2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar tahlil sonuçlarım çıktı, cumartesi kontrole çağırdı yine.

Eklentiler

• AEA4840B-02AE-4470-B458-6DCC60E8727C.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 65
Selamlar 2 gün önce Sezeryan doğum yaptım suanda dikiş ağrılarım hat safhada gündüz daha ıyıyken sonrasında daha kötü oldum doğum yapan varsa aranızda Sezeryan ağrı kesıcı vs neler yaptığınızı anlatırsanız çok sevınırım

Benimkilerin 13. Gün düştü canım küvezde tabi onlar bakım yaparak yıkamışlar ben evde düştükten 2 gün sonra yıkadım şok şükür bir şey olmadı kapandı delikleri

3-4 günde bir oluyor huysuz gecelerimiz bi de siz benim aptallığımı yapmayın d vitaminini akşam vakti vermeyin
Ben gündüz veriyorum bir de öğürüyor ya da damlalı olduğu içni tıkanıyor yutmuyor tadını sevmiyor içiriyor şırıngayla ver diyoemdoktor güvenemiyorum tıkandı geçen en son doktor tamam 1 ml şırıngaya çekmsonra biberonla sütüne katıp ver dedi öyle yaptım şükürmsorunsuz içmiş oldu d vitamini

Kızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktı anne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor hepinizi sevgiyle öpüyorum

Kuzum benim annem yanımdayken uyuyamıyorumsadece geceni uyumadığım için sabah olunca 2 ve ya 3 saatlik anneme veriyorum ağlarsa mama ver diyorum sabah güzel uyuduğu için içim rahat oluyor..sonrada kalkınca onu bunu yap ve bir bakıyorum yemek saati

Maşallah canım çok şükür sağlıkla büyütün

Gözün aydın canım.Analı babalı büyüsün minnoş

Benim kullandığım d3 vitamini nutrigen sprey damla , sprey olduğu için rahat oluyor emzirmeden önce veriyorum yutuyor sonra emzirmeye geçiyorum bende öğlen veriyorum

Sudokrem almıştım kullanmak uygun olur mu dersin
Evet ben doktorumuza sormuştum , hafif poposu pembeleşmişti kullanabilirsin dedi , kullandım geçirdi 2 kez sürme ile , yani sürekli losyon gibi kullanılmaz da canım , hafif pişiğe yakın görürsen popişi öyle kullan , pişik önleyici de sebamed kullanıyoruz biz

Bizde düştü ama düşmeden önce doktor 1 defa izin vermişti yıkamaya bende kapattım o bölgeyi ve yıkadık

Canım gözün aydınnnn Allah analı babalı büyütsün inşallah minnoş hemen de emmiş aferin ona

Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…