Sezeryan mı olucan canim. Benimde pazartesi sezeryanim var. Ve ben gribim kaç gündür geçmiyor. Doktor grip ilaci alabilirsn dedi ilk gunlerden daha iyiyim. Ama tam geçmiş degil barnum tıkali oluyor spreyle açiyorum ama yinede doguma kadar tam geçmezse diye endiseleniyorum. Ya bebişede geçirirsem. Ay bide dogar dogmaz grip olursaKızlar şimdi çıktım preinatolojiden Baş çevresi 1 hafta, kaeın çevresi 10gün geride çıktı. Hala sınırlarımızda, şu an anormal bir durum yok ama haftaya da böyle olursa 37de doğurttururuz dedi. Zaten haftaya da 37 oluyoruz
Gerilik durumunda bebeğin kalbine beynine bakılıyor oradaki damarlara. Bebeğe giden o damarlarda problem yoksa , suyu da iyiyse genetik diyorlar canım. Doktor böyle değerlendirdi benimkini.Peynirdomates canım sizde de ölçülerde gerilik vardı değil mi? Ne dedi doktorun ne yaptınız bu durumu
Kuzum biliyor musun bende öyleyim. Canım halin varsa yapabilirsen, ıhlamur içine tarcin elma portakal kes onu kaynat. Sonra kaynayan suyun içine azıcık zencefil at limon at 1,2 dakika kaynat ocaktan al balı ekle iç. Birde doktoruna yaz istersen tantum Verda diye bir boğaz spreyi var oda iyi geliyor. Kıyamam inşallah hemen geçer bir an önce canım,Kızlar günaydın dün hiç biseyim yoktu gece bianda boğaz ağrısı başladı demiştim ya gribi yeni atlattım tekrar hasta oldum kafamı kaldıramıyorum vücudumun her noktası ağrıyorbal zencefil limon nasıl yapıyor kaynatacak miyim? Off ne lanet bir gripmis atlatamiyorum ya oğlumda öyle gün içinde iyi gece öksürük tutuyor ondan mı tekrar geçti anlamadım kız eli kulağında geldi gelecek ayy çok morelim bozuk ya
Allah analı babalı büyütsün kuzumArkadaşlar ben doğum yaptım. 2 gece önce sabah 5 gibi Bi ıslaklık geldi tuvalet sandım koştum sonra yatağa döndüğümde biraz ıslaklık farkettim sonra bu olay 3 4 kere tekrarlanınca doktora yazdım acaba su mu gelen diye. Sabah 10 30 gibi gittim suymuş gelen. 2 cm açıklık vardı nst de bebek stresli çıktı. Suni sancı başladık benim kendi sancım olmadığı için ama açılmada olmadı bebeğin nst de düzelmeyince sezeryana aldılar. 3350 kilo tam 37+0 doğdu
Bugün hastanede çıkışımız yapıldı. Benim ağrılarım yoğun sezeryan bu yüzden hiç istememiştim ama böle nasip oldu
Çok saol kuzum şimdi yaptım icicem çörek otu yağı da içtim bir tatlı kaşığı inşallah hemen iyi gelirYaş olan zencefil ise suda kaynatıyorsun limonla kapağını kapat demlensin sonra biraz ılık olunca üzerine bal kat vitamini ölmesin balın. Diğer tavsiye sirkeyle gargara yap boğaz ağrısı için ya da seviyorsan bir kaşık iç tok karnına oğluna da verebilirsin üç yaş falan geçtiyse. Bir diğer öneri ise bir tatlı kaşığı soğuk sıkım çörekotu yağı içebilirsin düzenli olarak sabah akşam o da çok iyi gelir boğaza. Direk içmek zoruna gidiyorsa pekmeze karıştır kaşığın içinde birden iç çok geçmiş olsun
Tamam kuzum bak zencefil limon yaptım bı sonrakine de bu tarifi yaparım çok saol kuzum benimKuzum biliyor musun bende öyleyim. Canım halin varsa yapabilirsen, ıhlamur içine tarcin elma portakal kes onu kaynat. Sonra kaynayan suyun içine azıcık zencefil at limon at 1,2 dakika kaynat ocaktan al balı ekle iç. Birde doktoruna yaz istersen tantum Verda diye bir boğaz spreyi var oda iyi geliyor. Kıyamam inşallah hemen geçer bir an önce canım,
Canım bebeğin nst de stresli olması. Kalp atışları düşüyor mu? Yükseliyor mu? Hangisi gibi bi durumda bebek sıkıntılı diyorlar ?Arkadaşlar ben doğum yaptım. 2 gece önce sabah 5 gibi Bi ıslaklık geldi tuvalet sandım koştum sonra yatağa döndüğümde biraz ıslaklık farkettim sonra bu olay 3 4 kere tekrarlanınca doktora yazdım acaba su mu gelen diye. Sabah 10 30 gibi gittim suymuş gelen. 2 cm açıklık vardı nst de bebek stresli çıktı. Suni sancı başladık benim kendi sancım olmadığı için ama açılmada olmadı bebeğin nst de düzelmeyince sezeryana aldılar. 3350 kilo tam 37+0 doğdu
Bugün hastanede çıkışımız yapıldı. Benim ağrılarım yoğun sezeryan bu yüzden hiç istememiştim ama böle nasip oldu
Kuzum bir birde belki yapamazsın ama annen falan tavuk suyu çorba yapsın bol bol limon sık iç kuzum, içine pul biber falan ekle. İnsallah hemen geçer kuzum stres yapma, son dönemler bağışıklık düştü. Birde kuzum dutu kaynat onuda iç bak oda çok iyi gelecek sanaTamam kuzum bak zencefil limon yaptım bı sonrakine de bu tarifi yaparım çok saol kuzum benimrabbim sana da şifalar versin çok stresli son dönemlerde hasta olmak sadece bebek gelirde geçerse diye aklım çıkıyor yoksa hiç umrumda değil
Geçmiş olsun kuzum . İnşallah doğumdan önce geçerKızlar hastalıktan mi bilmiyorum altımda çok aşırı baskı var ya vücudum hassaslasti diye mi öyle geliyor acaba kasılmam hiç yok o yüzden doktora gitmiyorum
Gözün aydın canım sağlıkla büyütArkadaşlar ben doğum yaptım. 2 gece önce sabah 5 gibi Bi ıslaklık geldi tuvalet sandım koştum sonra yatağa döndüğümde biraz ıslaklık farkettim sonra bu olay 3 4 kere tekrarlanınca doktora yazdım acaba su mu gelen diye. Sabah 10 30 gibi gittim suymuş gelen. 2 cm açıklık vardı nst de bebek stresli çıktı. Suni sancı başladık benim kendi sancım olmadığı için ama açılmada olmadı bebeğin nst de düzelmeyince sezeryana aldılar. 3350 kilo tam 37+0 doğdu
Kuzum bence bir takip et, ama baktın zorlanıyorsun bence doktorunda haberleş kuzum, çünkü artık son haftalar.Kızlar hastalıktan mi bilmiyorum altımda çok aşırı baskı var ya vücudum hassaslasti diye mi öyle geliyor acaba kasılmam hiç yok o yüzden doktora gitmiyorum
Kayınvalidemi çağırdım kuzum oğlan da varya kahvaltı hazırlayacak halim bile yok geldi şimdi saolsun yapıyor tamam kuzum doğru söylüyorsun tavuk suyu çok iyi gelir saol kuzucumKuzum bir birde belki yapamazsın ama annen falan tavuk suyu çorba yapsın bol bol limon sık iç kuzum, içine pul biber falan ekle. İnsallah hemen geçer kuzum stres yapma, son dönemler bağışıklık düştü. Birde kuzum dutu kaynat onuda iç bak oda çok iyi gelecek sana
Allah razı olsun kuzum amin inşallah valla kafamda bu dünya tilki dolanıyor ya doğum başlarsa hasta hasta nasıl gücüm yetecek ya bebeğe geçerse off çok kötü zamana denk geldi son 9 günüm kaldı 40 haftayi doldurmaya heran gelebilir artıkGeçmiş olsun kuzum . İnşallah doğumdan önce geçerhem hamilelik hem hastalık çok zor gercekten
Tamam kuzum bebiskoda çok hareketli değil sabahtan beri sanırım hasta olduğum için ama onuda takip edicem belki duruma göre nst çekilmeye giderimKuzum bence bir takip et, ama baktın zorlanıyorsun bence doktorunda haberleş kuzum, çünkü artık son haftalar.
Rica ederim Allah şifa versin ama çörekotu yağını sabah akşam birkaç kere kullan olur muÇok saol kuzum şimdi yaptım icicem çörek otu yağı da içtim bir tatlı kaşığı inşallah hemen iyi gelirçok teşekkür ederim
Bende öyleyim iki üç haftadır aşırı yorgun hissediyorum her anlamdaDoğum öncesi bi enerji gelir derler, bana tam tersi bitkinlik geldi. Hep yatmak istiyorum. Kendimi kapatayım hiçbişeyden haberim olmadan uyuyayım. Uyandığında aha bu senin bebek diye kucağıma versinler. Her şey bir anda olsun bitsin