2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Benim için öyleydi canım sancı çok kötüydü sancı vurduğunda açıklık muayenesi yapıyorlar o çok kötüydü. Ama ıkınırken hiç sorun yaşamadım zaten canımın derdine ıkınıp çıkarmaya çalıştım. Kafa çıkınca zaten ıkındırmadı sonrası doktordaydı. Kafa çıkınca her şey bitti

Allah herkese iyi komşu versin. Benim kendi evimin içinde de olsa belli bir saatten sonra çocuğuma bağırmaması ses yapmaması gerektiğini söylemeliyim. Bunu herkes yapabilmeli. Zor bir şey değil. Ben de senelerce üst kat komşumun oğlundan ne çektim. Sabah 6 da işe gitmem gerekiyordu aşırı erken kalkardım ve uyuyamıyordum çocuğun tepinmesi ve sesinden tam üstümdeydi odası. Kaç defa çıktım "biliyorum çocuk bu bağıracak koşacak ama hiç olmazsa yalvarırım şu saatten sonra dikkat edin lütfen" diye. Allah yardımcınız olsun.

Eşin hemen toparlanır umarım. Az sabır.

Gözün aydın

Kızlar beni aike hekiminden aradılar bebek doğduktan sonra bı hafta ıcınde topuk kanı alıyolarmıs hem hastane hemde aile hekımı
Ama neden aile hekimide cagırıyor bilginiz var mı
Evet bana da aynı şekilde söylediler, iki kere alınıyor canim, biri doğunca diğeri 5-7gun arası, ilkinin doğruluğu için canım , çok önemli çünkü hastalık tespitinde

Ay darısı başımıza inşallah. Maşallah sana da kuzum

Hayırlı olsun canimm, çok şükür tam tosuncuk dogurmussun maşallahsütun de artarak çoğalsın inşallah , düzelmeye başlamış bile çok şükür ,

Maşallah canım çok sevindim darısı başıma inşallah

Gözün aydın canım

Kuzum ben ev işlerini genelde gece 2 saatte yapıyorum geriye kalan gece tüm 2 saat beslenme saatine kadar boşluklarda kızlarla beraber uyuyorum alarm kuruyorum . Sabah eşime kahvaltı hazırlayıp kızları besleyip yine uyuyorum gündüz 1 sefer uyuyorum yine içeceğim işi yemek falan yapıyorum 9 ay evle ilgileneneyince ev alt üst olmuş günüm bitiyor zaten

Reactions: The
Gözün aydın canım

Benim kullandığım d3 vitamini nutrigen sprey damla , sprey olduğu için rahat oluyor emzirmeden önce veriyorum yutuyor sonra emzirmeye geçiyorum bende öğlen veriyorum
Bana acd 3 kullan dedi dr küvezde onu vermişler onunla devam ediyorum a , c ve d vitamini bir arada

Ayyy hayırlı olsun canım, hadi darısı bana olsun Senden sonra ben de ilişkiden medet umuyorum başka bir yöntem kalmadı doğurmak için

Canım kesi dikiş olmaması için neler yaptın, kaç haftalıkti bir de, kaç cm ile gittin Dr , ne kadar sürede 8cm oldu bide ya , çok merak ediyorum bu konuları

Şunu diyorsun dimi kız ay ne bilim ilk banyosunu anneannesi - dedesi yaptırdı . Ondan tedirgin oluyorum
Evet canım bunu diyorum
İnşallah alır kuzum bence yanlış ölçtüler en son senin bebeyi ne zaman bir sonraki muayenen
İnşallah kuzum. Haftalık gidiyorum artık, haftaya Çarşamba işte bakalım
Aynen öyle oluyor bence de. Mesele o sancilara dayanabilmek, doğum anında pek sıkıntı yok zaten başı çıktı mı tamam

Gece yapamamki ben gördüğüm işleri gece yapsam komşular şikayet eder benişimdi annem burda düzeni kuramamışım babamda 24 geliyor 3 senedi görmüyorum onlar hepsi memlekete dönünce yemeyimi geceden yapıcam yarın için o zaman rahat edicem diye düşünüyorum

Kız bu sefer kaptin çocuğu hee çok sevindim kuzum, sağlıkla huzurla büyüsün inşallah çok güzel bir doğum hikayen oldu bence masallah

Canım senin bugün olduğunu bilmiyordum tarihinin paris2023 maşallah sağlıkla büyüsün minik

Valla sana da maşallah diyorum çok güzel üstesinden geldin bu işlerin, adeta analık için doğdum dercesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…