Sağlıkla dünyaya gelsinler deSağol canimm, tam 2hafta önce 34+3 de 2470 di 48cm demişti canım , bugünde çok şükür iyi dedi. Dr iyi desin yeter dünyalar benim oluyor ya
Sağlıkla gelsinlerSanırım beni doğuma alacak canım, cumartesi gel dedi. Cumartesi sonrası gün verir diye düşünüyorum
Gözün aydın canımKızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktıanne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor hepinizi sevgiyle öpüyorum
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun sağlıkla mutlulukla büyüsünKızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuşbebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Gözün aydın canımKızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuşbebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Yaaa maşallah canım benimKızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuşbebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Amin canım öyle çok şükür iyi olsunlarSağlıkla dünyaya gelsinler de
Herşey yolunda olsun yeter ki
gözün aydın canımKızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuşbebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Canım masallahKızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuşbebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Canım sen nasılsın iyi misinGözün aydın canım
6. Gun düştü ama ben hiç silmedim de uzerindeki kremlik ne kadar gec giderse o kadar iyi diyodum 7.gun de yikadikKızlar bebişlerinizin göbeği düşen oldu mu , benim doktor göbek bağı düşsün öyle yıkayın diyor da , 10 gündür düşmedi göbeğimiz bende yıkayamadığım için hergün siliyorum vücudunu müslinle
Bende aynisini sormuştum teyit etmek icin 2 defa alıyorlarmış hastanede alınan da aynı yere gidiyormuş hattaKızlar beni aike hekiminden aradılar bebek doğduktan sonra bı hafta ıcınde topuk kanı alıyolarmıs hem hastane hemde aile hekımı
Ama neden aile hekimide cagırıyor bilginiz var mı
YaaaKızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktıanne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor hepinizi sevgiyle öpüyorum
Ayyy ya dün ne konuşuyorduk bugün doğurdun bakKızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuşbebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Amin canım inşallah darısı başına olsun canımAyyy ya dün ne konuşuyorduk bugün doğurdun bakçok sevindim canım sağlıkla büyüt inşallah Allah'ım darısı başımıza
Ayyy maşallah. Sağlıkla büyüsün harika günleriniz olsun hepKızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuşbebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum