2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Allah'ım daha neler görüp okuycam ya millet kafayı yemiş yemin ederim sanki konsere müzeye geziye falan geliyorlar leen birinizde mi akıl yok bizim milletimiz neden böyle ya
Ben anlamıyorum gerçekten az bı müsade edin doğurayımda bebemi ilk kez emzireyim öyle gelin yok evden çıkarken onlarda geleceklermis hep beraber doğuracaz

Kayısı çayı iç bide kimyonlu pişir yemeklerini özleşşin serpme yapma

ben artık süt kelimesini yasaklamak istiyorum yok yetiyor mu içiyor mu aç mı süt gelecek mi ( çok zor çokkkkk ( ben de ziyaretçilerimi daha doğrusu annem halam ve kızkardeşimi teker teker eve alıyorum yorum yapılmasına sinir oluyorum

Kimyon demle sıcak suya tane kimyon koy sonra iç bebeğe de sanada iyi gelir inşallah

söylemek istemem linç de yemeyim ama sigara kahve ( bana da başkası tavsiye etti ama sezeryan sonrası için bu tavsiye normal zamanlar için değil asla :)

Yine başıma ağrılar girdi uykusuzluktan ne uyuyabiliyorym ne de sancılanıyorum ya düzensiz ağrılar var nolur bana dua edin artık bebeğimi kucağıma alayım sağlıkla .. doğurmadan lohusa psikolojisine giricem galiba ağlayasım var

Aynı bende öyleyim hatta sen yazınca rahatladım tek bende olmuyormus diye Benım karnım şu günlerde aşağı düştü 34. Haftamda açılma oldu 31-32. Haftamda bu çatı ağrısı başladı şuan 36+6 kız bebek solda olur dıyorlar benımde kız ve cidden hep sol tarafımda baskı yapıyordur diye dusunuyorum çünkü öyle bir acı ki doğum yapamıcam dıye çok korkutuyor bazen. Beni rahatlatan doktorun bişey olmaz olur böyle demesi ama cuma günü kontrolüm var tekrar bi dicem bakalım

39 haftaya geldim şaka gibi ya 26. Haftadayken sancılarım vardı rapor alıp evde yattım erken olacak korkusu varken resmen bebeğim gelmemeye niyet etti stres oluyorum artık ya
Ben de aynı durumdayım 26.haftadan itibaren erken doğum riskim vardı 36.haftaya kadar progestan kullandım . Şuann39 a az kaldı ne açıklık ne sancı hiçbir şey yok . Doktorum bebek çok kilo almasın normal doğuramazsın diyor .

Bende 33 haftada gittiğimde 2 cm açılmam vardı şuan 37 yim 3 cm olmuş bende sadece doğumda bu ağrı ile ne yapicam diye korkuyorum yoksa suanlik bi şekilde dayanıyor doğumda bacakları iyice açıyoruz sonuçta o şekilde daha çok ağrı olacak nasıl olur bilmiyorum senin açıklığın kaç cm

Benimde 2 cmdi en son daha bakmadılar valla oturdugum yerden kalkasım gelmıyor sırf acıcak dıye Allah kolaylık versin valla bende biraz tedirginim doğumdan bu yüzden ve kesinlikle normal istiyorum bir sorun olmadığı sürece

Sanirim bu kasik agrisi beni mahfedicek magnezyum kalsiyum ne varsa tuketiyorum tum ilaclarimi iciyorum ama yine ayniyim.. Zor yuruyorum..

Gözün aydın canım benim cok guzel haber insallah bizde cikariz biran önce

Çok sükür gözünüz aydın rabbim saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin

Canim benim çok üzgünüm cok buyuk birsey atlatmissin cok gecmis olsun tekrardan ama bak bebegin sag salim yaninda cok sükür hayirli olsun rabbim saglikli sihatli buyutmeyi o anlari da kafandan atmayi nasip etsin insallah

Daha demin ismine bakiyordum benimle birlikte hamile kalanlardandin. Ve yalnis hatirlamiyor isem Ankaradaydin sende Bebisin icin cok sevindim masallah cok guzel beslemissin annecigi , miyomlarin alinmasi da agriyi cogaltiyormus evet ama insallah atlaticaksin bu gunleride.. Suan nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…