2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Sezeryan mı olucan canim. Benimde pazartesi sezeryanim var. Ve ben gribim kaç gündür geçmiyor. Doktor grip ilaci alabilirsn dedi ilk gunlerden daha iyiyim. Ama tam geçmiş degil barnum tıkali oluyor spreyle açiyorum ama yinede doguma kadar tam geçmezse diye endiseleniyorum. Ya bebişede geçirirsem. Ay bide dogar dogmaz grip olursa. Maske falan takariz artiik

Kizlar yeni dogan bebeklerin çamaşirlarni makinede kaç derecede ve kaç dakika yikicaz

Peynirdomates canım sizde de ölçülerde gerilik vardı değil mi? Ne dedi doktorun ne yaptınız bu durumu
Gerilik durumunda bebeğin kalbine beynine bakılıyor oradaki damarlara. Bebeğe giden o damarlarda problem yoksa , suyu da iyiyse genetik diyorlar canım. Doktor böyle değerlendirdi benimkini.

Kuzum biliyor musun bende öyleyim. Canım halin varsa yapabilirsen, ıhlamur içine tarcin elma portakal kes onu kaynat. Sonra kaynayan suyun içine azıcık zencefil at limon at 1,2 dakika kaynat ocaktan al balı ekle iç. Birde doktoruna yaz istersen tantum Verda diye bir boğaz spreyi var oda iyi geliyor. Kıyamam inşallah hemen geçer bir an önce canım,

Allah analı babalı büyütsün kuzum

Çok saol kuzum şimdi yaptım icicem çörek otu yağı da içtim bir tatlı kaşığı inşallah hemen iyi gelir çok teşekkür ederim

Tamam kuzum bak zencefil limon yaptım bı sonrakine de bu tarifi yaparım çok saol kuzum benim rabbim sana da şifalar versin çok stresli son dönemlerde hasta olmak sadece bebek gelirde geçerse diye aklım çıkıyor yoksa hiç umrumda değil

Canım bebeğin nst de stresli olması. Kalp atışları düşüyor mu? Yükseliyor mu? Hangisi gibi bi durumda bebek sıkıntılı diyorlar ?

Kızlar hastalıktan mi bilmiyorum altımda çok aşırı baskı var ya vücudum hassaslasti diye mi öyle geliyor acaba kasılmam hiç yok o yüzden doktora gitmiyorum

Kuzum bir birde belki yapamazsın ama annen falan tavuk suyu çorba yapsın bol bol limon sık iç kuzum, içine pul biber falan ekle. İnsallah hemen geçer kuzum stres yapma, son dönemler bağışıklık düştü. Birde kuzum dutu kaynat onuda iç bak oda çok iyi gelecek sana

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt

Kayınvalidemi çağırdım kuzum oğlan da varya kahvaltı hazırlayacak halim bile yok geldi şimdi saolsun yapıyor tamam kuzum doğru söylüyorsun tavuk suyu çok iyi gelir saol kuzucum dutu da kaynatirim oda crp düşürüyor demiştin sen çok saol canım benim

Geçmiş olsun kuzum . İnşallah doğumdan önce geçer hem hamilelik hem hastalık çok zor gercekten
Allah razı olsun kuzum amin inşallah valla kafamda bu dünya tilki dolanıyor ya doğum başlarsa hasta hasta nasıl gücüm yetecek ya bebeğe geçerse off çok kötü zamana denk geldi son 9 günüm kaldı 40 haftayi doldurmaya heran gelebilir artık

Bende öyleyim iki üç haftadır aşırı yorgun hissediyorum her anlamda dün o enerji geldi sandım gittim baya yürüdüm gezdim ama daha beter oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…