Ay çok şaşırdım demekki herkeste farklı oluyo ama 2 ayda çok yani hayat kalitesini düşürür insanın2 aydır var bu ağrı doktor normal dedi bebek agirlik yaptığı için çatı kemiklerin ağrıyor dedi
Kız perinatolog gördü, o söyledi bide bunlarıBence senin doktorun keyfi yapıyor biraz da
Çok düştü zaten canım geceleri ağrıdan inliyorum resmen hele yürüyüş yapmaya falan korkuyorum çünkü ayakta kaldığım zamanlarda daha çok ağrım oluyor bide doğum yaparken ağrım olursa nasıl dayanırım diye korkuyorum bacaklarım zor hareket ediyor. Benim karnım hep aşağıdaydi başından beri ondan çatıya çok baskı oluyo heralde diye düşünüyorum bu yüzden doğurup kurtulmak istiyorum hemenAy çok şaşırdım demekki herkeste farklı oluyo ama 2 ayda çok yani hayat kalitesini düşürür insanın
Allah'ım kolaylık versin canım zor gerçekten inşallah bir an önce kavuşursun yavrucağına sağlıkla istediğin gibiÇok düştü zaten canım geceleri ağrıdan inliyorum resmen hele yürüyüş yapmaya falan korkuyorum çünkü ayakta kaldığım zamanlarda daha çok ağrım oluyor bide doğum yaparken ağrım olursa nasıl dayanırım diye korkuyorum bacaklarım zor hareket ediyor. Benim karnım hep aşağıdaydi başından beri ondan çatıya çok baskı oluyo heralde diye düşünüyorum bu yüzden doğurup kurtulmak istiyorum hemen
Ne kadar salak dr lar var yaKız perinatolog gördü, o söyledi bide bunlarıKendi drum zaten Allaha emanet akxlsşslf 1 hafta geriliği 3 hafta ölçüp kalbime indriyordu
Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucagimizaAllah'ım kolaylık versin canım zor gerçekten inşallah bir an önce kavuşursun yavrucağına sağlıkla istediğin gibi
Yok canım hala düzensiz sancılarla geçiyor öyle günler 39 haftaya girdim açıklığım artmıştır inşallah bir saat yürüdüm ama ağrı sızım yokBanada dün elle bakıldı 3 cm çıktı aciklik dünden beri tuvalete çıktığımda lekelenme geliyo sendede oldu mu canım
Çatı kemiğim benımde maalesef canımı yakan şeylerden biri ve tel taraflı sadece sol dr soyledım oda bana aynı seyı söyledi ama ne cektıgımı ben bilirim giyinirse giyinsin yürürken dönerken her şekilde acıyor umarım Sağlıkla doğum yapıp geçerÇok düştü zaten canım geceleri ağrıdan inliyorum resmen hele yürüyüş yapmaya falan korkuyorum çünkü ayakta kaldığım zamanlarda daha çok ağrım oluyor bide doğum yaparken ağrım olursa nasıl dayanırım diye korkuyorum bacaklarım zor hareket ediyor. Benim karnım hep aşağıdaydi başından beri ondan çatıya çok baskı oluyo heralde diye düşünüyorum bu yüzden doğurup kurtulmak istiyorum hemen
Bende bi tek kaynanama elimde kalacak haberi yok. Bana çocuk meme de ağlıyor diye sütün mü ekşidi acaba dediof ben lohusalıkta en çok eşime bilendim. Normal mi
Kafayı yemişler beBende bi tek kaynanama elimde kalacak haberi yok. Bana çocuk meme de ağlıyor diye sütün mü ekşidi acaba dedi
Sorma süt ekşir mi bilmiyorum ama aktif emilen bir memedeki süt ekşimez onu biliyorumKafayı yemişler be
Aşkım memedeki süt ekşimez bu hurafeee sağılan süt ekşiyebilirSorma süt ekşir mi bilmiyorum ama aktif emilen bir memedeki süt ekşimez onu biliyorum
Ay evet gece gündüz kavramları artık oluşsa iyi olacak :)ben de susturamıyorum çok zor1 saat hiç durmadan ağlayabilir nefes bile almadan gündüz daha iyi gece 12 den sonra çok zor çoook
Off deli bunlar cidden ya .. sen ne dedin çok merak ettimBende bi tek kaynanama elimde kalacak haberi yok. Bana çocuk meme de ağlıyor diye sütün mü ekşidi acaba dedi
Benimde yalancı sancılar var ama nst 30 dan fazlaya çıkmıyorYok canım hala düzensiz sancılarla geçiyor öyle günler 39 haftaya girdim açıklığım artmıştır inşallah bir saat yürüdüm ama ağrı sızım yok
Benimde en çok sol taraf ağrıyor gece uyurken bile dönemiyorum dediğin gibi ağrıdan izliyorum giyinirken bacağımı kaldıramıyorum morarmış gibi ağrıyor beb daha önce böyle bisey görmedim bide fazla kişide olmuyo bu ağrı pek rastlamadım nedense . Seninde karnın aşağı damı ondan mı acabaÇatı kemiğim benımde maalesef canımı yakan şeylerden biri ve tel taraflı sadece sol dr soyledım oda bana aynı seyı söyledi ama ne cektıgımı ben bilirim giyinirse giyinsin yürürken dönerken her şekilde acıyor umarım Sağlıkla doğum yapıp geçer
Aynen öyleAşkım memedeki süt ekşimez bu hurafeee sağılan süt ekşiyebilir
Tabi dedim 9 dk aktif emdi ağlamadı 9dk sonra da ne olduysa süt ekşidi dedim. Öyle bişeyin olma ihtimali yok dedim. Dünde bi muhabbet geçmişti hatırlamıyorum aa demesene öyle sütüm ekşimiştir dedim yok artık ekşimez diyo bideAy evet gece gündüz kavramları artık oluşsa iyi olacak :)
Off deli bunlar cidden ya .. sen ne dedin çok merak ettim
Benimki de aynı gündüz zor uyandırıyorum gece zor uyutuyorum daha perşembe günü dünyaya geldi cumartesiden beri aynıben de susturamıyorum çok zor1 saat hiç durmadan ağlayabilir nefes bile almadan gündüz daha iyi gece 12 den sonra çok zor çoook
Kız gelip ne yapacaklar valla gözümün önüne odada baklava yiyen sohbet eden insanların olduğu video geliyo kabuslarima girdi bu durumşaka gibi ya bu milletoldu olacak sancım bailadı diye dünya çapında genelge yayınlayalım o an o ağrıyla, acıyla aklına km gelecek Allah aşkına en yakınını zar zor arıyor insaan