2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Hayırlı olsun bebişiniz normal doğum için don haftalar neler yaptınız ? Pilates yürüyüş yeme içme ?
Valla hiçbir şey gibi bişey. Ne adam akıllı yürüdüm ne hurma yedim. Yaptığım tek şey düzenli perine masajı onun dışındakiler sallayarak yaptığım şeyler. Pilates hiç yapmadım topum yoktu

Kızlar günaydın dün hiç biseyim yoktu gece bianda boğaz ağrısı başladı demiştim ya gribi yeni atlattım tekrar hasta oldum kafamı kaldıramıyorum vücudumun her noktası ağrıyor bal zencefil limon nasıl yapıyor kaynatacak miyim? Off ne lanet bir gripmis atlatamiyorum ya oğlumda öyle gün içinde iyi gece öksürük tutuyor ondan mı tekrar geçti anlamadım kız eli kulağında geldi gelecek ayy çok morelim bozuk ya

Kuzumm çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşallah harika bir doğum hikayen oldu çok sukur bende dün senden heves edip ilişki denedim ne geldiyse başıma ondan sonra geldi hiç biseyim yoktu şuan boğaz ağrısı ve vücut ağrısından bitik durumdayım çok korkuyorum bebiş gelir ona geçer diye

İlişkiden grip olan tek insan olabilirsin valla korunmasız ilişkiye uzun zamandır girmiyorduk ben akıntı devam ediyor diye korunuyordum o akşam korunmasız ilişki oldu bide. Ne tetikledi bilmiyorum ama biraz da gelesi varmış zaten çok durdu

Kızlar benim sütüm hala gelmedi maalesef mama veriyorum çok şükür şekeri düşmüyo. Sarılık 5.4 onda da sıkıntı yok kaka da 5-6 kere yaptı. Bestlak alıcam duşa giricem inşallah gelir sütüm. Ucum var sanıyordum ben ama ucum da yokmuş sıkıp gogsu ağzına sokunca göğüs ucu içeri kaçıyor. O yüzden uc aldırdı hemşire onunla da çok çekmiyor süt gelmediği için aranıyor ama sevmedi bide bi görseniz nasıl güzel sarı kaş sarı kirpik bi kızım var

Kız o kadar mı kötü bu sancılar

Hayırlısı böyleymiş sizin için canım demek ki gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Oy maaşallah gözün aydın, ömrğ uzun olsun inşallah.
Gözün aydın canım maaşallah , bence ne güzel bir doğum olmuş, Allah analı babalı büyütsün. Kısa zamanda sütün de gelir bol bol emer bebişin inşallah
Perine masajı çok fayda ediyor demekki kesi olmaması için, geçen hafta konuşmuştuk mormal istiyorum ama ben çok korkuyorum kesiden. Birkaç gündür bende başladım bakalım perine masajına inşallah seninki gibi kesisiz rahat bir doğum olur
Epidural ben de istemem diye düşünüyordum ama tereddüt ettim şimdi hayırlısı olsun bakalım.

Epidural isterim ama ikinci de o kadar olmuyo diyorlar sancı için

Epidural isterim ama ikinci de o kadar olmuyo diyorlar sancı için
Benim ilki epiduraldi, bunda epidural düşünmüyordum, şimdi senin doğumunu dinleyince yine epidural yapmaya karar verdim tekkorkum epiduralliyken ıkınma hissi gelmezse kesi atmak zorunda kalırlar mı diye düşünüyorum şimdi de

Kız degseydi bari adam korkudan bıraktı boşuna gitti yani bende hasta oldugumla kaldim hiç biseyim yoktu ya bianda yıkıldım bide gece Alya öyle bir alta vurdu ki bağırdım dedim çıktı heralde böyle acidiysa doğumda nasıl acır diye bu sefer kurmaya başladım çok zor bı gece geçirdim

Yaş olan zencefil ise suda kaynatıyorsun limonla kapağını kapat demlensin sonra biraz ılık olunca üzerine bal kat vitamini ölmesin balın. Diğer tavsiye sirkeyle gargara yap boğaz ağrısı için ya da seviyorsan bir kaşık iç tok karnına oğluna da verebilirsin üç yaş falan geçtiyse. Bir diğer öneri ise bir tatlı kaşığı soğuk sıkım çörekotu yağı içebilirsin düzenli olarak sabah akşam o da çok iyi gelir boğaza. Direk içmek zoruna gidiyorsa pekmeze karıştır kaşığın içinde birden iç çok geçmiş olsun

Geceden beri şu ilk cümlen aklımdan gitmiyor hunharca sevişmek eşimi normal şekilde bile razı edemiyorum korkusundan.

Keşke görsek meraktayım sarışın kimde var anne de mi babada mı

Canım hiç kafana takacak bir şey yok bak görüyorsun gruptanda herkesin bebişinin kilosu farklı 2 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyor benimde öyle bu arada karın çevresi 2 haftaya yakın geride ama doktor olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…