2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar bebişlerinizin göbeği düşen oldu mu , benim doktor göbek bağı düşsün öyle yıkayın diyor da , 10 gündür düşmedi göbeğimiz bende yıkayamadığım için hergün siliyorum vücudunu müslinle

Yaaa vakit yaklaştı desene sağlıkla al inşallah bal oğlunu kucağına iyiyiz kuzum bizde . Bıcı bıcı yaptırcaz şimdi çok heyecanlıyım umarım becerebiliriz
Becerirsiniz kız n'olacak ben 12 günden sonra banyolarini mecburen kendim yaptırıyorum gündüzleri. Şu kuvet aparatı oluyor ya üstüne koyuyordum, yaptırıyordum

Becerirsiniz kız n'olacak ben 12 günden sonra banyolarini mecburen kendim yaptırıyorum gündüzleri. Şu kuvet aparatı oluyor ya üstüne koyuyordum, yaptırıyordum
Şunu diyorsun dimi kız ay ne bilim ilk banyosunu anneannesi - dedesi yaptırdı . Ondan tedirgin oluyorum

Eklentiler

• IMG_7829.jpeg
    167,4 KB · Görüntüleme: 77
İnşallah alır kuzum bence yanlış ölçtüler en son senin bebeyi ne zaman bir sonraki muayenen

Reactions: The
Hahahsgs bu erkeklere güven kalmadı saati gör bari be adam tek bir göreviniz var söyleneni yapmak

Bugün ben de kontrolden çıktım kizlar 36+3,
Çok şükür iyi 2900 Gr 50 cm olmuş, nst de sancı yok, hurma merdiven çömelme perine masajı dedi yine , odama falan baktım gelince napicaz falan onları anlattı
Maşallah canım gayet iyi görünüyor
Bir öncekinde kaç haftalık gitmiştin kaç kg idi

Her gebelik farklıymış cidden ya.. ilk gebeliğimde hiç bel ağrım olmazdı bunda hep belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…