- 6 Mayıs 2013
- 1.042
- 477
- 36
Kızlar göğüs uçlarım çok yara lansinon hiç fayda etmedi ne yapmam
Kantaron yagı sür canımKızlar göğüs uçlarım çok yara lansinon hiç fayda etmedi ne yapmam lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar göğüs uçlarım çok yara lansinon hiç fayda etmedi ne yapmam
Kantaron yagı sür canımKızlar göğüs uçlarım çok yara lansinon hiç fayda etmedi ne yapmam lazım.
Valla ne olduysa hunharca sevişmekten olduAyyy hayırlı olsun canım, hadi darısı bana olsun Senden sonra ben de ilişkiden medet umuyorum başka bir yöntem kalmadı doğurmak için
Perine masajı yaptım canım. 39+6da doğdu. Valla 12yle 12 buçuk arası 8 oldu iki saatte. Sonra zaten 1 saat sürmedi doğum olduCanım kesi dikiş olmaması için neler yaptın, kaç haftalıkti bir de, kaç cm ile gittin Dr , ne kadar sürede 8cm oldu bide ya , çok merak ediyorum bu konuları
Unutursam eğer o sancıları evet ama unutmazsam bidaha normal istemem şuan tek iyi yönü oturup kalkabiliyorum hiçbir şeyim yokmuş gibiKız bu sefer kaptin çocuğu hee çok sevindim kuzum, sağlıkla huzurla büyüsün inşallah çok güzel bir doğum hikayen oldu bence masallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktı anne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor hepinizi sevgiyle öpüyorum
Gözün aydinnn rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlereKızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuş bebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Çok sevindim hem normal hem az dikişli olmana gözün aydın ne güzel ama 3 ıkınmada doğmus. Epidural olsa ıkınma hissin olmayacaktı belli ve alt bölgeyi kesmek zorunda kalacaktı belki de, herseyde vardır bir hayır bebek nasılKızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuş bebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
İyi çok şükür rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok sevindim hem normal hem az dikişli olmana gözün aydın ne güzel ama 3 ıkınmada doğmus. Epidural olsa ıkınma hissin olmayacaktı belli ve alt bölgeyi kesmek zorunda kalacaktı belki de, herseyde vardır bir hayır bebek nasıl
Unutursun unutursun merak etme. Ne güzel işte bak hamilelik bitti gitti hasarsız. İnşallah sütun de hemen gelir canımValla ne olduysa hunharca sevişmekten oldu
Perine masajı yaptım canım. 39+6da doğdu. Valla 12yle 12 buçuk arası 8 oldu iki saatte. Sonra zaten 1 saat sürmedi doğum oldu
Unutursam eğer o sancıları evet ama unutmazsam bidaha normal istemem şuan tek iyi yönü oturup kalkabiliyorum hiçbir şeyim yokmuş gibi
Amiin inşallahUnutursun unutursun merak etme. Ne güzel işte bak hamilelik bitti gitti hasarsız. İnşallah sütun de hemen gelir canım
Canım teşekkürler iyiyiz şimdilik senin nasil gidiyor? Sızı gibi ağrılarım oluyor.Canım nasılsın nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır , geceleri beline kasıklarına adet agrisi gibi ağrı giriyor mu çok uyutmayacak kadar değil ama hiç olmazdı onceden
Peki epidural normal ister misin? Bida doğursan??Valla ne olduysa hunharca sevişmekten oldu
Perine masajı yaptım canım. 39+6da doğdu. Valla 12yle 12 buçuk arası 8 oldu iki saatte. Sonra zaten 1 saat sürmedi doğum oldu
Unutursam eğer o sancıları evet ama unutmazsam bidaha normal istemem şuan tek iyi yönü oturup kalkabiliyorum hiçbir şeyim yokmuş gibi
Gozunaydin canım sağlıkla büyütün bebeginizi. İnşallah darısı biz bekleyenlere vakti geldiğinde. Biseyler sormak istiyorum. Neden özellikle genel anesteziyi tercih ettin bide bu karına bastırma olayı nedir ilk kez duyuyorum merak ettimCan kızlar etiketlendiklerımı anca okudum, iyi dileklerınız için tesekkur ederım. Biz iyiyiz çok şukur sabah 08:30 2830 gr 49 cm can kızım mercanım 38+4 doğdu @Buddy x genel anestezi güzel geçti, tabıkı ayıldıgımda agrılarım vardı, inliyordum. Sonra iğne serum derken 1,5 saat sonra agrı bttı. 1.5 ta su, 4te yemk yedım. Tuzsuz yağsız saman gbı iştebol su içiyorum şimdı. Pırt olayını toplamda 7-8 kez yaptım. Önce bez bagladılar, sonda istemedım ama çiş takıbı yapcaz dediler, genel oldugu için sondayı hemn takmalıyız dediler. Ayıkken taktılar. Pek acımadı. Odaya geldım. 4te sondayı cıkarıp yürüdük hemşireyle. Sondayı çıkatırken acayıp acıdı ve odaya geldgımde bu rahme bastırma olayı fenaydı nyseki dayandım eşimin elini sıktım faln. Guzel yürüdüm dimdik çok şukur alt al, üst değiştır, yemk ye, emzir falan derken nefes almaya pek vakıt yok.
Sürekli bılgılendırmeler, hemşireleer, eğitimler, biri gdıyor biri geliyor. Sağım hiç yapmadım, mama zar zor 2 kez 20 cc verdım. Kesınlıkle mama ve sağım istemıyorlar. 2 saatten asagı emzirme dıyırlar, 2 saat geçsın aktıf emsın, zırt pırt memeye dayama az emer uyur dıyorlar, sağma göğsünü, yara yapar, senın bebiş emıyor zten dedıler, nden yara yapasınki, özel bi durumun yok dediler. tabi bn yeterli olmıyacagını dusundukçe strese gırdım. Bunu duyan eşim ve annem ikna olup mama verdırtmedıler. İçim içimi yıyor ama bu çocuk doymaz, emıyor cekıyor ama boşmu emiyor, noluyor anlaşılmıyor. Neyse tutuyor memeyı emiyor ama bi çıkıyor agzında ucunda bısey yok. Hemşire bı sıktı, offf canım yandı su gbı açık sarı geldi. Hemşirelere kalsa emıyor ve yeterli bu emdiği sarı sıvı dıyorlar.
Depent çok guzelmiş, sımsıkı sarıyor karnı mis gbi, çok rahat ettım. Bağırsaklarım fena, gaz sancısı gelıyor, sırtım kopuyor güzel oturamamaktan. Bi iğne daha yaptrdım akşam üstü. Şimdi hemşire aldı gttı topuk kanı için, geldi, 90 gr vermiş çok normal, sarılık yok, kan şekerı yok dedi, hrsey normal dedi
Ama o 20 cc mamayı şırıngayla verdim. Yalancı emziğin yanından damlattrdım, bir içti, bir pırtladı, bi rahatladı bi uyudukı 2 saat mis.. Karnının doydugunu hissettım.
Yalancı mene alıştrmaya çalışıyorum. Kahve sadece 1 kupa içtim, baş agrım faln olmadgı için, anestezıyıde çabuk atıyorum hemn ayılıyorum, ve kusma faln yasamıyorum, kahve ve bittere grek kalmadı.
Çoğu kişnin haberı yoktu, pek tel trafıgı olmadı ama bıkaç kişi gelmk isteyınce zıyaretcı yasagı koydurdum dedim ama bi arkadasım bayaa hazrlık yapıp getrınce onu eşiyle kabul ettım odaya. Ve odada erkek olması çok zor, pırtım geldi tutmak zorunda kaldım, göğüsler fora, zeytınyağlı pijamam, lekeli, altım kanlı, pijamaya geçse rezillik emzırcem çıktılar eşimle kapıya. Wc gıdemıyom falan, odada bı ton insan olsa nolcak bılmıyom, allah sabır versın oyle olanlaragöğüslerım acıyor buarada. Bebiş tuttugu an göğsü çekince offf daha göğüs kalkanını bıle kullanamadım. Emzırme sütyenide takmadım, gecelıkle gezınıyom öyle şimdilik sabah 10da foto çekımıne gelckler ücretsz. Hazırlan dediler. Şuan aklıma gelen detaylar bunlar. Merak ettıklerınızı yazarsınız, cevaplarım @ErabiaE cnm gözün aydınsaglıkla büyüt bebişinibaska bugun doguran yoktu sanırım.
Ayaklarım ve bacaklarım çok şişti balon gbı
Epidural isterim ama ikinci de o kadar olmuyo diyorlar sancı içinPeki epidural normal ister misin? Bida doğursan??
Teşekkür ederim kuzumGözün aydın canım gelmiş yavrun yanınıza
Normal doğum için son haftalar neler yaptınıız?Benim için öyleydi canım sancı çok kötüydü sancı vurduğunda açıklık muayenesi yapıyorlar o çok kötüydü. Ama ıkınırken hiç sorun yaşamadım zaten canımın derdine ıkınıp çıkarmaya çalıştım. Kafa çıkınca zaten ıkındırmadı sonrası doktordaydı. Kafa çıkınca her şey bitti
Hayırlı olsun bebişiniz normal doğum için don haftalar neler yaptınız ? Pilates yürüyüş yeme içme ?Kızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuş bebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Canım maşallah çok sevindim evladını sağlıklı kucağına aldın şükürler solsun, oy maşallah çok güzel doğmuş bir kaç güne inşallah canım toparlarsın. Evin için yürüyüş yapmaya çalış.Arkadaşlar ben doğum yaptım. 2 gece önce sabah 5 gibi Bi ıslaklık geldi tuvalet sandım koştum sonra yatağa döndüğümde biraz ıslaklık farkettim sonra bu olay 3 4 kere tekrarlanınca doktora yazdım acaba su mu gelen diye. Sabah 10 30 gibi gittim suymuş gelen. 2 cm açıklık vardı nst de bebek stresli çıktı. Suni sancı başladık benim kendi sancım olmadığı için ama açılmada olmadı bebeğin nst de düzelmeyince sezeryana aldılar. 3350 kilo tam 37+0 doğdu
Bugün hastanede çıkışımız yapıldı. Benim ağrılarım yoğun sezeryan bu yüzden hiç istememiştim ama böle nasip oldu
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanım maşallah çok sevindim evladını sağlıklı kucağına aldın şükürler solsun, oy maşallah çok güzel doğmuş bir kaç güne inşallah canım toparlarsın. Evin için yürüyüş yapmaya çalış.