- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
Var canım aldım evet. Her gün bir saat takıyorumGümüş kslkan köy canım varsa hiçbir şey sürme
Kuzum iyiyiz, bir kam tahlil istedi onları bekliyoruz, pazarteside doğum tarihi verecek. Sen nasılsınKuzum nasılsınnn . Bebiş nasıl
Yaaa vakit yaklaştı deseneKuzum iyiyiz, bir kam tahlil istedi onları bekliyoruz, pazarteside doğum tarihi verecek. Sen nasılsın
Hadi bakalım kız ağzından bal damlıyor. Hayırlısıyla bebem şöyle bir yarım kilo daha alsa hemen gelsin sıkıntı yokHahah yok bacım bak gör sen pat diye dogurucan
Aklından bebeği çıkartırsan hemen gelecek muhtemelenNasıl sabredebilirim kızlar aklım hep bebekte
Becerirsiniz kız n'olacakYaaa vakit yaklaştı desenesağlıkla al inşallah bal oğlunu kucağına iyiyiz kuzum bizde . Bıcı bıcı yaptırcaz şimdi çok heyecanlıyım umarım becerebiliriz
Şunu diyorsun dimi kızBecerirsiniz kız n'olacakben 12 günden sonra banyolarini mecburen kendim yaptırıyorum gündüzleri. Şu kuvet aparatı oluyor ya üstüne koyuyordum, yaptırıyordum
İnşallah alır kuzum bence yanlış ölçtüler en son senin bebeyiHadi bakalım kız ağzından bal damlıyor. Hayırlısıyla bebem şöyle bir yarım kilo daha alsa hemen gelsin sıkıntı yok
Aklından bebeği çıkartırsan hemen gelecek muhtemelensen böyleysen ilk bebisi olanlar napsin
Hahahsgs bu erkeklere güven kalmadıYaaaa çok güldümofff asla ağladıklarını duymuyorlar . Bazen sinir krizi geçiriyorum ben çocuğu sana emanet edip uyuyamayacak mıyım gönül rahatlığıyla diye bak geçende yaşadığımız bi olayı anlatayım uyku sersemliğinin derecesini oradan anla;
Emzirmeye başladım gece . Bu da uyuyordu uyandırdım. Saate bi bakar mısın kaç dedim . 3 buçuk dedi. Tamam dedim . Neyse ilay emdi. Tekrar uyandırdım saat kaç bi baksana ne kadar emmiş dedim . Baktı bu saate. 5 buçuk dedioha demişim bi anda djdjdj şu saate adam akıllı bak sinir oluyorum dedim . Tekrar baktı bu sefer 1 buçuk dedi ay kriz geçirdim gece gece . Ve bu saatlerin hepsini güya telefona bakarak söylüyor bana
Neden bir saat kuzum tüm gün tak geçene kadarVar canım aldım evet. Her gün bir saat takıyorum
Maşallah canımBugün ben de kontrolden çıktım kizlar 36+3,
Çok şükür iyi 2900 Gr 50 cm olmuş, nst de sancı yok, hurma merdiven çömelme perine masajı dedi yine , odama falan baktım gelince napicaz falan onları anlattı
Resmen senden sonra yürümeyi bıraktım gelecek olsa senin gelirdi mantığına girdim uajdjsjAyyy benim o kadar yürümeme etkilemediyse artık hiç inancım kalmadı harekete bebiş gelir konusunda
Benim canım iki haftadır azaldı. Doktor normal artık demiştiKızlar bebek hareketlerinde azalma olan oldu mu, 36+4 bugün