2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ayyy hayırlı olsun canım, hadi darısı bana olsun Senden sonra ben de ilişkiden medet umuyorum başka bir yöntem kalmadı doğurmak için
Valla ne olduysa hunharca sevişmekten oldu
Canım kesi dikiş olmaması için neler yaptın, kaç haftalıkti bir de, kaç cm ile gittin Dr , ne kadar sürede 8cm oldu bide ya , çok merak ediyorum bu konuları
Perine masajı yaptım canım. 39+6da doğdu. Valla 12yle 12 buçuk arası 8 oldu iki saatte. Sonra zaten 1 saat sürmedi doğum oldu
Kız bu sefer kaptin çocuğu hee çok sevindim kuzum, sağlıkla huzurla büyüsün inşallah çok güzel bir doğum hikayen oldu bence masallah
Unutursam eğer o sancıları evet ama unutmazsam bidaha normal istemem şuan tek iyi yönü oturup kalkabiliyorum hiçbir şeyim yokmuş gibi

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydinnn rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere

Çok sevindim hem normal hem az dikişli olmana gözün aydın ne güzel ama 3 ıkınmada doğmus. Epidural olsa ıkınma hissin olmayacaktı belli ve alt bölgeyi kesmek zorunda kalacaktı belki de, herseyde vardır bir hayır bebek nasıl

İyi çok şükür rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Unutursun unutursun merak etme. Ne güzel işte bak hamilelik bitti gitti hasarsız. İnşallah sütun de hemen gelir canım

Canım nasılsın nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır , geceleri beline kasıklarına adet agrisi gibi ağrı giriyor mu çok uyutmayacak kadar değil ama hiç olmazdı onceden
Canım teşekkürler iyiyiz şimdilik senin nasil gidiyor? Sızı gibi ağrılarım oluyor.

Peki epidural normal ister misin? Bida doğursan??

Gozunaydin canım sağlıkla büyütün bebeginizi. İnşallah darısı biz bekleyenlere vakti geldiğinde. Biseyler sormak istiyorum. Neden özellikle genel anesteziyi tercih ettin bide bu karına bastırma olayı nedir ilk kez duyuyorum merak ettim

Arkadaşlar ben doğum yaptım. 2 gece önce sabah 5 gibi Bi ıslaklık geldi tuvalet sandım koştum sonra yatağa döndüğümde biraz ıslaklık farkettim sonra bu olay 3 4 kere tekrarlanınca doktora yazdım acaba su mu gelen diye. Sabah 10 30 gibi gittim suymuş gelen. 2 cm açıklık vardı nst de bebek stresli çıktı. Suni sancı başladık benim kendi sancım olmadığı için ama açılmada olmadı bebeğin nst de düzelmeyince sezeryana aldılar. 3350 kilo tam 37+0 doğdu
Bugün hastanede çıkışımız yapıldı. Benim ağrılarım yoğun sezeryan bu yüzden hiç istememiştim ama böle nasip oldu

Normal doğum için son haftalar neler yaptınıız?

Hayırlı olsun bebişiniz normal doğum için don haftalar neler yaptınız ? Pilates yürüyüş yeme içme ?

Canım maşallah çok sevindim evladını sağlıklı kucağına aldın şükürler solsun, oy maşallah çok güzel doğmuş bir kaç güne inşallah canım toparlarsın. Evin için yürüyüş yapmaya çalış.

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Dün doktorumla konuştum amaliyattan sonra 1 gün yogun bakımda bekletiyoruz dedi

Kizlar 37+4 de bebişlerniz kaç kiloydu.
En son 35+4 de 2.490 gr dı 2hafta içinde ne kadar alabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…