2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ayyy maşallah. Sağlıkla büyüsün harika günleriniz olsun hep 🤲🏻💕

Ben şeyi bir iki yerde daha okumuştum. Bebeğin çıktığı anı anlamıyorum diyenler vardı bu ne kadar doğru. Başı ve vücudu çıkarken hissedilmiyor mu gerçekten. Asıl zor olan ıkınma öncesinde çekilen sancılar mı yani.
Benim için öyleydi canım sancı çok kötüydü sancı vurduğunda açıklık muayenesi yapıyorlar o çok kötüydü. Ama ıkınırken hiç sorun yaşamadım zaten canımın derdine ıkınıp çıkarmaya çalıştım. Kafa çıkınca zaten ıkındırmadı sonrası doktordaydı. Kafa çıkınca her şey bitti

O kadar çok küfür kıyamet kavga etmek istiyorum ki anlatamam alt kattakiler doğramazsam iyi eşim sağolsun hasta olmuş beni de hasta etti müthiş bir baş ağrım var tek isteğim Çınar uyurken uyumaktı ama all katın çocuğu tam yatak odamın altında ulumayı seçti durdu durdu uludu şaka gibi uykumun içine sıçtı tam durdu uyuyabilirim dedim bilin bakalım ne oldu Çınar uyandı 😭 tek isteğim bir gram uykuydu
Allah herkese iyi komşu versin. Benim kendi evimin içinde de olsa belli bir saatten sonra çocuğuma bağırmaması ses yapmaması gerektiğini söylemeliyim. Bunu herkes yapabilmeli. Zor bir şey değil. Ben de senelerce üst kat komşumun oğlundan ne çektim. Sabah 6 da işe gitmem gerekiyordu aşırı erken kalkardım ve uyuyamıyordum çocuğun tepinmesi ve sesinden tam üstümdeydi odası. Kaç defa çıktım "biliyorum çocuk bu bağıracak koşacak ama hiç olmazsa yalvarırım şu saatten sonra dikkat edin lütfen" diye. Allah yardımcınız olsun.

Eşin hemen toparlanır umarım. Az sabır.

Kızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuş 🥰 bebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Gözün aydın 😊🧿

Kızlar beni aike hekiminden aradılar bebek doğduktan sonra bı hafta ıcınde topuk kanı alıyolarmıs hem hastane hemde aile hekımı
Ama neden aile hekimide cagırıyor bilginiz var mı
Evet bana da aynı şekilde söylediler, iki kere alınıyor canim, biri doğunca diğeri 5-7gun arası, ilkinin doğruluğu için canım , çok önemli çünkü hastalık tespitinde

Benim için öyleydi canım sancı çok kötüydü sancı vurduğunda açıklık muayenesi yapıyorlar o çok kötüydü. Ama ıkınırken hiç sorun yaşamadım zaten canımın derdine ıkınıp çıkarmaya çalıştım. Kafa çıkınca zaten ıkındırmadı sonrası doktordaydı. Kafa çıkınca her şey bitti
Ay darısı başımıza inşallah. Maşallah sana da kuzum 💕

Kızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktı 😌anne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor ☺️hepinizi sevgiyle öpüyorum
Hayırlı olsun canimm, çok şükür tam tosuncuk dogurmussun maşallah🧿🧿🥰😍sütun de artarak çoğalsın inşallah , düzelmeye başlamış bile çok şükür ,🥰🥰🧿

Kızlar etiketleri okuyamıyorum şuan. 10da yatış 13:24 doğuş 🥰 bebekte bende iyiyiz çok şükür kesisiz doğum oldu. Bir kaç sıyrık var toplam iki dikişim var sadece içten. Ben epudiral istemedim ama pişmanım. 8cmden sonrası ölüm gibiydi yani ben bağır çağır oldum çok ağladım. Sonra ıkınmak istiyorum deyince sedyeye aldılar 3 ıkınmada çıktı bebeğimin başı. Ikınma kısmı hiç sıkıntı değildi orda acı çekmedim sadece sancılar iyice vurunca kötü oldum. Suni takılmadı kendi sancımla doğum yaptım. Sütüm tam anlamıyla gelmedi ben görmüyorum yani emzirmeye çalışıyoruz yarın bestlak alıcam inşallah. Sabaha taburcu dedi doktorum
Maşallah canım çok sevindim darısı başıma inşallah 😊

Kızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktı 😌anne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor ☺️hepinizi sevgiyle öpüyorum
Gözün aydın canım 🥰🧿🙏🏻

Kuzum benim annem yanımdayken uyuyamıyorum🤦🏻‍♀️sadece geceni uyumadığım için sabah olunca 2 ve ya 3 saatlik anneme veriyorum ağlarsa mama ver diyorum sabah güzel uyuduğu için içim rahat oluyor..sonrada kalkınca onu bunu yap ve bir bakıyorum yemek saati🤭
Kuzum ben ev işlerini genelde gece 2 saatte yapıyorum geriye kalan gece tüm 2 saat beslenme saatine kadar boşluklarda kızlarla beraber uyuyorum alarm kuruyorum . Sabah eşime kahvaltı hazırlayıp kızları besleyip yine uyuyorum gündüz 1 sefer uyuyorum yine içeceğim işi yemek falan yapıyorum 9 ay evle ilgileneneyince ev alt üst olmuş🤣 günüm bitiyor zaten

• Maşallah
Reactions: The
Gözün aydın canım 🧿🥰

Benim kullandığım d3 vitamini nutrigen sprey damla , sprey olduğu için rahat oluyor emzirmeden önce veriyorum yutuyor sonra emzirmeye geçiyorum bende öğlen veriyorum
Bana acd 3 kullan dedi dr küvezde onu vermişler onunla devam ediyorum a , c ve d vitamini bir arada

Ayyy hayırlı olsun canım, hadi darısı bana olsun 😄 Senden sonra ben de ilişkiden medet umuyorum başka bir yöntem kalmadı doğurmak için

Canım kesi dikiş olmaması için neler yaptın, kaç haftalıkti bir de, kaç cm ile gittin Dr , ne kadar sürede 8cm oldu bide ya , çok merak ediyorum bu konuları🥰🥰🥰🤷

Şunu diyorsun dimi kız😆 ay ne bilim ilk banyosunu anneannesi - dedesi yaptırdı . Ondan tedirgin oluyorum 😂
Evet canım bunu diyorum 😁
İnşallah alır kuzum bence yanlış ölçtüler en son senin bebeyi 😅 ne zaman bir sonraki muayenen ☺️
İnşallah kuzum. Haftalık gidiyorum artık, haftaya Çarşamba işte bakalım 😁
Ayyy maşallah. Sağlıkla büyüsün harika günleriniz olsun hep 🤲🏻💕

Ben şeyi bir iki yerde daha okumuştum. Bebeğin çıktığı anı anlamıyorum diyenler vardı bu ne kadar doğru. Başı ve vücudu çıkarken hissedilmiyor mu gerçekten. Asıl zor olan ıkınma öncesinde çekilen sancılar mı yani.
Aynen öyle oluyor bence de. Mesele o sancilara dayanabilmek, doğum anında pek sıkıntı yok zaten başı çıktı mı tamam 😁

Kuzum ben ev işlerini genelde gece 2 saatte yapıyorum geriye kalan gece tüm 2 saat beslenme saatine kadar boşluklarda kızlarla beraber uyuyorum alarm kuruyorum . Sabah eşime kahvaltı hazırlayıp kızları besleyip yine uyuyorum gündüz 1 sefer uyuyorum yine içeceğim işi yemek falan yapıyorum 9 ay evle ilgileneneyince ev alt üst olmuş🤣 günüm bitiyor zaten
Gece yapamamki ben gördüğüm işleri gece yapsam komşular şikayet eder beni😂şimdi annem burda düzeni kuramamışım babamda 24 geliyor 3 senedi görmüyorum onlar hepsi memlekete dönünce yemeyimi geceden yapıcam yarın için o zaman rahat edicem diye düşünüyorum☺️

Kız bu sefer kaptin çocuğu hee 😂 çok sevindim kuzum, sağlıkla huzurla büyüsün inşallah 😍 çok güzel bir doğum hikayen oldu bence masallah :nazar:

Canım senin bugün olduğunu bilmiyordum tarihinin paris2023 paris2023 maşallah sağlıkla büyüsün minik 😍

Valla sana da maşallah diyorum çok güzel üstesinden geldin bu işlerin, adeta analık için doğdum dercesine 🤣 :nazar:

X