Bilmiyorumki hiç araştırmadım o kremiSudokrem almıştım kullanmak uygun olur mu dersin
Benimkilerin 13. Gün düştü canım küvezde tabi onlar bakım yaparak yıkamışlar ben evde düştükten 2 gün sonra yıkadım şok şükür bir şey olmadı kapandı delikleriKızlar bebişlerinizin göbeği düşen oldu mu , benim doktor göbek bağı düşsün öyle yıkayın diyor da , 10 gündür düşmedi göbeğimiz bende yıkayamadığım için hergün siliyorum vücudunu müslinle
Benimde bu hafta azaldı canımKızlar bebek hareketlerinde azalma olan oldu mu, 36+4 bugün
Ben gündüz veriyorum bir de öğürüyor ya da damlalı olduğu içni tıkanıyor yutmuyor tadını sevmiyor içiriyor şırıngayla ver diyoemdoktor güvenemiyorum tıkandı geçen en son doktor tamam 1 ml şırıngaya çekmsonra biberonla sütüne katıp ver dedi öyle yaptım şükürmsorunsuz içmiş oldu d vitamini3-4 günde bir oluyor huysuz gecelerimizbi de siz benim aptallığımı yapmayın d vitaminini akşam vakti vermeyin
Pazartesiye Atlas da mı geliyor yoksaKızlar tahlil sonuçlarım çıktı, cumartesi kontrole çağırdı yine.
Kuzum benim annem yanımdayken uyuyamıyorumİyi kuzum çok şükür tek başıma bakıyorum çok daha iyiyim bin şükür rabbim dayanacak güç kuvvet veriyortakılıyoruz bebelerle akşam eşime paslıyorum gündüz uyuyorum onlar uyuyunca aynı anda her şeylerini yapıyorum rahat oluyor
Hahaha valla ben de öyle yatıyorum devamlı artık bebiş gelmeden dinleneyimResmen senden sonra yürümeyi bıraktım gelecek olsa senin gelirdi mantığına girdim uajdjsj
Maşallah canımKızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktıanne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor hepinizi sevgiyle öpüyorum
Gözün aydın canım.Analı babalı büyüsün minnoşKızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktıanne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor hepinizi sevgiyle öpüyorum
Benim kullandığım d3 vitamini nutrigen sprey damla , sprey olduğu için rahat oluyor emzirmeden önce veriyorum yutuyor sonra emzirmeye geçiyorum bende öğlen veriyorumBen gündüz veriyorum bir de öğürüyor ya da damlalı olduğu içni tıkanıyor yutmuyor tadını sevmiyor içiriyor şırıngayla ver diyoemdoktor güvenemiyorum tıkandı geçen en son doktor tamam 1 ml şırıngaya çekmsonra biberonla sütüne katıp ver dedi öyle yaptım şükürmsorunsuz içmiş oldu d vitamini
Evet ben doktorumuza sormuştum , hafif poposu pembeleşmişti kullanabilirsin dedi , kullandım geçirdi 2 kez sürme ile , yani sürekli losyon gibi kullanılmaz da canım , hafif pişiğe yakın görürsen popişi öyle kullan , pişik önleyici de sebamed kullanıyoruz bizSudokrem almıştım kullanmak uygun olur mu dersin
Bizde düştü ama düşmeden önce doktor 1 defa izin vermişti yıkamaya bende kapattım o bölgeyi ve yıkadıkKızlar bebişlerinizin göbeği düşen oldu mu , benim doktor göbek bağı düşsün öyle yıkayın diyor da , 10 gündür düşmedi göbeğimiz bende yıkayamadığım için hergün siliyorum vücudunu müslinle
Sanırım beni doğuma alacak canım, cumartesi gel dedi. Cumartesi sonrası gün verir diye düşünüyorumPazartesiye Atlas da mı geliyor yoksa
Gözün aydın canımKızlar ben doğurdum genel anestezi istedim 3.5 kg 51 cm doğdu çok şükür sütüm geldi beni emdi bir kere çok kısa yürüdüm yarın yürüteceklermiş bebek de ben de iyiyiz ağzı biraz yamuk çıktıanne karnında durus pozisyonundandır dediler yavaş yavaş düzeliyor hepinizi sevgiyle öpüyorum
Sağol canimm, tam 2hafta önce 34+3 de 2470 di 48cm demişti canım , bugünde çok şükür iyi dedi. Dr iyi desin yeter dünyalar benim oluyor yaMaşallah canımgayet iyi görünüyor
Bir öncekinde kaç haftalık gitmiştin kaç kg idi