada doz bir tık artırıldı ve sancılarım şiddetli gelmeye başladı derken bebeğimin kalbi 90-80-70 derken birden cihaz alarm vermeye başladı ve bebeğimin kalbi 20ye düştü ben nasıl bağırıyorum çağırıyorum kesin alın diye. Çok ağladım hemen suni durduruldu başka bir serum verdiler o ne bilmiyorum ama bebeğin nabzı tekrar yükselmeye başladı ama eskisi kadar yükselmedi 110a kadar gelebildi doktorum hemen ultrasonla baktı ve Kordon boynuna dolanmış sancı geldikçe aşağı doğru itildiği için boğuluyordu çocuğum. Hala titriyorum yazarken etkisinden çıkamadım o nst nin alarmı sürekli kulağımda. Beni acele ameliyathaneye indirdiler tabii benim hala sancılarım geliyor şiddetli bir şekilde damarlarımda hala suni sancı gezdigi için ben kıvranıyorum ama ben kıvrandıkça çaktırmıyorlar ama ben telaşlarını hissettim her şeyi hızlı hızlı yapıyorlar spinal yaptılar ben zaten sezeryandan çok korkuyorum ama bir an önce bebeğimin iyi olduğunu duymak istediğim için sessiz sessiz içime içime ağladım. Sonra sesleri duyuyorum ama önümde önlük göremiyorum ve benim canım çok acıdı çekiştirerek bir şeyler yapıyorlar sonra doktorum yanındaki kişiye çıkmıyor çocuk dedi o esnada hareketler sertleşti ve bebeğim doğdu ağlamaya başladı onun sesini duyunca hüngür hüngür ağladım. Bebeğimi bana o an göstermediler ve doktorumun sesini tekrar duydum kanama durmuyor dediklerini ve o an beni uyuttular ne oldu orada bilmiyorum ama gözümü tekrar açtım ameliyathanede ben her şey daha yeni oldu sanıyorum tabii. Ailem çok merak etmiş bebeğim 15.40ta doğdu ama ben odaya geldiğimde 7yi geçiyordu. Beni odaya geçtiğim zaman gördüm bebeğimi. Altın saçlı altın kaşlı gamzeli güzel mi güzel bir bebişim olmuş maşallah. Ama kucağıma bile alamadım ağrıdan. Uyuşukluk geçtikten sonra ilk yürüyüşümde maalesef tansiyon düşmesi yaşadım beni oturttular ve orada bana bir şeyler oluyor dedim ve pat gittim bayılmışım uyandım kustum kustukça dikişlerim ağrıdı acıdan kıvrandım ağladım. Tekrar ağrı kesici yapıldı ve bir zaman sonra kalkıp yürüdüm daha iyiyim şimdi ama gaz çıkaramadım henüz. Ama bebeğim çok şükür yanımda ya her şey geçer çok ağladım hala aklıma geldikçe ağlıyorum ama şükrediyorum hep. O ağlıyor ya ben konuşunca sesimi duyunca susup beni dinliyor eriyorum. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür rabbime biz kurtulduk. Inşallah sizlerin çok güzel hikayeleri olur
AdChoices
ADVERTISING
Daha demin ismine bakiyordum benimle birlikte hamile kalanlardandin. Ve yalnis hatirlamiyor isem Ankaradaydin sendeHayırlı geceler kızlar doğum yaptım saat 20:15 kızımız 3200 49 cm dünyaya geldi şuan durumu onun iyi çok şükür benim ağrılarım çok miyomda alındı atlaticaz inşallah 14.00 da yatisim yapıldı sancılarım yüksek düzenli ama doktorumuz kan durdurucu ilaç istedi ekstra o olmadan başlamayalim ameliyata diye rahimimde alınabilir dendi imzaladik saat 19.45 de girdim kızım 20.15 de doğdu 21.35 de ben çıktım Rabb'im kimseyi bu yolda bırakmasın inşallahemmemiz şükür var kakamizi yaptık